• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

sağolasın canım.. darısı hepinizin başına...
kasıyı sabahları aç karna bi bardak ılık suyla ye.

şurubun adı duphalac ama sakın çok içme.... birde transfer ve opudan önceki gece içme.

aminnnn hemen gelsin bebişlerimiz inşallahhh..

ye canm ye şifa olsun inşallah :16:

giden arkadaşlar güle güle iyi geceler :16::16:

inşallah şifacımmmm:125:

zamanla tıkanabiliyor değil mi?
ben mayısta çekilmiştim sorun yoktu?
ya tıkanmışsa? ne yaparlar tam tüp aşamasındayken..
açıp tüpleri öyle yerleştirebilirler değil mi?

Evet canım tıkanabiliyor ama nolurrr sen böyle şeyler düşünme şimdiii.Zaten o aşamada anlayamazlar maalesef..Benim ultrasonda tıkalı olduğu falan görünmüyordu tabiikii.Sadece sol tüpe yakın bir yerde sıvı birikimi olma ihtimali var dedi doktorum..Vee ultrason buzlu camın arkası laparoskopi yapıp bakalım dediğinde ortaya çıktı..2 sene olmuştu hsg çektireli.Ne sebep olmuştur dediğimde bana sayılan sebepler başıma gelmemişti..(kürtaj,rahim içi operasyon gibi)İlk başlarda hep neden diyip durdum ama sonra Rabbim bunu yaşamamı istedi dedim ve eğdim boynumu..Yapacak birşey yok sonuçta..

Bende bu durum benim tarafımdan tek taraflı diyemi diye:1::1::1: düşünüyordumm.Ohh rahatladımm aramızdakii sinerjinin karşılıklı olduğunaaa..Bakkk gece gece yüzümde gülümse oldunnn valla...Birkere seninn nickini yerim ben yaa zuzuuuu zuzuuu.Hani reklam vardı ya hep o aklıma geliyor..

karşılıklıymış canımm gerçekten çok seviyorumm bide yıllardır tanıyormuşum hissi var...zaten ordan canım diş hekimim beni çok seviyordu o söylüyordu :9::9::9:

Canım üzüldüm:59:

Allah sabır ve güç versin...

Negatif sonuçlana tedaviden sonra,bu testler önemli;

Periferik kanda kromozom analizi

Kan pıhtılaşması testi

Tsh,T3 T4 testi (Tiroid Testleri )

Toksoplazma,Rubella (kızamıkçık) ve Sifiliz (frengi) tarama testleri

Cd56 testi(Bazı durumlarda vücudumuz embriyoyu yabancı bir madde gibi algılayıp atıyormuş.Bunu tespit etmek için yapılıyor.)

AHM testi (Yumurta rezerviyle ilgili)

* * *Histeroskopi

kanda pıhtılaşma için Ankara hrs hastanesini öneririm çok uygun sgk varsa yoksa 110 tl sanırım....
histereskopi yaptıracağım bende...yalnız amhın güvenirliği tartışılıyor...

Evet canım tıkanabiliyor ama nolurrr sen böyle şeyler düşünme şimdiii.Zaten o aşamada anlayamazlar maalesef..Benim ultrasonda tıkalı olduğu falan görünmüyordu tabiikii.Sadece sol tüpe yakın bir yerde sıvı birikimi olma ihtimali var dedi doktorum..Vee ultrason buzlu camın arkası laparoskopi yapıp bakalım dediğinde ortaya çıktı..2 sene olmuştu hsg çektireli.Ne sebep olmuştur dediğimde bana sayılan sebepler başıma gelmemişti..(kürtaj,rahim içi operasyon gibi)İlk başlarda hep neden diyip durdum ama sonra Rabbim bunu yaşamamı istedi dedim ve eğdim boynumu..Yapacak birşey yok sonuçta..

cnm ya hayırlısı olsun gerçekten öyle herşeyin bir nedeni bir sebebi var muhakak..
ama şimdi diyelimki tıkalı çıktı nasıl olacak yani..yumoşları toplayamıyorlar değil mi bu durumda?
tedavi sonlanıp açılıp tüpler tekrardan mı iğneler*
yoksa açılıp tüpler tedavi kaldığı yerden devam mı?

cnm bnm..heryeyim başında kısmet bu işler yaradanım bilir inşallah verir rabbim..
erdemde k.doğuma gidiyordum tedaviye başlarken 1 ihtimal belkli tüp olursa öyle bir hastane seceyim ki tüp bebek merkezide olsun demiştim...
o zamandan belliymiş kaderim demekki..
bizde morfoloji %2 ve erdem hastanesi tüp bebek merkezi oldu..
fiyatta çok önemli ben 3650 ye anlaştım..1000 lirayı ödedik kalanı yumoşların toplandığı zaman..
ben oraya en son gidişimde gözlerim doldu 40 kusur yaşlarında kadınları orada gebe görünce nasııl mutlu oldum bilemezsin..
demek ki dedim başarı şansı var ve yüksek..
Allahım kimseyi evlatsız bırakmasın inşallahhhh

İnş.canımm..Listede görürsünn nesmit arkadaşımız var orada yaptıran.1 tüp denedi,şidi 2, aşılama için gün sayıyorr.Blast transfer edilmesine rağmen olmadı maaleseff.Yaşda müsaitti 25..Ama dediğin gibi nasibb böyle oluncaaa.İnş senin güzel sonuçlarını duyacağız buradan inan yürekten hissediyorum bunu..

canım denemedim ama dikkate alacağım çok sağol :16:

Rica ederim canımcımmm ne demekkk..

canim daha once benim erken kanama ile soru sormustum ya,sende galiba umutluyum arkadasimizin oyle bi sorunu oldugunu soylemistin
o arkadas asagidaki arkadasmi:44:
Evet O idi ama gitmişş.Ama ben sürekli irtibattayım kendisiyle msn de de görüşüyoruzz.Ben senin için sorarımm en kısa zamanda sana dönüş yapar cicimm..
karşılıklıymış canımm gerçekten çok seviyorumm bide yıllardır tanıyormuşum hissi var...zaten ordan canım diş hekimim beni çok seviyordu o söylüyordu :9::9::9:

O zaman diyorummm kii nedenn biz bu kadar geçç kaldık be güzelimmm msn vb olaylarına girmektee.Dur dayanamıcam özelden yazayım sana benn..Öpüyorumm çokk..

canım benim... ben sana hoşgeldin dedim ama görmedin sanırım:)))) sitem etmek için sölemiyorum sadece bilesin diye senin inceliğin karşısında bişey sayılmaz ama olsun... kaktüs hakkaten işe yarıyomu?

Akasyam canım afedersin görmedim sanırım.:70:O senin inceliğin tatlı annişim:71:Evet kaktüsün böyle bir faydası varmış gerçekten.Hatta çalıştığım birçok kurumda kocamaaan kaktüsler vardı,insanların estetik anlayışını sorgular dururdum,meğer bu amaçla tercih ediliyormuş:1:

ikramaya, minecan77, Julietta, Camenta, millstone, thorbank, zuzu25, nupelda23, nehir35, DAISY2011

oku oku bitmiyır topic...
bende heyecanlıyım kızlar transfer öncesi çok mu ilaç kullanıcaz ne olacak var mı bilenn...ben 2-3 güne gideceğim doktora ne diyecek
napacak hiçbir fikrim yok...kısa protokol başladık uzadı da uzadı...

neyse benim sinirlerim gergin gene..adet sancım da var sinir yapıyor gene estim gürledim kocişe...niye sinirlendim bilmem birden attı tepem..deliriyor muyum ne..
neyse ya bişey daha soracağım benim belim çok fena ağrıyor
dayanamıyorum bazen.. histereskopide lokal anestezi yaptılar belimden iğneyle uyuşturdular ondan beri keskin bir belağrısı sahibi oldum...var mı bunun bir çaresi...

İnş.canımm..Listede görürsünn nesmit arkadaşımız var orada yaptıran.1 tüp denedi,şidi 2, aşılama için gün sayıyorr.Blast transfer edilmesine rağmen olmadı maaleseff.Yaşda müsaitti 25..Ama dediğin gibi nasibb böyle oluncaaa.İnş senin güzel sonuçlarını duyacağız buradan inan yürekten hissediyorum bunu..

Rica ederim canımcımmm ne demekkk..

Evet O idi ama gitmişş.Ama ben sürekli irtibattayım kendisiyle msn de de görüşüyoruzz.Ben senin için sorarımm en kısa zamanda sana dönüş yapar cicimm..

O zaman diyorummm kii nedenn biz bu kadar geçç kaldık be güzelimmm msn vb olaylarına girmektee.Dur dayanamıcam özelden yazayım sana benn..Öpüyorumm çokk..

ben merkezlerdeki fiyat analizine inanmıyorum yani gidip ben 7000 lirayada yaptırabilirdim başka biryerde..
bu gerçekten yaradanımın işi..o olacak diye yazdıysa bir şekilde oluyor..
bakalım cnm merkez için olumluda olumsuzda birçok şey okudum..
ama biz oraya gittiğimizde her 10 çiftten 4 ü gebe kalabiliyor dediler..yani % 100 garanti kesinlikle yok..
Allhaım yardım etsin tüm gönülden evlat isteyenlereee

Son düzenleme:
gercekten yolun hollandaya duserse beklerim,misafirim ol zevkle agirlarim :42::42:
diger hatunlar icinde gecerlidir

canim bende almanyaayim belki geliriz ne güzel olur sizinde almanyaya yolun düserse zevkle agirlariz biz stutgarta yakiniz

Kızlar merhaba hepinize. Bana İstanbul da Anadolu yakasında iyi tecrübeli bı tup bebek merkezi onerebilirmisiniz? Ben yurt disindayim burdan arasam durumumla ilgili bilgi verirlermi önümüzdeki ay ikinciyi deneyeceğim Buda olmazsa Türkiye ye gitmeyi düşünüyorum.
sen nerdesin diye yazicakdim ama gecmisi okurken gördüm ingilteredeymisin gurbet kususun sende demek

sonucu aldım kızlar 3.tüp bebek denemem de negatif içimdeki acıyı nasıl tarıf etsem bilmemki
canim cok üzüldm rabbim sabrini versin insallah

canim hosgeldin,sende topigin sayfalarinda kaybolanlardan oldun::60::60::60::

evet canim maalesef öyle oldu simdi sabirla 333 da geldim ama sunu söylemek istiyorumki beni gercekden cok zorluyor artik ve sanirim verimini kaybediyor benim icin yavas yavas aslinda eskiden zevkle okurdum simdi ise kafam kazan gibi ve birsey yazamiyorum bile artik sanirim söyle cözücem isi sadece listeye bakip carmentonun iletisini okuycam sadece tabi rica edicem ona mesajinin sayfa numarasini yazacakmi
PINAR LEVENT canim seni cok tebrik ediyorum alah kucaginada almayi nasip etsin insallah

CARMENTO canim emegine cok saygim var o kadar sayfayi okurken hasatim cikti senden rica etsem bana yazdigin mesaji özelden sayfa numarani yazarmisin tabi rica edicem yapmassanda kizmam bastanda dedimya emege saygim var ama ben topigi okumaya devam edersem sanirim sagligim icin iyi olmuycak ama önemli seyleride kacirmak istemiyorum bu kadar sohbettende ayirmak önemlileri gercekden zor oluyor........

EVRA canim bebeislern iyilermis cok sevindim allah emanet

KIZLAR ben pes ettim artik okumuycam karar aldim kendimce ÜZÜLEREK sizleri özlüycem dualarimdaniz....

üstüne bir de sinirlerim iyice gerildi koca katili olacağım biraz daha oturursam.:47::47:. elimden bir kaza çıkacak..:47::47::18..hadi herkese iyi geceler...:18::18:. yarın görüşürüz kızlar..

üstüne bir de sinirlerim iyice gerildi koca katili olacağım biraz daha oturursam.:47::47:. elimden bir kaza çıkacak..:47::47::18..hadi herkese iyi geceler...:18::18:. yarın görüşürüz kızlar..
geçmiş olsun canım bende acayip gerginimdir o acıları huzurla atlatamıyoruz ki çektiğimiz acılardan sinir sitrese boğuluyoruz acil şifalar canım ALLAH rahatlık versin

Hoşbulduk canım :70:

Nasılsın?Dikişler ne zaman alınacak?

saol bugün daha iyiyim canım inşallah pazartesi kurtulacam .. tabi ozaman doktorla konuşacam şu testleride yazsında yaptırym zaten geç çıkıyorlarmış ön hazırlık olsun. sen ne yapıyorsun nasılsın gözüm seni arıyorduu

cnm ya hayırlısı olsun gerçekten öyle herşeyin bir nedeni bir sebebi var muhakak..
ama şimdi diyelimki tıkalı çıktı nasıl olacak yani..yumoşları toplayamıyorlar değil mi bu durumda?
tedavi sonlanıp açılıp tüpler tekrardan mı iğneler*
yoksa açılıp tüpler tedavi kaldığı yerden devam mı?

Böyle bir mantıkla düşündüğüne inan çok sevindimm..Daha ilk tedavinde nirvana dediğimiz zirvedesinn canımm.İnşş emeklerinin karşılığını alıcaksınn..Çok inanıyorum buna..

ikramaya, minecan77, Julietta, Camenta, millstone, thorbank, zuzu25, nupelda23, nehir35, DAISY2011

oku oku bitmiyır topic...
bende heyecanlıyım kızlar transfer öncesi çok mu ilaç kullanıcaz ne olacak var mı bilenn...ben 2-3 güne gideceğim doktora ne diyecek
napacak hiçbir fikrim yok...kısa protokol başladık uzadı da uzadı...

neyse benim sinirlerim gergin gene..adet sancım da var sinir yapıyor gene estim gürledim kocişe...niye sinirlendim bilmem birden attı tepem..deliriyor muyum ne..
neyse ya bişey daha soracağım benim belim çok fena ağrıyor
dayanamıyorum bazen.. histereskopide lokal anestezi yaptılar belimden iğneyle uyuşturdular ondan beri keskin bir belağrısı sahibi oldum...var mı bunun bir çaresi...

Valla canım ben bel ağrımdan dolayı yıllardır gitmediğim dr kalmadı,emarlar,filmler çekildimm..Birşey yok diyip yolladılarr.Bari ağrı kesici verin dediğim doktoru bilirimm.Benimde daha 2 aydır tanıştığım ve çok memnun kaldığım akupunkturu önerebilirim sadece..Bardak çektiriyorum arada biraz morarıyor ama çok iyi gelldii.Ev işi yaptığımda belimin ağrısına sinir olup ağladığımı bilirim..Şimdi elhamdulillah kayboldu o ağrılar..

ben merkezlerdeki fiyat analizine inanmıyorum yani gidip ben 7000 lirayada yaptırabilirdim başka biryerde..
bu gerçekten yaradanımın işi..o olacak diye yazdıysa bir şekilde oluyor..
bakalım cnm merkez için olumluda olumsuzda birçok şey okudum..
ama biz oraya gittiğimizde her 10 çiftten 4 ü gebe kalabiliyor dediler..yani % 100 garanti kesinlikle yok..
Allhaım yardım etsin tüm gönülden evlat isteyenlereee

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN bitanemmm AMİNNNNNNNNNNNN:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back