• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım arkadaşlarım kocişimle eczanaye gittim geldimm.beni boş bırakmıo ya.kapat dedi çıkarken kapatmadım.geldim yatmadan size ii geceler demeden kaçmıyım dedim.hepinizi öpüommmm kocaman ii geceler size.sabah görüşürüz ALLAH kısmet ederse..

Eklemissin cnm kabul ettim simdi ;)

inşallah cnm bnm..
kayınvalidemde orada olacak..birde bastırdıklarımı söylermişim o kafayla:26:
eşimde olacak ondan çekinmemde..
inşallah kolay geçer cnm bnm yaa..zaten burada paylaşıcam sizlerlee

hımm seni anladım been anestezi ayağına içinde ne biriktiyse söyleyecen kadına seni haiiinnn sonra kendimde değülüüm diyeceeenn

bende sadece eşim olacak :31: hem söyleme gereğinde bile bulunmayacağız kimselere :19:

bence en iyisi başkaları bilince onların stresi de oluyor bizim durumumuzu daha kimse bilmiyor tedavileride sadece kendi hayal kırıklığımızı yaşıyoruzz

:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19: Sayfaya gidemiyorummmmm..

ama niyeeee

Allah Allah yaaaa..Demekki herkezde değişik oluyor kızlarr.Smear çok basit bir işlem iki saniye sürüyorr.Ama hsg rahim filmi valla benim ağrı eşiğim yüksek olmasına rağmen bir daha çektir deseler anestezisiz asla derimm.Bir kere nerede yapıldığıda çok önemli tabiiki.Devlet hastanelerinde insana kötü davranıyorlarr..Ben masadan kalktığımda sadece psikolojim bozulduğundan ağlama krizine bile girmiştimm anneme sarılıp..Ayy bak anılarım canlandı,sevgili çok tatlı annem hemşireye para sıkıştırıp bir kaç gün sonra çıkacak olan sonucu hemencecik öğrenme peşine düşmüştüü:1::1::1::1::1: Çünkü o anda çekilen filmler hemen çıkıyor aslında ama rapor yazıldığından birkaç gün sonra veriliyor..Hemşirede bağıraraaakkk yoooookkk ben istemem diyinceee kısa çapta bir rezillik te yaşanmıştı haneeee..
bende de rahim filmi fena değil di :31: ama çok korkmuştum çokkkk kasmıştım buna rağmen eee baktım vajinal ultrasonmuş gibi hissettim film öncesi ( 1 hafta kadar ) ağrı kesici ilaçlar vermişti onları kullanmış olmamın faydasıydı galiba şimdi yine yapılsa film hiçç kasmam :19::16:

ben anestezisiz çekildim cnm..ama çok şükür adet ağrısı gibi bir sancı çektim..
ve öyle bazı yerlerde acaip kanamam oldu dayanamadım diyenler gibi birşey yaşamadım ben..

Ay cnm ya, oyle seyleri okuyunca nasil korktum bilemezsin, biara vazgecmeyi bile dusundum ;((

Henuz yaptirmadim ama okadar korkmuyorum artik..

hımm seni anladım been anestezi ayağına içinde ne biriktiyse söyleyecen kadına seni haiiinnn sonra kendimde değülüüm diyeceeenn

bence en iyisi başkaları bilince onların stresi de oluyor bizim durumumuzu daha kimse bilmiyor tedavileride sadece kendi hayal kırıklığımızı yaşıyoruzz

ama niyeeee

evet bak bu iyiymiş..
ben mi dedim Allah allah yaa??
anestezinin etkisiyledir o derüm değil mü??:26:

valla bizimkini doç dr yerleştirecek ama eli maharetlidir umarım ki:26:
akasya opu nedir? yumurta tplama mı?
kabızlık sorunum zaten var offff
iğnelerden midir bilmiyorum 4 gündür çıkamadım tuvalate yaaa:31:

Canım bu sorununu acilen halletttt.Sabahları kalktığında kayısı ye ılık su içç işe yarar..Transfere kabız gitme gülümm,zor olduğunu söylüyorr tüm hatunlarr.Seni sıkıntıya sokar sonraa.Önünde günlerin varrr bence hemen birşeyler ye iç canım..

Akasyaya demişsin ama elim deymişken yazayım dedim;Opu bu arada evet yumurta toplama işlemine verilen ad canımcım..:32::32::32::32::32:

Sağol canım hallolduu.Ama panikledim kısa sürelii,sinir oldumm..:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
tamam canım güle güle kullan :16:

ama niyeeee
aaa demi yaaa juliettam kayganaya dök içini fırsatı yakalamışken :27::27::27::27: aynen canım ben zaten takıntı , sitres sahibi biriyim eeeee herkes bilince onların lafını sözünü sitresini üstlenemem :19::19::19::19: herkes bilmesi gerektiği kadarını bilir :27:

Allah Allah yaaaa..Demekki herkezde değişik oluyor kızlarr.Smear çok basit bir işlem iki saniye sürüyorr.Ama hsg rahim filmi valla benim ağrı eşiğim yüksek olmasına rağmen bir daha çektir deseler anestezisiz asla derimm.Bir kere nerede yapıldığıda çok önemli tabiiki.Devlet hastanelerinde insana kötü davranıyorlarr..Ben masadan kalktığımda sadece psikolojim bozulduğundan ağlama krizine bile girmiştimm anneme sarılıp..Ayy bak anılarım canlandı,sevgili çok tatlı annem hemşireye para sıkıştırıp bir kaç gün sonra çıkacak olan sonucu hemencecik öğrenme peşine düşmüştüü:1::1::1::1::1: Çünkü o anda çekilen filmler hemen çıkıyor aslında ama rapor yazıldığından birkaç gün sonra veriliyor..Hemşirede bağıraraaakkk yoooookkk ben istemem diyinceee kısa çapta bir rezillik te yaşanmıştı haneeee..

Boyle seyler beni acaip kotu etkiliyo ;((((

Ay cnm ya, oyle seyleri okuyunca nasil korktum bilemezsin, biara vazgecmeyi bile dusundum ;((

sakın korkma eğer çok korkuyorsan anestezili yaptır inan hiçbir şekilde o kadar büyük bir ağrı olmadı bende..
yarım saat öncesindede majezik içmiştim ben..

korkma canım büyük ihtimal tüm dr lar röntgen öncesi ağrı kesici ilaçlar da veriyor çok da işe yarıyor :15::16:

ayy canımm benimm bebişlerin bir an önce gelirde bu yaşadıklarını unutursun inşallahhh:16::16::16::16::16::16:

evet bak bu iyiymiş..
ben mi dedim Allah allah yaa??
anestezinin etkisiyledir o derüm değil mü??:26:

:9::9::9::9::47::47::47::47::47::47::47:

valla bizimkini doç dr yerleştirecek ama eli maharetlidir umarım ki:26:
akasya opu nedir? yumurta tplama mı?
kabızlık sorunum zaten var offff
iğnelerden midir bilmiyorum 4 gündür çıkamadım tuvalate yaaa:31:
evet canım yumurta toplamaya opu diolar. kabızlık bende hep var halada var.. ama opudan sonra baya şiştim sanırım içimiz hava aldığından şişiyoruz.. bide kabız olunca iyice zorlandım transfer oldu bende durum hala aynı dr. şurup verdi bağırsak düzenleyici onlada içim dışım boşaldı dedim kesin tutmayacak ama çok şükür bebeğim beni bırakmadı.....

doğru canım ama pratik bir işlemmiş anlattıklarınıza göre :46::31::16:
evet canım.. kendini boşa korkutma...

Back