Tüp Bebek Günlüğümüz !

cnm ya..
Allahım sana bağışlasın..
ben hazıren o ilaçtan alayım değil mi?
yoksa kabızlık daha kötü ıkınmalar falan bebeği zorlayabilir..
senin kaçıncı denemendi? ve sorununuz neydi cnm?

Bende 1 hafta ağrı kesici kullanmıştım ama ASLAAAAA yaptıramam gülümm yaaa.Kii ben inan ne ağrılara sızılara katlanıyorum ama şimdi bile bile yaptıramam meselaaa.Yada devlette yaptıramam..Benim rahim filmimde şöyle birşey oldu kıskaçları tüplerin ucuna doğru düzgün tek seferde takamadılarr,sonra ilacı şırınga ile verdilerr,kendileri odaya gittiler ama adam düğmeye basmamışş..Başıma gelldii kızım birşey hissetmiyormusun dedii..Ölüyorumm karnıma dolduğunu hissediyorum yanıyorum dedimm,koştura koştura gitti içeri bastı düğmeye.Meğersem benden öncekiler çığlık falan attığı için adam tepki vermemi bekliyormuş tabii ben sıktım dişimi tık yokk..Adamda demiş ahh ahh gençte tüpleri tıkalı sesi çıkmıyor hissetmiyor falan diyee.Tabii o zaman hiç birşey çıkmamıştı temizdi geçiş süperdi ama şimdi sol tüpümün yerinde yeller esiyor sağğda tıkandıı

canım peki tüp bebek öncesi veeee devamında işte nasıl beslenilmeli ? bunu dr belirtiyor mu

sanada ii geceler istanbullum.sanada bol bebişli rüyalar ve rüyaların gerçek olması dileğiyle...

eet canımmm...

sanada ii geceler canım.sende face yok muydu senide görseydim?
yok şekerim kıskanç kocam sağolsun.... onun faceden otlanıyom:)))) ama sırf sizi görmek için alıcam bi adres bu gidişe...

canım benim evet malesef devlette yaptırmış olmanın sıkıntısını yaşamışsın büyük geçmiş olsun ben özel bir poliklinikte yaptırmıştım dr dan da hemşirelerden de gayet memnun kalmıştımm inşşş bir daha böyle yıpranmayız bebişimiz çarçabucak hayırlı ve sağlıklı zamanda gelecekler inşşşşşşşşşşşşşş

canım peki tüp bebek öncesi veeee devamında işte nasıl beslenilmeli ? bunu dr belirtiyor mu
Datluuuuuuuuuuuuum seni üzüp korkuttuysam özür dilerim vallaaaaaaaaaaaaaaaa Ama bende böyle geçirdim işte..Evet belirtiyorlar canımm.Sen genede sorarsın tabii iyi olur..Sıvı şeyler tüketmek önemli transferden sonra zorlanmamk gerekiyorr sonuçta..

cnm ya..
Allahım sana bağışlasın..
ben hazıren o ilaçtan alayım değil mi?
yoksa kabızlık daha kötü ıkınmalar falan bebeği zorlayabilir..
senin kaçıncı denemendi? ve sorununuz neydi cnm?
sağolasın canım.. darısı hepinizin başına...
kasıyı sabahları aç karna bi bardak ılık suyla ye.

şurubun adı duphalac ama sakın çok içme.... birde transfer ve opudan önceki gece içme.

Senii seviyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa..Beni hiçbir zaman pas geçmediğin içinn hepp dualarıma Amin dediğin içinn ve benim için güzel dileklerde bulunduğun içinn ayrıca minnettarım sana

yanii bilmeden bile ağzı olan konuşuyooo...

Arkadaslar bir sorum olacak, Türkiye´de kac emryo transferine izin veriliyor? hangi sartlarda fazla transfer yapiliyor?

canım bazı şartlar var ama genelde özeller kitabına uydurup 2 tane koyuyorlar...

kızlar ben çıkıyorum.. kocacığımı daha fazla kızdırmayım... şakayla karışık laf sokuyo haklı die ses çıkarmıyom tepem atıverecek.... o yüzden kaçayım ben... hepinizi çok seviyorum...

Arkadaslar bir sorum olacak, Türkiye´de kac emryo transferine izin veriliyor? hangi sartlarda fazla transfer yapiliyor?

Canım 35 yaş altına tek embriyo transfer ediliyor ama aslında öylede olmuyor çoğunluklaaa.Rica edipte iki koyulannnn bir sürü tanıdığım kişi varrrr.Yanii 2 embriyo konulabiliyorrrrr bir kaç deneme olmasa bile..

İyi geceler canımcımmm..Bizde seni seviyozzzzzzzzzzzzzz

işte benimde psikolojim çabuk manyıyo sitres takıntı saplantılarımdan kurtulamıyom hiç

Sende cok takma kafana.
Ben hep şöyle dusunuyorum rahatliyorum,sende oyle yap.diyorumki kendi kendime, eger birsey olacaksa hastanede olucam ve birsuru doktor olacak,yani en guvenilir yerde olucam.ustelik millet ne ameliyatlar geciriyor, beyin ameliyati,kalp ameliyati vs vs...yüz nakli bile yapildi daha ne olsun dimi ???
(hep bu ornegi veriyorum napim ancak boyle rahatlayabiliyorum)

ayy cnm bnm Allah razı olsun böyle bilgilendirilince acaip mutlu oluyorum yaa..
bak aldım önüme kayısıları yiyorum valla hatta eşim bunları malatyadan getirmiş..ben bunları kaynatim komposto yapimde içim..
böyle olmaz bu çünkü eminim transfer sonrası bu bana sorun olacak..
çok sağol cnm bnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…