• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

üstüne bir de sinirlerim iyice gerildi koca katili olacağım biraz daha oturursam.:47::47:. elimden bir kaza çıkacak..:47::47::18..hadi herkese iyi geceler...:18::18:. yarın görüşürüz kızlar..

sakın haaa bu tedavi sürecinde en çok kocalarımıza ihtiyacımız vaaar sakin ol hadi yat dinlen kendine gelirsin iyi geceler

cnm ama sen bana tam cevabı vermedin ki yaa??
tıkalıysa ne olur cnm tüpler benm aşamadayken:26::26:
çok merak ettim:26:

Son düzenleme:
üstüne bir de sinirlerim iyice gerildi koca katili olacağım biraz daha oturursam.:47::47:. elimden bir kaza çıkacak..:47::47::18..hadi herkese iyi geceler...:18::18:. yarın görüşürüz kızlar..

İyi geceler canımmm.Bende inan sıcak su torbasıyla yaşıyorumm son günlerde..Ayaklarım ısınmıyorrr..

saol bugün daha iyiyim canım inşallah pazartesi kurtulacam .. tabi ozaman doktorla konuşacam şu testleride yazsında yaptırym zaten geç çıkıyorlarmış ön hazırlık olsun. sen ne yapıyorsun nasılsın gözüm seni arıyorduu

Canım zuzum beniiim:70:

Haydi inşallah,pazartesi rahatlayacaksın...

Bende kırmızıları bekliyorum,donmuş yavrularım beni bekliyo.

Regl olmayı istemek ve istememek arasında geçiyor zaman:97:

Hoşbulduk canım:70:

Yemek + çay + meyve + Feriha :37:derken bu saat oldu..

Senin şu fındık kızının resimlerini bekliyorum müsait olunca:34:Çok şeker bir köpüş maşallah:nazar:

Oh oh afiyet olsunn.
Ferihanin babasi öldü galiba, yazik kiza ;)
Kizimin da face var, orda bissuru resmi var.cok seviyoruz eşimle. O bizim herseyimiz diyebiliriz.. İnanilmaz mutluluk veriyor, zaten bu cins kopekler yurt disinda terapi kopegi olarak kullaniliyormus..

Kuzum msj attim az once ozelden sana baktinmi..

Ay cok garip cnm birden yumurta cekti.ne alakaysa, yumurtayi da hic sevmem..

Kuzum CARMENTO kim :44: Bu nickte bir arkadaşa hiç denk gelmedimde :26:

cnm ama sen bana tam cevabı vermedin ki yaa??
tıkalıysa ne olur cnm tüpler benm aşamamdayken:26::26:
çok merak ettim:26:

Pardon gülüm ya yazıcakktımm tammm:26::5::26::26::26::26::26::26::26::26::26: Tüpler tıkalıysa bunu ultrasonla anlayamazlar canımcımm..Sıvı birikiminden oldu ki şüphelendilerr onun içinde önce beklerler,sonra laparoskopi veya histereskopi yapmaları gerekirr..Transfer ise bunların hiç bir aşamasında olamaz zatenn..Ya transfer olur sonuç negatif olunca bunları yaparlar,yada transfer yapmayıp önce bunlara bakıp sonra transfer olur..

AMA DEDİĞİM GİBİ SEN BUNLARA KAFA YORACAKK YERDE DEĞİLSİN GÜLÜM İNAN BANA..BÖYLE BİRŞEY KİMSEDE OLMADI DAHA.YANİ EN AZINDAN DEDİĞİM GİBİ BİR KAÇ KEZ NEGATİF OLUNCA TEKRAR HİSTERESKOPİ YAPMA GEREĞİ DUYUYOR DOKTORLAR..TAKMA BUNLARI NE OLURR..

evet pazartesii.. benimde kırmızılar 1 hafta önce geldi ameliyatla arada kaynadı gitti :)) hayırlısı olsun canım biliyorsun ilk duamız bebişlerimizin kendiliğinden gelmesi olmadı tüple ..... gerçi senin bebişler buz gibi yerde al annelerinin sıcacık göbüşüneee :16::16::16:

Pardon gülüm ya yazıcakktımm tammm:26::5::26::26::26::26::26::26::26::26::26: Tüpler tıkalıysa bunu ultrasonla anlayamazlar canımcımm..Sıvı birikiminden oldu ki şüphelendilerr onun içinde önce beklerler,sonra laparoskopi veya histereskopi yapmaları gerekirr..Transfer ise bunların hiç bir aşamasında olamaz zatenn..Ya transfer olur sonuç negatif olunca bunları yaparlar,yada transfer yapmayıp önce bunlara bakıp sonra transfer olur..

AMA DEDİĞİM GİBİ SEN BUNLARA KAFA YORACAKK YERDE DEĞİLSİN GÜLÜM İNAN BANA..BÖYLE BİRŞEY KİMSEDE OLMADI DAHA.YANİ EN AZINDAN DEDİĞİM GİBİ BİR KAÇ KEZ NEGATİF OLUNCA TEKRAR HİSTERESKOPİ YAPMA GEREĞİ DUYUYOR DOKTORLAR..TAKMA BUNLARI NE OLURR..

sağol cnm bnm..
ben mayıs ayında histereskopi yaptırdım bir sorun çıkmadı..yani iki tüpümde açık çok şükür..
inşallah sorun çıkmaz cnm yaa..tam bu aşamaya gelmilken sorun çıkarsa üzülürüm..
birde biz kaliteli embriyolarımızı dondurmak istiyoruz..
hastane 5 yıl için 500 lira istedi dondurulmuşları tramsfer etmek içinde 750 lira..
bana en azından o ilaçları tekrardan almamak açısından makul geldi..
tutsa bile kardeş lazım..tutmasa da şansımızı tekrar denemek açısında iyi değil mi?

cnm inşallah hayırlı olur senin için bizde dondurmak istiyoruzzz

selocumm yatıyordun ne olduu?? Bırakamadın dimi bizii:1::1::1::1::1:

avukatım cevap vermediğine göre geçmişi okuyor kesinnnn:27::27::27::27::27::27::27:

thorbankcığım gelmişş hoşşgelmiş sefalar getirmişşş:16::16::16::16::16::16::16:

evet pazartesii.. benimde kırmızılar 1 hafta önce geldi ameliyatla arada kaynadı gitti :)) hayırlısı olsun canım biliyorsun ilk duamız bebişlerimizin kendiliğinden gelmesi olmadı tüple ..... gerçi senin bebişler buz gibi yerde al annelerinin sıcacık göbüşüneee :16::16::16:

Canım tabii Allah'tan ümit kesilmez ama benim kuşumun kendiliğinden geleceğine dair artık zerre kadar beklentim yok.Ne zaman gecikme olsa,eşimin içi pır pır ediyor ama ben sanırım artık tamamen kabullenmiş haldeyim ki,acaba bile diyemiyorum.Sanki hamilelik sadece aşılama & tüple olabilirmiş algısındayım:1:Tabii nasip kısmet,hiç belli olmaz,hayırlısı ....

sağol cnm bnm..
ben mayıs ayında histereskopi yaptırdım bir sorun çıkmadı..yani iki tüpümde açık çok şükür..
inşallah sorun çıkmaz cnm yaa..tam bu aşamaya gelmilken sorun çıkarsa üzülürüm..
birde biz kaliteli embriyolarımızı dondurmak istiyoruz..
hastane 5 yıl için 500 lira istedi dondurulmuşları tramsfer etmek içinde 750 lira..
bana en azından o ilaçları tekrardan almamak açısından makul geldi..
tutsa bile kardeş lazım..tutmasa da şansımızı tekrar denemek açısında iyi değil mi?

Tabiiki iyi hatta süper olur canımm..Tabii önce dondurulmuş ıce babylerinin olması gerekli.Bazen dondurmaya o kadar yumoştan kalmıyorr.Egunalımın bile o kadar yumoştan kalmamıştı mesela..O da şanss bahtt tabiikii.İnş senin tüm yumişlerin kaliteli çıkıpp 1. kalite embriyolar olurlar ve bebişine kardeş yapmak içinn onlara başvurursunn..

Back