• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar yumurta toplama da ne var ki adet sancısından biraz daha fazlasını çekiyorsunuz sadece.Ama tabi bana genel anestezi verildi..uyuydum anlayacağınız 2 dakikada toplamış doktorum yumurtaları...yarım saatten fazla da odada uyumuşum ama uyanır uyanmaz tabii nasıl bir sinirse bendeki kocamın beni uyandırmaya çalışmasına abuksubuk sorular sormasına sinirlenip kavga kıyamet kovdum odadan.. sinir mi yaptı bende anestezi ne anlamadım...
canım sakınan göze çöp batarmış misali ben herkes gibi canım tatlı işte buna rağmen çok şiddetli adet sancısı çekiyorum ki her ay :18::5: artık acı çekmeye gücüm demanım yok gibi diye düşünüp korkuyorum işte :43::43: ALLAH ım sakinlik verir elbet ki hiç bir kuluna kaldıramayacağı yük vermez deyip bir de besmele çekip başlarız inşallah :31::16:

ayy ben ne kadar cahilim yaaa :5: bugün sayenizde aletlerin testlerin , tahlillerin , iğne-ilaçların adlarını öğrendim :54: peki bu smear testi ne acaba :26::28::17:

Ben de cok bisey bilmiyorum ya, daha dogrusu hic bilmiyorum diyebilirim. Birsuru yeni terimi burda duydum ogrenmeye calisiyorum..

Ben kist ameliyati gecirdim, ameliyattan once bi kac test yapilmisti, smear da onlardan biriydi. Smear testini mutlaka en az yilda bir kez yaptirin demisti doktorum, herkesin yaptirmasi gerekiyomus. Rahim kanseri icin onlem almak adina yapilan bir test bu..

kızlar yumurta toplama da ne var ki adet sancısından biraz daha fazlasını çekiyorsunuz sadece.Ama tabi bana genel anestezi verildi..uyuydum anlayacağınız 2 dakikada toplamış doktorum yumurtaları...yarım saatten fazla da odada uyumuşum ama uyanır uyanmaz tabii nasıl bir sinirse bendeki kocamın beni uyandırmaya çalışmasına abuksubuk sorular sormasına sinirlenip kavga kıyamet kovdum odadan.. sinir mi yaptı bende anestezi ne anlamadım...

ben zaten normalde adet sancısını eperce çekenlerdenim cnm..
ama anestezi sonrası saçmalamaktanda korkuyorum nedense:26:

Ben de cok bisey bilmiyorum ya, daha dogrusu hic bilmiyorum diyebilirim. Birsuru yeni terimi burda duydum ogrenmeye calisiyorum..

Ben kist ameliyati gecirdim, ameliyattan once bi kac test yapilmisti, smear da onlardan biriydi. Smear testini mutlaka en az yilda bir kez yaptirin demisti doktorum, herkesin yaptirmasi gerekiyomus. Rahim kanseri icin onlem almak adina yapilan bir test bu..
öyle canım hepimiz elbet 1 tane bile olsa yeni bilgiler ediniyoruz :29: tamam canım bende birde unutkanlık var pek akılda kalmıyor bu tıbbi malzemeler :9::9::9:

bende o kadar keyifliydim ki anlatamam.. be korka korka ama ne korkma nasıl acemiyim tüp te burda kızları soru yağmuruna tutuyorum bi gece önceden.. neyse beni odaya götürdüler giyindim üst çamaşırlar kalabilir diyince ben zaten bi sevindirik oldum.. geçtik ameliyat haneye yattım koluma serumu bağladılar bi yandan hemşireyle muhabbet ediyoz o ara dr.geldi kafan güzelmi diye takıldı cvp verdim gerisi yok bende sonra sizi sedyeye alıcaz dediler dedim niye e bitti dediler hadi ordan demişim inanamayıp... odaya aldılar oda öle sıcakki oh bi tatlı uyku dedimki bi haftadır boşa tırsmışım...

yaaa bende bende canım şiddetli adet yaşarım ki her ay :5: 2 ameliyat yaşadım hayatımda narkoz öncesi ağlaya ağlaya oldum ameliyatı :43::43::43::43::18::18::18::18:

bende o kadar keyifliydim ki anlatamam.. be korka korka ama ne korkma nasıl acemiyim tüp te burda kızları soru yağmuruna tutuyorum bi gece önceden.. neyse beni odaya götürdüler giyindim üst çamaşırlar kalabilir diyince ben zaten bi sevindirik oldum.. geçtik ameliyat haneye yattım koluma serumu bağladılar bi yandan hemşireyle muhabbet ediyoz o ara dr.geldi kafan güzelmi diye takıldı cvp verdim gerisi yok bende sonra sizi sedyeye alıcaz dediler dedim niye e bitti dediler hadi ordan demişim inanamayıp... odaya aldılar oda öle sıcakki oh bi tatlı uyku dedimki bi haftadır boşa tırsmışım...

ayy akasya varya roman gibi anlatmışsın hee..
sonu gelmesin diye keyifle okudum..aslında evet rahat olmalıyız..kasmamalıyız kendimizi..yoksa çok zor olur bizim içinde bebiş içinde:31:

Juliettacım valla bende laparoskopide hayatımda ilk defa anestezi(genel) aldımm ve hepp senin gibi saçmalamaktan korkarrdımm.Ama narkozu dr verdi benimle konuşuyorr falann ben neden uyumuyorum diyerekk geç uyudumm,ama uyanışım şıp diye oldu..Daha sedyede asansöre alırlaken anneminn '' Yavrum ben buradayım korkma'' dediğini çok net hatırlıyorum mesela..Sonra yoğun bakım odasına gidene kadar film gene kısa süreli kopuk ama sonra gözümü kapasamda kendimde olduğumdan hiç öyle şeyler olmadı..Bende hepp acayip çekinirdimm.İnş sende de olmaz gülümm..

yaaa bende bende canım şiddetli adet yaşarım ki her ay :5: 2 ameliyat yaşadım hayatımda narkoz öncesi ağlaya ağlaya oldum ameliyatı :43::43::43::43::18::18::18::18:

şifacım ben adet sancısını neden bu kadar şidditli çekiyorum diye sordum doktora..

yani heray ilaç içmekten bıktım..doktorda doğum yaparsan ancak kurtulursun dedi bana kanallar çok darmış bnm..

canım benim yaaa ne güzel huzur dolu bizlerde atlatalım inşallah :31: ama herkese genel anestesi olmuyor mu :26:

Insallah bendede oyle olur

Juliettacım valla bende laparoskopide hayatımda ilk defa anestezi(genel) aldımm ve hepp senin gibi saçmalamaktan korkarrdımm.Ama narkozu dr verdi benimle konuşuyorr falann ben neden uyumuyorum diyerekk geç uyudumm,ama uyanışım şıp diye oldu..Daha sedyede asansöre alırlaken anneminn '' Yavrum ben buradayım korkma'' dediğini çok net hatırlıyorum mesela..Sonra yoğun bakım odasına gidene kadar film gene kısa süreli kopuk ama sonra gözümü kapasamda kendimde olduğumdan hiç öyle şeyler olmadı..Bende hepp acayip çekinirdimm.İnş sende de olmaz gülümm..

inşallah cnm bnm..
kayınvalidemde orada olacak..birde bastırdıklarımı söylermişim o kafayla:26:
eşimde olacak ondan çekinmemde..
inşallah kolay geçer cnm bnm yaa..zaten burada paylaşıcam sizlerlee

şifacım ben adet sancısını neden bu kadar şidditli çekiyorum diye sordum doktora..

yani heray ilaç içmekten bıktım..doktorda doğum yaparsan ancak kurtulursun dedi bana kanallar çok darmış bnm..
malesef juliettam bende 1 yıllık korunmamızın ardından daha fazla dayanamadım adet sancım yok olsun diye gittim ilk dr. a :5: oda derhal çocuk tedavisine başlayalım dedi , tek çözüm doğum dedi ki bikaç dr da değiştirtim bugüne kadar hepsi dediki doğummm :49::emir_bebek::nazar::31: inşallah inşallah çifte mutlulğa ereceğiz bebişler gelsin de :15::16:

canım ben defalarca narkoz aldım narkozda nasıl bayılırsan öyle uyanırsın o yüzden ağlamak mantıklı değil. bide gerçekten opu ağrılı bir işlem değil zaten uyuyorsun uyandığında ağrı varsa ağrı kesici yapıyorlar. ev içinde ağrı kesici veriyorlar ki bana verdikleri hala duruyor :)

ayy akasya varya roman gibi anlatmışsın hee..
sonu gelmesin diye keyifle okudum..aslında evet rahat olmalıyız..kasmamalıyız kendimizi..yoksa çok zor olur bizim içinde bebiş içinde:31:

ama hakkaten öyle... ben ki tüpe başlayana kadar doğru dürüst dr. yüzü görmemişim o kadar korkuyodumki anlatamam opuya 2saat uykuyla anca gitmişimdir gerginlik korku... ama dediğim gibi çok rahattı benim opu
zerre ağrım olmaddı ama epey şiştim bide kabız oldum üstüne beni mahvedende o oldu zaten...
transferse baya kısa o zımbırtıyı taktıktan sonra bişey kalmıyo geriye.. ondada takanın ustalığı çok önemli..

inşallah cnm bnm..
kayınvalidemde orada olacak..birde bastırdıklarımı söylermişim o kafayla:26:
eşimde olacak ondan çekinmemde..
inşallah kolay geçer cnm bnm yaa..zaten burada paylaşıcam sizlerlee
bende sadece eşim olacak :31: hem söyleme gereğinde bile bulunmayacağız kimselere :19:

Back