aminnnnn... inşallah hepinizinki çok rahat ağrısız geçer...
canım internet sayfanın geçmişini sil temizle o zaman hallolur
canım arkadaşlarım kocişimle eczanaye gittim geldimm.beni boş bırakmıo ya.kapat dedi çıkarken kapatmadım.geldim yatmadan size ii geceler demeden kaçmıyım dedim.hepinizi öpüommmm kocaman ii geceler size.sabah görüşürüz ALLAH kısmet ederse..
inşallah cnm bnm..
kayınvalidemde orada olacak..birde bastırdıklarımı söylermişim o kafayla:26:
eşimde olacak ondan çekinmemde..
inşallah kolay geçer cnm bnm yaa..zaten burada paylaşıcam sizlerlee
bende sadece eşim olacakhem söyleme gereğinde bile bulunmayacağız kimselere
Sayfaya gidemiyorummmmm..
bende de rahim filmi fena değil diAllah Allah yaaaa..Demekki herkezde değişik oluyor kızlarr.Smear çok basit bir işlem iki saniye sürüyorr.Ama hsg rahim filmi valla benim ağrı eşiğim yüksek olmasına rağmen bir daha çektir deseler anestezisiz asla derimm.Bir kere nerede yapıldığıda çok önemli tabiiki.Devlet hastanelerinde insana kötü davranıyorlarr..Ben masadan kalktığımda sadece psikolojim bozulduğundan ağlama krizine bile girmiştimm anneme sarılıp..Ayy bak anılarım canlandı,sevgili çok tatlı annem hemşireye para sıkıştırıp bir kaç gün sonra çıkacak olan sonucu hemencecik öğrenme peşine düşmüştüüÇünkü o anda çekilen filmler hemen çıkıyor aslında ama rapor yazıldığından birkaç gün sonra veriliyor..Hemşirede bağıraraaakkk yoooookkk ben istemem diyinceee kısa çapta bir rezillik te yaşanmıştı haneeee..
ben anestezisiz çekildim cnm..ama çok şükür adet ağrısı gibi bir sancı çektim..
ve öyle bazı yerlerde acaip kanamam oldu dayanamadım diyenler gibi birşey yaşamadım ben..
hımm seni anladım been anestezi ayağına içinde ne biriktiyse söyleyecen kadına seni haiiinnn sonra kendimde değülüüm diyeceeenn
bence en iyisi başkaları bilince onların stresi de oluyor bizim durumumuzu daha kimse bilmiyor tedavileride sadece kendi hayal kırıklığımızı yaşıyoruzz
ama niyeeee
valla bizimkini doç dr yerleştirecek ama eli maharetlidir umarım ki:26:
akasya opu nedir? yumurta tplama mı?
kabızlık sorunum zaten var offff
iğnelerden midir bilmiyorum 4 gündür çıkamadım tuvalate yaaa
sanada ii geceler istanbullum.sanada bol bebişli rüyalar ve rüyaların gerçek olması dileğiyle...İyi gecelerr İzmirlimmmmmm..Tatlı bebişli rüyalar sana..
eet canımmm...Ekincim ekledinmi faceden
iyi geceler canımmmmmm.....
valla bizimkini doç dr yerleştirecek ama eli maharetlidir umarım ki:26:
tamam canım güle güle kullanSağol canım hallolduu.Ama panikledim kısa sürelii,sinir oldumm..
aaa demi yaaa juliettam kayganaya dök içini fırsatı yakalamışkenhımm seni anladım been anestezi ayağına içinde ne biriktiyse söyleyecen kadına seni haiiinnn sonra kendimde değülüüm diyeceeenn
bence en iyisi başkaları bilince onların stresi de oluyor bizim durumumuzu daha kimse bilmiyor tedavileride sadece kendi hayal kırıklığımızı yaşıyoruzz
ama niyeeee
Allah Allah yaaaa..Demekki herkezde değişik oluyor kızlarr.Smear çok basit bir işlem iki saniye sürüyorr.Ama hsg rahim filmi valla benim ağrı eşiğim yüksek olmasına rağmen bir daha çektir deseler anestezisiz asla derimm.Bir kere nerede yapıldığıda çok önemli tabiiki.Devlet hastanelerinde insana kötü davranıyorlarr..Ben masadan kalktığımda sadece psikolojim bozulduğundan ağlama krizine bile girmiştimm anneme sarılıp..Ayy bak anılarım canlandı,sevgili çok tatlı annem hemşireye para sıkıştırıp bir kaç gün sonra çıkacak olan sonucu hemencecik öğrenme peşine düşmüştüüÇünkü o anda çekilen filmler hemen çıkıyor aslında ama rapor yazıldığından birkaç gün sonra veriliyor..Hemşirede bağıraraaakkk yoooookkk ben istemem diyinceee kısa çapta bir rezillik te yaşanmıştı haneeee..
Ay cnm ya, oyle seyleri okuyunca nasil korktum bilemezsin, biara vazgecmeyi bile dusundum ;((
Henuz yaptirmadim ama okadar korkmuyorum artik..
korkma canım büyük ihtimal tüm dr lar röntgen öncesi ağrı kesici ilaçlar da veriyor çok da işe yarıyorAy cnm ya, oyle seyleri okuyunca nasil korktum bilemezsin, biara vazgecmeyi bile dusundum ;((
Henuz yaptirmadim ama okadar korkmuyorum artik..
Allah Allah yaaaa..Demekki herkezde değişik oluyor kızlarr.Smear çok basit bir işlem iki saniye sürüyorr.Ama hsg rahim filmi valla benim ağrı eşiğim yüksek olmasına rağmen bir daha çektir deseler anestezisiz asla derimm.Bir kere nerede yapıldığıda çok önemli tabiiki.Devlet hastanelerinde insana kötü davranıyorlarr..Ben masadan kalktığımda sadece psikolojim bozulduğundan ağlama krizine bile girmiştimm anneme sarılıp..Ayy bak anılarım canlandı,sevgili çok tatlı annem hemşireye para sıkıştırıp bir kaç gün sonra çıkacak olan sonucu hemencecik öğrenme peşine düşmüştüüÇünkü o anda çekilen filmler hemen çıkıyor aslında ama rapor yazıldığından birkaç gün sonra veriliyor..Hemşirede bağıraraaakkk yoooookkk ben istemem diyinceee kısa çapta bir rezillik te yaşanmıştı haneeee..
evet bak bu iyiymiş..
ben mi dedim Allah allah yaa??
anestezinin etkisiyledir o derüm değil mü??:26:
evet canım yumurta toplamaya opu diolar. kabızlık bende hep var halada var.. ama opudan sonra baya şiştim sanırım içimiz hava aldığından şişiyoruz.. bide kabız olunca iyice zorlandım transfer oldu bende durum hala aynı dr. şurup verdi bağırsak düzenleyici onlada içim dışım boşaldı dedim kesin tutmayacak ama çok şükür bebeğim beni bırakmadı.....valla bizimkini doç dr yerleştirecek ama eli maharetlidir umarım ki:26:
evet canım.. kendini boşa korkutma...doğru canım ama pratik bir işlemmiş anlattıklarınıza göre
işte benimde psikolojim çabuk manyıyoBoyle seyler beni acaip kotu etkiliyo ;((((
Geneldede varmi kabizlik ??? Ilacmi yapiyor merak ettim simdi
Bu gecede gulerliz insallah
bak şimdi buna da taktım :18: bende kabızlık genelde oluyooooGeneldede varmi kabizlik ??? Ilacmi yapiyor merak ettim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?