Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım arkadaşlarım kocişimle eczanaye gittim geldimm.beni boş bırakmıo ya.kapat dedi çıkarken kapatmadım.geldim yatmadan size ii geceler demeden kaçmıyım dedim.hepinizi öpüommmm kocaman ii geceler size.sabah görüşürüz ALLAH kısmet ederse..

Rahim filminden cok korkuyordum, eger smeardaki gibiyse dayanabilirim..

ben anestezisiz çekildim cnm..ama çok şükür adet ağrısı gibi bir sancı çektim..
ve öyle bazı yerlerde acaip kanamam oldu dayanamadım diyenler gibi birşey yaşamadım ben..

yyevet canım ama ameliyathaneye girene kadar sakin zannediyorum kendimi ama o sedyeye yatar yatmaz ağlıyorum elimde değil , inşş bu kez öyle bişi yaşamam

inşallah arkadaşım inşallah yaa..
bide halk arasında derler yaa.evlenince geçiyor o bikeremmmm hikayeee..

şifacım ben adet sancısını neden bu kadar şidditli çekiyorum diye sordum doktora..

yani heray ilaç içmekten bıktım..doktorda doğum yaparsan ancak kurtulursun dedi bana kanallar çok darmış bnm..

Bizim. Burdaki doktorlarda Genetik diyor Hic gecmez Biraz hafifliyebilir demisler Benim arkadasada ins seninki Hexer tatluuuuuum

canım benim yaaa ne güzel huzur dolu bizlerde atlatalım inşallah ama herkese genel anestesi olmuyor mu :26:
lokallede yapanlar varmış ama ne gerek var zaten genelde de çok güçlü vermiyolar işlemden sonra çabuk ayılıyosun ben bi saat yattım sonra geçti o uyku hali...

Rahim filminden cok korkuyordum, eger smeardaki gibiyse dayanabilirim..

Allah Allah yaaaa..Demekki herkezde değişik oluyor kızlarr.Smear çok basit bir işlem iki saniye sürüyorr.Ama hsg rahim filmi valla benim ağrı eşiğim yüksek olmasına rağmen bir daha çektir deseler anestezisiz asla derimm.Bir kere nerede yapıldığıda çok önemli tabiiki.Devlet hastanelerinde insana kötü davranıyorlarr..Ben masadan kalktığımda sadece psikolojim bozulduğundan ağlama krizine bile girmiştimm anneme sarılıp..Ayy bak anılarım canlandı,sevgili çok tatlı annem hemşireye para sıkıştırıp bir kaç gün sonra çıkacak olan sonucu hemencecik öğrenme peşine düşmüştüü Çünkü o anda çekilen filmler hemen çıkıyor aslında ama rapor yazıldığından birkaç gün sonra veriliyor..Hemşirede bağıraraaakkk yoooookkk ben istemem diyinceee kısa çapta bir rezillik te yaşanmıştı haneeee..

valla bizimkini doç dr yerleştirecek ama eli maharetlidir umarım ki:26:
akasya opu nedir? yumurta tplama mı?
kabızlık sorunum zaten var offff
iğnelerden midir bilmiyorum 4 gündür çıkamadım tuvalate yaaa

İyi gecelerr İzmirlimmmmmm..Tatlı bebişli rüyalar sana..

Ekincim ekledinmi faceden

lokallede yapanlar varmış ama ne gerek var zaten genelde de çok güçlü vermiyolar işlemden sonra çabuk ayılıyosun ben bi saat yattım sonra geçti o uyku hali...
doğru canım ama pratik bir işlemmiş anlattıklarınıza göre

iyi geceler canımmmmmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…