evet canım yumurta toplamaya opu diolar. kabızlık bende hep var halada var.. ama opudan sonra baya şiştim sanırım içimiz hava aldığından şişiyoruz.. bide kabız olunca iyice zorlandım transfer oldu bende durum hala aynı dr. şurup verdi bağırsak düzenleyici onlada içim dışım boşaldı dedim kesin tutmayacak ama çok şükür bebeğim beni bırakmadı.....
evet canım.. kendini boşa korkutma...
bende de rahim filmi fena değil diama çok korkmuştum çokkkk kasmıştım buna rağmen eee baktım vajinal ultrasonmuş gibi hissettim film öncesi ( 1 hafta kadar ) ağrı kesici ilaçlar vermişti onları kullanmış olmamın faydasıydı galiba şimdi yine yapılsa film hiçç kasmam
canım peki tüp bebek öncesi veeee devamında işte nasıl beslenilmeli ? bunu dr belirtiyor muCanım bu sorununu acilen halletttt.Sabahları kalktığında kayısı ye ılık su içç işe yarar..Transfere kabız gitme gülümm,zor olduğunu söylüyorr tüm hatunlarr.Seni sıkıntıya sokar sonraa.Önünde günlerin varrr bence hemen birşeyler ye iç canım..
Akasyaya demişsin ama elim deymişken yazayım dedim;Opu bu arada evet yumurta toplama işlemine verilen ad canımcım..
bak şimdi buna da taktım :18: bende kabızlık genelde oluyoooo
yok şekerim kıskanç kocam sağolsun.... onun faceden otlanıyom:)))) ama sırf sizi görmek için alıcam bi adres bu gidişe...sanada ii geceler istanbullum.sanada bol bebişli rüyalar ve rüyaların gerçek olması dileğiyle...
eet canımmm...
sanada ii geceler canım.sende face yok muydu senide görseydim?
sakın korkma eğer çok korkuyorsan anestezili yaptır inan hiçbir şekilde o kadar büyük bir ağrı olmadı bende..
yarım saat öncesindede majezik içmiştim ben..
canım benim evet malesef devlette yaptırmış olmanın sıkıntısını yaşamışsın büyük geçmiş olsunBende 1 hafta ağrı kesici kullanmıştım ama ASLAAAAA yaptıramam gülümm yaaa.Kii ben inan ne ağrılara sızılara katlanıyorum ama şimdi bile bile yaptıramam meselaaa.Yada devlette yaptıramam..Benim rahim filmimde şöyle birşey oldu kıskaçları tüplerin ucuna doğru düzgün tek seferde takamadılarr,sonra ilacı şırınga ile verdilerr,kendileri odaya gittiler ama adam düğmeye basmamışş..Başıma gelldii kızım birşey hissetmiyormusun dedii..Ölüyorumm karnıma dolduğunu hissediyorum yanıyorum dedimm,koştura koştura gitti içeri bastı düğmeye.Meğersem benden öncekiler çığlık falan attığı için adam tepki vermemi bekliyormuş tabii ben sıktım dişimi tık yokk..Adamda demiş ahh ahh gençte tüpleri tıkalı sesi çıkmıyor hissetmiyor falan diyee.Tabii o zaman hiç birşey çıkmamıştı temizdi geçiş süperdi ama şimdi sol tüpümün yerinde yeller esiyor sağğda tıkandıı
Datluuuuuuuuuuuuum seni üzüp korkuttuysam özür dilerim vallaaaaaaaaaaaaaaaacanım peki tüp bebek öncesi veeee devamında işte nasıl beslenilmeli ? bunu dr belirtiyor mu
korkma canım büyük ihtimal tüm dr lar röntgen öncesi ağrı kesici ilaçlar da veriyor çok da işe yarıyor
ye canm ye şifa olsun inşallahdur ben aklımdayken kuru kayısı yiyim belki etkisi olur ya..
dile kolay 4 gün oldu
sağolasın canım.. darısı hepinizin başına...cnm ya..
Allahım sana bağışlasın..
ben hazıren o ilaçtan alayım değil mi?
yoksa kabızlık daha kötü ıkınmalar falan bebeği zorlayabilir..
senin kaçıncı denemendi? ve sorununuz neydi cnm?
tamam canım güle güle kullan
aaa demi yaaa juliettam kayganaya dök içini fırsatı yakalamışkenaynen canım ben zaten takıntı , sitres sahibi biriyim eeeee herkes bilince onların lafını sözünü sitresini üstlenemem herkes bilmesi gerektiği kadarını bilir
Arkadaslar bir sorum olacak, Türkiye´de kac emryo transferine izin veriliyor? hangi sartlarda fazla transfer yapiliyor?
Arkadaslar bir sorum olacak, Türkiye´de kac emryo transferine izin veriliyor? hangi sartlarda fazla transfer yapiliyor?
kızlar ben çıkıyorum.. kocacığımı daha fazla kızdırmayım... şakayla karışık laf sokuyo haklı die ses çıkarmıyom tepem atıverecek.... o yüzden kaçayım ben... hepinizi çok seviyorum...
işte benimde psikolojim çabuk manyıyositres takıntı saplantılarımdan kurtulamıyom hiç
Canım bu sorununu acilen halletttt.Sabahları kalktığında kayısı ye ılık su içç işe yarar..Transfere kabız gitme gülümm,zor olduğunu söylüyorr tüm hatunlarr.Seni sıkıntıya sokar sonraa.Önünde günlerin varrr bence hemen birşeyler ye iç canım..
Akasyaya demişsin ama elim deymişken yazayım dedim;Opu bu arada evet yumurta toplama işlemine verilen ad canımcım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?