• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

işte benimde psikolojim çabuk manyıyo :27::27::27::27: sitres takıntı saplantılarımdan kurtulamıyom hiç :50::31:

Stres için en azından hiç akupunktur denemeyi düşündünmü gülümmm.Bir araştır derimm..Çok işe yarayanlar varrr.Hatta kadınlar kulübünde bahçeci grup altında akupunktur diye özel bir bölüm var..Uzman doktora soruda soruluyorrr..Bir bak derimm..

Senii seviyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa..Beni hiçbir zaman pas geçmediğin içinn hepp dualarıma Amin dediğin içinn ve benim için güzel dileklerde bulunduğun içinn ayrıca minnettarım sana:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

canım benim bende seni seviyorumm burda herkese değer veriyorumm ama sen bi başka değer verdiklerimdensin niye deme yanıtı yok seviyorumm o kadarr :))her zaman duamdasın inşallah canım rabbimin izni ile herşey güzel olacak...

kızlar ben çıkıyorum.. kocacığımı daha fazla kızdırmayım... şakayla karışık laf sokuyo haklı die ses çıkarmıyom tepem atıverecek.... o yüzden kaçayım ben... hepinizi çok seviyorum...:54::34::34::34::34::34::34::34::34:

bizde senüüü hadi iyi geceler canımm allah rahatlık versin..:54:

evet canım yumurta toplamaya opu diolar. kabızlık bende hep var halada var.. ama opudan sonra baya şiştim sanırım içimiz hava aldığından şişiyoruz.. bide kabız olunca iyice zorlandım transfer oldu bende durum hala aynı dr. şurup verdi bağırsak düzenleyici onlada içim dışım boşaldı dedim kesin tutmayacak ama çok şükür bebeğim beni bırakmadı.....

evet canım.. kendini boşa korkutma...
:29::29::29::29::29::29::29::16:

Arkadaslar bir sorum olacak, Türkiye´de kac emryo transferine izin veriliyor? hangi sartlarda fazla transfer yapiliyor?
malesef ben acemiyim hiç bir fikrim yok :26:

Datluuuuuuuuuuuuum seni üzüp korkuttuysam özür dilerim vallaaaaaaaaaaaaaaaa:43::43::43::43::43::43::43: Ama bende böyle geçirdim işte..Evet belirtiyorlar canımm.Sen genede sorarsın tabii iyi olur..Sıvı şeyler tüketmek önemli transferden sonra zorlanmamk gerekiyorr sonuçta..
canımmm yok yok aranızda kaldıkça yatışıyorum hoş daha tedaviye bayağı zamanım var :16: tamam canm teşekkürle :34:

sağolasın canım.. darısı hepinizin başına...
kasıyı sabahları aç karna bi bardak ılık suyla ye.

şurubun adı duphalac ama sakın çok içme.... birde transfer ve opudan önceki gece içme.
hımmm 1 yeni bilgi daha :28::3::16:

yanii bilmeden bile ağzı olan konuşuyooo...

canım bazı şartlar var ama genelde özeller kitabına uydurup 2 tane koyuyorlar...
evet yaaa helede insanlar gitgide inançsızlaşıyormudur nedir tövbe tövbe :19: biz pozitifi görünce Rabbimize şükrederken elalem tüp bebekle oldu diyolar haşa haşa :5: mümkün olduğunca kimse bilmesin istiyorum :34::15:

ayy cnm bnm Allah razı olsun böyle bilgilendirilince acaip mutlu oluyorum yaa..
bak aldım önüme kayısıları yiyorum valla hatta eşim bunları malatyadan getirmiş..ben bunları kaynatim komposto yapimde içim..
böyle olmaz bu çünkü eminim transfer sonrası bu bana sorun olacak..
çok sağol cnm bnmm:54::54:

Ohh süpersin valla şifaa olsunnnnnnnnn..Tabiiki canımmmm hallet bu durumu kii rahim arkası bağırsaklar varrmış çünkü bunu ben tedavilerim sırasında öğrenmiştimmm.Rahat rahimm,gellsinn güzell bebişlerr canımmm..Bu arada erdem hastanesinden çok pozitif alan duydumm inş sanada hamile kalman için vesile olurlar..

Bende 1 hafta ağrı kesici kullanmıştım ama ASLAAAAA yaptıramam gülümm yaaa.Kii ben inan ne ağrılara sızılara katlanıyorum ama şimdi bile bile yaptıramam meselaaa.Yada devlette yaptıramam..Benim rahim filmimde şöyle birşey oldu kıskaçları tüplerin ucuna doğru düzgün tek seferde takamadılarr,sonra ilacı şırınga ile verdilerr,kendileri odaya gittiler ama adam düğmeye basmamışş..Başıma gelldii kızım birşey hissetmiyormusun dedii..Ölüyorumm karnıma dolduğunu hissediyorum yanıyorum dedimm,koştura koştura gitti içeri bastı düğmeye.Meğersem benden öncekiler çığlık falan attığı için adam tepki vermemi bekliyormuş tabii ben sıktım dişimi tık yokk..Adamda demiş ahh ahh gençte tüpleri tıkalı sesi çıkmıyor hissetmiyor falan diyee.Tabii o zaman hiç birşey çıkmamıştı temizdi geçiş süperdi ama şimdi sol tüpümün yerinde yeller esiyor sağğda tıkandıı:43::43::43::43::43::43::43::43:

zamanla tıkanabiliyor değil mi?
ben mayısta çekilmiştim sorun yoktu?
ya tıkanmışsa? ne yaparlar tam tüp aşamasındayken..
açıp tüpleri öyle yerleştirebilirler değil mi?

Canım 35 yaş altına tek embriyo transfer ediliyor ama aslında öylede olmuyor çoğunluklaaa.Rica edipte iki koyulannnn bir sürü tanıdığım kişi varrrr.Yanii 2 embriyo konulabiliyorrrrr bir kaç deneme olmasa bile..[/QUOT

Himmm. ilkinde bende 2 tane koyulmustu.( Yas 27 ) hatta 3´te olabiliyor imza atarsan burda. ( Almanya ), cogul gebelik nedeniyle doktor zar zor 2´ye ikna etmisti bizi. Gerci ikiside tutunamadi. 2.yi Tr´de yapcam ama farkli farkli seyler okudum, birde sizlere sormak istedim. Sagolun.

Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 2 ziyaretçi)
DAISY2011, minecan77, nehir35, Julietta+, millstone, ikramaya, zuzu25, nupelda23, Nursu8406, umutluyum1, selo26, ekin0486

evet canım yumurta toplamaya opu diolar. kabızlık bende hep var halada var.. ama opudan sonra baya şiştim sanırım içimiz hava aldığından şişiyoruz.. bide kabız olunca iyice zorlandım transfer oldu bende durum hala aynı dr. şurup verdi bağırsak düzenleyici onlada içim dışım boşaldı dedim kesin tutmayacak ama çok şükür bebeğim beni bırakmadı.....

evet canım.. kendini boşa korkutma...
:29::29::29::29::29::29::29::16:

Arkadaslar bir sorum olacak, Türkiye´de kac emryo transferine izin veriliyor? hangi sartlarda fazla transfer yapiliyor?
malesef ben acemiyim hiç bir fikrim yok :26:

Datluuuuuuuuuuuuum seni üzüp korkuttuysam özür dilerim vallaaaaaaaaaaaaaaaa:43::43::43::43::43::43::43: Ama bende böyle geçirdim işte..Evet belirtiyorlar canımm.Sen genede sorarsın tabii iyi olur..Sıvı şeyler tüketmek önemli transferden sonra zorlanmamk gerekiyorr sonuçta..
canımmm yok yok aranızda kaldıkça yatışıyorum hoş daha tedaviye bayağı zamanım var :16: tamam canm teşekkürle :34:

sağolasın canım.. darısı hepinizin başına...
kasıyı sabahları aç karna bi bardak ılık suyla ye.

şurubun adı duphalac ama sakın çok içme.... birde transfer ve opudan önceki gece içme.
hımmm 1 yeni bilgi daha :28::3::16:

Sende cok takma kafana.
Ben hep şöyle dusunuyorum rahatliyorum,sende oyle yap.diyorumki kendi kendime, eger birsey olacaksa hastanede olucam ve birsuru doktor olacak,yani en guvenilir yerde olucam.ustelik millet ne ameliyatlar geciriyor, beyin ameliyati,kalp ameliyati vs vs...yüz nakli bile yapildi daha ne olsun dimi ???
(hep bu ornegi veriyorum napim ancak boyle rahatlayabiliyorum)
hakikaten yaaa güzel bir yaklaşım :29::16::16::16::16:

canım benim bende seni seviyorumm burda herkese değer veriyorumm ama sen bi başka değer verdiklerimdensin niye deme yanıtı yok seviyorumm o kadarr :))her zaman duamdasın inşallah canım rabbimin izni ile herşey güzel olacak...

bizde senüüü hadi iyi geceler canımm allah rahatlık versin..:54:

Bende bu durum benim tarafımdan tek taraflı diyemi diye:1::1::1: düşünüyordumm.Ohh rahatladımm aramızdakii sinerjinin karşılıklı olduğunaaa..Bakkk gece gece yüzümde gülümse oldunnn valla...Birkere seninn nickini yerim ben yaa zuzuuuu zuzuuu.Hani reklam vardı ya hep o aklıma geliyor..

Ohh süpersin valla şifaa olsunnnnnnnnn..Tabiiki canımmmm hallet bu durumu kii rahim arkası bağırsaklar varrmış çünkü bunu ben tedavilerim sırasında öğrenmiştimmm.Rahat rahimm,gellsinn güzell bebişlerr canımmm..Bu arada erdem hastanesinden çok pozitif alan duydumm inş sanada hamile kalman için vesile olurlar..

cnm bnm..heryeyim başında kısmet bu işler yaradanım bilir inşallah verir rabbim..
erdemde k.doğuma gidiyordum tedaviye başlarken 1 ihtimal belkli tüp olursa öyle bir hastane seceyim ki tüp bebek merkezide olsun demiştim...
o zamandan belliymiş kaderim demekki..
bizde morfoloji %2 ve erdem hastanesi tüp bebek merkezi oldu..
fiyatta çok önemli ben 3650 ye anlaştım..1000 lirayı ödedik kalanı yumoşların toplandığı zaman..
ben oraya en son gidişimde gözlerim doldu 40 kusur yaşlarında kadınları orada gebe görünce nasııl mutlu oldum bilemezsin..
demek ki dedim başarı şansı var ve yüksek..
Allahım kimseyi evlatsız bırakmasın inşallahhhh

Stres için en azından hiç akupunktur denemeyi düşündünmü gülümmm.Bir araştır derimm..Çok işe yarayanlar varrr.Hatta kadınlar kulübünde bahçeci grup altında akupunktur diye özel bir bölüm var..Uzman doktora soruda soruluyorrr..Bir bak derimm..
canım denemedim ama dikkate alacağım çok sağol :16:

canim daha once benim erken kanama ile soru sormustum ya,sende galiba umutluyum arkadasimizin oyle bi sorunu oldugunu soylemistin
o arkadas asagidaki arkadasmi:44:

cnm bnm..heryeyim başında kısmet bu işler yaradanım bilir inşallah verir rabbim..
erdemde k.doğuma gidiyordum tedaviye başlarken 1 ihtimal belkli tüp olursa öyle bir hastane seceyim ki tüp bebek merkezide olsun demiştim...
o zamandan belliymiş kaderim demekki..
bizde morfoloji %2 ve erdem hastanesi tüp bebek merkezi oldu..
fiyatta çok önemli ben 3650 ye anlaştım..1000 lirayı ödedik kalanı yumoşların toplandığı zaman..
ben oraya en son gidişimde gözlerim doldu 40 kusur yaşlarında kadınları orada gebe görünce nasııl mutlu oldum bilemezsin..
demek ki dedim başarı şansı var ve yüksek..
Allahım kimseyi evlatsız bırakmasın inşallahhhh

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:49::49::49::49:

sonucu aldım kızlar 3.tüp bebek denemem de negatif içimdeki acıyı nasıl tarıf etsem bilmemki

Canım üzüldüm:59:

Allah sabır ve güç versin...

Negatif sonuçlana tedaviden sonra,bu testler önemli;

Periferik kanda kromozom analizi

Kan pıhtılaşması testi

Tsh,T3 T4 testi (Tiroid Testleri )

Toksoplazma,Rubella (kızamıkçık) ve Sifiliz (frengi) tarama testleri

Cd56 testi(Bazı durumlarda vücudumuz embriyoyu yabancı bir madde gibi algılayıp atıyormuş.Bunu tespit etmek için yapılıyor.)

AHM testi (Yumurta rezerviyle ilgili)

* * *Histeroskopi

Back