sağolasın canım.. darısı hepinizin başına...
kasıyı sabahları aç karna bi bardak ılık suyla ye.
şurubun adı duphalac ama sakın çok içme.... birde transfer ve opudan önceki gece içme.
ye canm ye şifa olsun inşallah
giden arkadaşlar güle güle iyi geceler
zamanla tıkanabiliyor değil mi?
ben mayısta çekilmiştim sorun yoktu?
ya tıkanmışsa? ne yaparlar tam tüp aşamasındayken..
açıp tüpleri öyle yerleştirebilirler değil mi?
Bende bu durum benim tarafımdan tek taraflı diyemi diyedüşünüyordumm.Ohh rahatladımm aramızdakii sinerjinin karşılıklı olduğunaaa..Bakkk gece gece yüzümde gülümse oldunnn valla...Birkere seninn nickini yerim ben yaa zuzuuuu zuzuuu.Hani reklam vardı ya hep o aklıma geliyor..
Canım üzüldüm
Allah sabır ve güç versin...
Negatif sonuçlana tedaviden sonra,bu testler önemli;
Periferik kanda kromozom analizi
Kan pıhtılaşması testi
Tsh,T3 T4 testi (Tiroid Testleri )
Toksoplazma,Rubella (kızamıkçık) ve Sifiliz (frengi) tarama testleri
Cd56 testi(Bazı durumlarda vücudumuz embriyoyu yabancı bir madde gibi algılayıp atıyormuş.Bunu tespit etmek için yapılıyor.)
AHM testi (Yumurta rezerviyle ilgili)
* * *Histeroskopi
cnm inşallh en kısa zaman da alıcaksın bebeklerini rabbım bu tedavının son olmasını nasip etsin
Evet canım tıkanabiliyor ama nolurrr sen böyle şeyler düşünme şimdiii.Zaten o aşamada anlayamazlar maalesef..Benim ultrasonda tıkalı olduğu falan görünmüyordu tabiikii.Sadece sol tüpe yakın bir yerde sıvı birikimi olma ihtimali var dedi doktorum..Vee ultrason buzlu camın arkası laparoskopi yapıp bakalım dediğinde ortaya çıktı..2 sene olmuştu hsg çektireli.Ne sebep olmuştur dediğimde bana sayılan sebepler başıma gelmemişti..(kürtaj,rahim içi operasyon gibi)İlk başlarda hep neden diyip durdum ama sonra Rabbim bunu yaşamamı istedi dedim ve eğdim boynumu..Yapacak birşey yok sonuçta..
cnm bnm..heryeyim başında kısmet bu işler yaradanım bilir inşallah verir rabbim..
erdemde k.doğuma gidiyordum tedaviye başlarken 1 ihtimal belkli tüp olursa öyle bir hastane seceyim ki tüp bebek merkezide olsun demiştim...
o zamandan belliymiş kaderim demekki..
bizde morfoloji %2 ve erdem hastanesi tüp bebek merkezi oldu..
fiyatta çok önemli ben 3650 ye anlaştım..1000 lirayı ödedik kalanı yumoşların toplandığı zaman..
ben oraya en son gidişimde gözlerim doldu 40 kusur yaşlarında kadınları orada gebe görünce nasııl mutlu oldum bilemezsin..
demek ki dedim başarı şansı var ve yüksek..
Allahım kimseyi evlatsız bırakmasın inşallahhhh
canım denemedim ama dikkate alacağım çok sağol
Evet O idi ama gitmişş.Ama ben sürekli irtibattayım kendisiyle msn de de görüşüyoruzz.Ben senin için sorarımm en kısa zamanda sana dönüş yapar cicimm..canim daha once benim erken kanama ile soru sormustum ya,sende galiba umutluyum arkadasimizin oyle bi sorunu oldugunu soylemistin
o arkadas asagidaki arkadasmi:44:
karşılıklıymış canımm gerçekten çok seviyorumm bide yıllardır tanıyormuşum hissi var...zaten ordan canım diş hekimim beni çok seviyordu o söylüyordu
canım benim... ben sana hoşgeldin dedim ama görmedin sanırım:)))) sitem etmek için sölemiyorum sadece bilesin diye senin inceliğin karşısında bişey sayılmaz ama olsun... kaktüs hakkaten işe yarıyomu?
canımm hoş geldinn....
İnş.canımm..Listede görürsünn nesmit arkadaşımız var orada yaptıran.1 tüp denedi,şidi 2, aşılama için gün sayıyorr.Blast transfer edilmesine rağmen olmadı maaleseff.Yaşda müsaitti 25..Ama dediğin gibi nasibb böyle oluncaaa.İnş senin güzel sonuçlarını duyacağız buradan inan yürekten hissediyorum bunu..
Rica ederim canımcımmm ne demekkk..
Evet O idi ama gitmişş.Ama ben sürekli irtibattayım kendisiyle msn de de görüşüyoruzz.Ben senin için sorarımm en kısa zamanda sana dönüş yapar cicimm..
O zaman diyorummm kii nedenn biz bu kadar geçç kaldık be güzelimmm msn vb olaylarına girmektee.Dur dayanamıcam özelden yazayım sana benn..Öpüyorumm çokk..
gercekten yolun hollandaya duserse beklerim,misafirim ol zevkle agirlarim
diger hatunlar icinde gecerlidir
sen nerdesin diye yazicakdim ama gecmisi okurken gördüm ingilteredeymisin gurbet kususun sende demekKızlar merhaba hepinize. Bana İstanbul da Anadolu yakasında iyi tecrübeli bı tup bebek merkezi onerebilirmisiniz? Ben yurt disindayim burdan arasam durumumla ilgili bilgi verirlermi önümüzdeki ay ikinciyi deneyeceğim Buda olmazsa Türkiye ye gitmeyi düşünüyorum.
canim cok üzüldm rabbim sabrini versin insallahsonucu aldım kızlar 3.tüp bebek denemem de negatif içimdeki acıyı nasıl tarıf etsem bilmemki
canim hosgeldin,sende topigin sayfalarinda kaybolanlardan oldun::
üstüne bir de sinirlerim iyice gerildi koca katili olacağım biraz daha oturursam.. elimden bir kaza çıkacak.. :18..hadi herkese iyi geceler...:18::18:. yarın görüşürüz kızlar..
geçmiş olsun canım bende acayip gerginimdir o acıları huzurla atlatamıyoruz ki çektiğimiz acılardan sinir sitrese boğuluyoruz acil şifalar canım ALLAH rahatlık versinüstüne bir de sinirlerim iyice gerildi koca katili olacağım biraz daha oturursam.. elimden bir kaza çıkacak.. :18..hadi herkese iyi geceler...:18::18:. yarın görüşürüz kızlar..
Hoşbulduk canım
Nasılsın?Dikişler ne zaman alınacak?
üstüne bir de sinirlerim iyice gerildi koca katili olacağım biraz daha oturursam.. elimden bir kaza çıkacak.. :18..hadi herkese iyi geceler...:18::18:. yarın görüşürüz kızlar..
cnm ya hayırlısı olsun gerçekten öyle herşeyin bir nedeni bir sebebi var muhakak..
ama şimdi diyelimki tıkalı çıktı nasıl olacak yani..yumoşları toplayamıyorlar değil mi bu durumda?
tedavi sonlanıp açılıp tüpler tekrardan mı iğneler*
yoksa açılıp tüpler tedavi kaldığı yerden devam mı?
ikramaya, minecan77, Julietta, Camenta, millstone, thorbank, zuzu25, nupelda23, nehir35, DAISY2011
oku oku bitmiyır topic...
bende heyecanlıyım kızlar transfer öncesi çok mu ilaç kullanıcaz ne olacak var mı bilenn...ben 2-3 güne gideceğim doktora ne diyecek
napacak hiçbir fikrim yok...kısa protokol başladık uzadı da uzadı...
neyse benim sinirlerim gergin gene..adet sancım da var sinir yapıyor gene estim gürledim kocişe...niye sinirlendim bilmem birden attı tepem..deliriyor muyum ne..
neyse ya bişey daha soracağım benim belim çok fena ağrıyor
dayanamıyorum bazen.. histereskopide lokal anestezi yaptılar belimden iğneyle uyuşturdular ondan beri keskin bir belağrısı sahibi oldum...var mı bunun bir çaresi...
ben merkezlerdeki fiyat analizine inanmıyorum yani gidip ben 7000 lirayada yaptırabilirdim başka biryerde..
bu gerçekten yaradanımın işi..o olacak diye yazdıysa bir şekilde oluyor..
bakalım cnm merkez için olumluda olumsuzda birçok şey okudum..
ama biz oraya gittiğimizde her 10 çiftten 4 ü gebe kalabiliyor dediler..yani % 100 garanti kesinlikle yok..
Allhaım yardım etsin tüm gönülden evlat isteyenlereee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?