Eveeeeeeet uykumda Gelene kadar burdayim
Rahim filminden cok korkuyordum, eger smeardaki gibiyse dayanabilirim..
yyevet canım ama ameliyathaneye girene kadar sakin zannediyorum kendimi ama o sedyeye yatar yatmaz ağlıyorum elimde değil , inşş bu kez öyle bişi yaşamamcanım ben defalarca narkoz aldım narkozda nasıl bayılırsan öyle uyanırsın o yüzden ağlamak mantıklı değil. bide gerçekten opu ağrılı bir işlem değil zaten uyuyorsun uyandığında ağrı varsa ağrı kesici yapıyorlar. ev içinde ağrı kesici veriyorlar ki bana verdikleri hala duruyor :)
Insallah bendede oyle olur
malesef juliettam bende 1 yıllık korunmamızın ardından daha fazla dayanamadım adet sancım yok olsun diye gittim ilk dr. aoda derhal çocuk tedavisine başlayalım dedi , tek çözüm doğum dedi ki bikaç dr da değiştirtim bugüne kadar hepsi dediki doğummm inşallah inşallah çifte mutlulğa ereceğiz bebişler gelsin de
şifacım ben adet sancısını neden bu kadar şidditli çekiyorum diye sordum doktora..
yani heray ilaç içmekten bıktım..doktorda doğum yaparsan ancak kurtulursun dedi bana kanallar çok darmış bnm..
canım internet sayfanın geçmişini sil temizle o zaman hallolurSayfaya gidemiyorummmmm..
öyle canım hepimiz elbet 1 tane bile olsa yeni bilgiler ediniyoruztamam canım bende birde unutkanlık var pek akılda kalmıyor bu tıbbi malzemeler
evet canım yaa benide kandırdılar evlenince geçer diyeinşallah arkadaşım inşallah yaa..
bide halk arasında derler yaa.evlenince geçiyor o bikeremmmmhikayeee..
lokallede yapanlar varmış ama ne gerek var zaten genelde de çok güçlü vermiyolar işlemden sonra çabuk ayılıyosun ben bi saat yattım sonra geçti o uyku hali...canım benim yaaa ne güzel huzur dolu bizlerde atlatalım inşallahama herkese genel anestesi olmuyor mu :26:
zamane hastalığı kalıcı illet işte bizi de bulduYa sorma cnm bende de feci bi unutkanlik basladi, anlamadim gitti...
Rahim filminden cok korkuyordum, eger smeardaki gibiyse dayanabilirim..
ama hakkaten öyle... ben ki tüpe başlayana kadar doğru dürüst dr. yüzü görmemişim o kadar korkuyodumki anlatamam opuya 2saat uykuyla anca gitmişimdir gerginlik korku... ama dediğim gibi çok rahattı benim opu
zerre ağrım olmaddı ama epey şiştim bide kabız oldum üstüne beni mahvedende o oldu zaten...
transferse baya kısa o zımbırtıyı taktıktan sonra bişey kalmıyo geriye.. ondada takanın ustalığı çok önemli..
Ne gusel bende 1.3-2 ye kadar dayanabilirim
canım arkadaşlarım kocişimle eczanaye gittim geldimm.beni boş bırakmıo ya.kapat dedi çıkarken kapatmadım.geldim yatmadan size ii geceler demeden kaçmıyım dedim.hepinizi öpüommmm kocaman ii geceler size.sabah görüşürüz ALLAH kısmet ederse..
canım arkadaşlarım kocişimle eczanaye gittim geldimm.beni boş bırakmıo ya.kapat dedi çıkarken kapatmadım.geldim yatmadan size ii geceler demeden kaçmıyım dedim.hepinizi öpüommmm kocaman ii geceler size.sabah görüşürüz ALLAH kısmet ederse..
doğru canım ama pratik bir işlemmiş anlattıklarınıza görelokallede yapanlar varmış ama ne gerek var zaten genelde de çok güçlü vermiyolar işlemden sonra çabuk ayılıyosun ben bi saat yattım sonra geçti o uyku hali...
iyi geceler canımmmmmm.....canım arkadaşlarım kocişimle eczanaye gittim geldimm.beni boş bırakmıo ya.kapat dedi çıkarken kapatmadım.geldim yatmadan size ii geceler demeden kaçmıyım dedim.hepinizi öpüommmm kocaman ii geceler size.sabah görüşürüz ALLAH kısmet ederse..
inşallah cnm..doktor öyle dedi ama bilemem:26:Bizim. Burdaki doktorlarda Genetik diyor Hic gecmez Biraz hafifliyebilir demisler Benim arkadasada ins seninki Hexer tatluuuuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?