hımm bana yapılmadı ama :18::26:rahim ağzı kanser taraması..
ne var ne yok çıkıyor cnm onda
yani monütörde yıldız gibi parlıyo o kadar güzeller ki ........ biraz işkence evet canım mam rahmin tam görünmesi ve transferin güzel gerçekleşmesi için biraz sıkışık olmak gerekiyor...
yok merak etme canım o kadar değilll....
inşallah canım yaaao yıldızlar hayırlısıyla bizim dünyamızı renklendirecekler zuzucumm
yaa ama az sonra kaccam.ayyy karabiberimde dermiş banaKıyamam sana yaaaa,gecesohbeti yapmak istemiş benim karabiberrimmmmm..Toplaştık işşte inş sende çıkmamışsındır ben mesajları yazana kadar..
.
kızlar kocacım beni bırakmıyor her türlü yolu denedim sensiz yatmam diyor arkadaşlarına iyi geceler de ve hemen yanıma gel dedi ekşın için yapıyo desem saha kapalı...anladım beni çok seviyoyatarkende vınn ı saklayacakmış hain adam...kaçıp gelemicem bu gece yanınıza...neyse siz bol bol yazışın sohbet edin ben geçmişi saatlerce okumam 2 dakikada hallederim...sayfaları uçurun...hepinize iyi geceler...sabah görüşmek üzere...
canim benim uzulme senin morale ihtiyacin var,bak yavrularina adim adim yaklasiyorsun insallah
hayvanlarin yeride bi baskadir bilirim,,insan evde yokluklarini ariyor elbette
iyi geceler canım ... bugün bende kalamayacağım...kızlar kocacım beni bırakmıyor her türlü yolu denedim sensiz yatmam diyor arkadaşlarına iyi geceler de ve hemen yanıma gel dedi ekşın için yapıyo desem saha kapalı...anladım beni çok seviyoyatarkende vınn ı saklayacakmış hain adam...kaçıp gelemicem bu gece yanınıza...neyse siz bol bol yazışın sohbet edin ben geçmişi saatlerce okumam 2 dakikada hallederim...sayfaları uçurun...hepinize iyi geceler...sabah görüşmek üzere...
hımm bana yapılmadı ama :18::26:
aa kocalar kırılamaz..
mis kokar onlar can kokar..
iyi geceler tatlı rüyalarrrr
canım gözlerim seni aramıştı demekki kociş engelin e takılmışsınhadi iyi geceler tatlım ,
Ahh yaaa olacağıı bu işteee.Hepimizin sonu buna doğru gidiyor vallaaa.Benimkinin halı saha maçı oluyor cuma günleri 00.30 a kadar rahatımmm..Sonra aynı tripler bende de olucakkk..Sensiz yatamayan kocişine tebriklerimi sunuyorummm,aldı elimizden vazgeçilmezimiiizii
iyi geceler canım ... bugün bende kalamayacağım...
düzenli gittiğim dr yara var mı diye zaman zaman baktı sadece bu yeterli sanmıştımevlendikten sonra her 2 yılda 1 yapılması gereken bir testtir cnm bu..
ben geçen hafta yaptırdım..yaptırırken hemşire ödümü patlattı yara var rahminde dedi bende koşa koşa doktora gittim
tüpe başlıycaz yara varmış diye..Allahtan hayır bu yara değil kızarıklık dedi..
smear sonucu vajinit olduğumu öğrendim fitil kullandım cnm..
yaptır muhakkak
Selocum o zaman sen bu gece burdasin desene :)
insallah kisa surede daha iyi olursun canim,hemen toparlanki yola devam
bende gribi atlattim sayilir,en azindan burun akintisindan kurtuldum..
catlatma ignemi oldugumdan beri kasiklarim agriyor,birde migdem bulaniyor ignedendir kesin..
ve 14 subat transfer insallahhh:18:
kızlar kocacım beni bırakmıyor her türlü yolu denedim sensiz yatmam diyor arkadaşlarına iyi geceler de ve hemen yanıma gel dedi ekşın için yapıyo desem saha kapalı...anladım beni çok seviyoyatarkende vınn ı saklayacakmış hain adam...kaçıp gelemicem bu gece yanınıza...neyse siz bol bol yazışın sohbet edin ben geçmişi saatlerce okumam 2 dakikada hallederim...sayfaları uçurun...hepinize iyi geceler...sabah görüşmek üzere...
olsun tatlım aşk yuvanızda huzur içinde uyuyuver bakalım yinekırmamak için gitcez mecburen...
eveeettt kocacım beni bırakmadı bu akşam...napalım başka akşama artıkk...
hep beraber yatmaya giderdik topik yüzünden arada bir beraber yatar olduk...içlenmiş herifim...bak ekşında yok ama seni yanımda istiyorum dedi...kandırık yaptı gönlümü aldı...bu gecede bensiz takılın topik 00.30 a kadar sana emanet bebeğim...öpüyorum SEN imi...
canım aslında daha çok bende yumurta toplamadan korkuyorum ( halbuki daha önce apandist ameliyatı ve laparoskopi olmama rağmen :18: ) canım speklum ne oluyor ki :26:
düzenli gittiğim dr yara var mı diye zaman zaman baktı sadece bu yeterli sanmıştımdr umda hiç yönlendirmedi yaaa tamam cnm ilgilenirim en kısa zamanda
Doğru diyorsun amaaaa benimkiler insan gibi hatta biri olunca digeri hasta oldu veterinere götürdüm 3 Gun Küste hastanesinde yatti 10 gunde Igne vurdular konusan bebisime coooooook sukur Simdi iyilesti tosunum Benim insallah hepimizinde Bir bebisi olur ( aminnnnnnn)
kırmamak için gitcez mecburen...
eveeettt kocacım beni bırakmadı bu akşam...napalım başka akşama artıkk...
hep beraber yatmaya giderdik topik yüzünden arada bir beraber yatar olduk...içlenmiş herifim...bak ekşında yok ama seni yanımda istiyorum dedi...kandırık yaptı gönlümü aldı...bu gecede bensiz takılın topik 00.30 a kadar sana emanet bebeğim...öpüyorum SEN imi...
yaa ama az sonra kaccam.ayyy karabiberimde dermiş bana
walla benimde son msjlar bunlar.sen nie geçmişi 2 dk da halledion biz halledemioz.bi formülü mü war?yoksa ben yoksam siz zaten çok yazışmazsınız mı dionbiz şimdi kocişle eczaneye gidioz burnu tıkandı damla almaya bende gitcekmişim onla illa bırakmıo beni kapat artık dio sana ii geceler canım saha kapalı olmasa yalnış anlardım ama neyse artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?