• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

yani monütörde yıldız gibi parlıyo o kadar güzeller ki ........ biraz işkence evet canım mam rahmin tam görünmesi ve transferin güzel gerçekleşmesi için biraz sıkışık olmak gerekiyor...

yok merak etme canım o kadar değilll....

o yıldızlar hayırlısıyla bizim dünyamızı renklendirecekler zuzucumm:emir_bebek::emir_bebek:

Kıyamam sana yaaaa,gecesohbeti yapmak istemiş benim karabiberrimmmmm..Toplaştık işşte inş sende çıkmamışsındır ben mesajları yazana kadar..

.
yaa ama az sonra kaccam.ayyy karabiberimde dermiş bana:16:
kızlar kocacım beni bırakmıyor her türlü yolu denedim sensiz yatmam diyor arkadaşlarına iyi geceler de ve hemen yanıma gel dedi ekşın için yapıyo desem saha kapalı...anladım beni çok seviyo :63: yatarkende vınn ı saklayacakmış hain adam...kaçıp gelemicem bu gece yanınıza...neyse siz bol bol yazışın sohbet edin ben geçmişi saatlerce okumam 2 dakikada hallederim...sayfaları uçurun...hepinize iyi geceler...sabah görüşmek üzere...:3::3::3:

walla benimde son msjlar bunlar.sen nie geçmişi 2 dk da halledion biz halledemioz.bi formülü mü war?yoksa ben yoksam siz zaten çok yazışmazsınız mı dion:1:biz şimdi kocişle eczaneye gidioz burnu tıkandı damla almaya bende gitcekmişim onla illa bırakmıo beni kapat artık dio:1:sana ii geceler canım saha kapalı olmasa yalnış anlardım ama neyse artık:34::34:

canim benim uzulme senin morale ihtiyacin var,bak yavrularina adim adim yaklasiyorsun insallah
hayvanlarin yeride bi baskadir bilirim,,insan evde yokluklarini ariyor elbette

Doğru diyorsun amaaaa benimkiler insan gibi hatta biri olunca digeri hasta oldu veterinere götürdüm 3 Gun Küste hastanesinde yatti 10 gunde Igne vurdular konusan bebisime coooooook sukur Simdi iyilesti tosunum Benim insallah hepimizinde Bir bebisi olur ( aminnnnnnn)

kızlar kocacım beni bırakmıyor her türlü yolu denedim sensiz yatmam diyor arkadaşlarına iyi geceler de ve hemen yanıma gel dedi ekşın için yapıyo desem saha kapalı...anladım beni çok seviyo :63: yatarkende vınn ı saklayacakmış hain adam...kaçıp gelemicem bu gece yanınıza...neyse siz bol bol yazışın sohbet edin ben geçmişi saatlerce okumam 2 dakikada hallederim...sayfaları uçurun...hepinize iyi geceler...sabah görüşmek üzere...:3::3::3:
iyi geceler canım ... bugün bende kalamayacağım...

hımm bana yapılmadı ama :18::26:

evlendikten sonra her 2 yılda 1 yapılması gereken bir testtir cnm bu..
ben geçen hafta yaptırdım..yaptırırken hemşire ödümü patlattı yara var rahminde dedi bende koşa koşa doktora gittim
tüpe başlıycaz yara varmış diye..Allahtan hayır bu yara değil kızarıklık dedi..
smear sonucu vajinit olduğumu öğrendim fitil kullandım cnm..
yaptır muhakkak

aa kocalar kırılamaz..
mis kokar onlar can kokar..
iyi geceler tatlı rüyalarrrr

kırmamak için gitcez mecburen...

canım gözlerim seni aramıştı demekki kociş engelin e takılmışsın :69: hadi iyi geceler tatlım , :16:

eveeettt kocacım beni bırakmadı bu akşam...napalım başka akşama artıkk...

Ahh yaaa olacağıı bu işteee.Hepimizin sonu buna doğru gidiyor vallaaa.Benimkinin halı saha maçı oluyor cuma günleri 00.30 a kadar rahatımmm..Sonra aynı tripler bende de olucakkk..Sensiz yatamayan kocişine tebriklerimi sunuyorummm,aldı elimizden vazgeçilmezimiiizii:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

hep beraber yatmaya giderdik topik yüzünden arada bir beraber yatar olduk...içlenmiş herifim...bak ekşında yok ama seni yanımda istiyorum dedi...kandırık yaptı gönlümü aldı...bu gecede bensiz takılın topik 00.30 a kadar sana emanet bebeğim...öpüyorum SEN imi...

evlendikten sonra her 2 yılda 1 yapılması gereken bir testtir cnm bu..
ben geçen hafta yaptırdım..yaptırırken hemşire ödümü patlattı yara var rahminde dedi bende koşa koşa doktora gittim
tüpe başlıycaz yara varmış diye..Allahtan hayır bu yara değil kızarıklık dedi..
smear sonucu vajinit olduğumu öğrendim fitil kullandım cnm..
yaptır muhakkak
düzenli gittiğim dr yara var mı diye zaman zaman baktı sadece bu yeterli sanmıştım :28: dr umda hiç yönlendirmedi yaaa:22: tamam cnm ilgilenirim en kısa zamanda :54:

insallah kisa surede daha iyi olursun canim,hemen toparlanki yola devam :1:
bende gribi atlattim sayilir,en azindan burun akintisindan kurtuldum..
catlatma ignemi oldugumdan beri kasiklarim agriyor,birde migdem bulaniyor ignedendir kesin..
ve 14 subat transfer insallahhh:18:

inşallah canım dikişlerim alınınca daha rahatlayacam inşallah... sanada geçmiş olsunn bu sefer inşallah kızına kavuşursunn...

ne yaparsın canım git kocişe sarıll yat ... benim kocamda böyle bensiz yatmaz ve onun uyku saatine göre yatarız. eğer aşk yapmasak yatar yatmaz yaparsak ki gün aşırı bitiminde hemen uyur ben öyle debelenirimmm...

neyse canım özleyeceğiz seni iyi geceler tatlı rüyalarrr...

enisteye hurmetler,kari koca arasina girilmezmis,,,hadi canim iyi geceler,allah rahatlik versin:16::16:

hep beraber yatmaya giderdik topik yüzünden arada bir beraber yatar olduk...içlenmiş herifim...bak ekşında yok ama seni yanımda istiyorum dedi...kandırık yaptı gönlümü aldı...bu gecede bensiz takılın topik 00.30 a kadar sana emanet bebeğim...öpüyorum SEN imi...
olsun tatlım aşk yuvanızda huzur içinde uyuyuver bakalım yine :31: görüşürüz nasılsa :16:

canım aslında daha çok bende yumurta toplamadan korkuyorum ( halbuki daha önce apandist ameliyatı ve laparoskopi olmama rağmen :18: ) canım speklum ne oluyor ki :26::17:

kızlar yumurta toplama da ne var ki adet sancısından biraz daha fazlasını çekiyorsunuz sadece.Ama tabi bana genel anestezi verildi..uyuydum anlayacağınız 2 dakikada toplamış doktorum yumurtaları...yarım saatten fazla da odada uyumuşum ama uyanır uyanmaz tabii nasıl bir sinirse bendeki kocamın beni uyandırmaya çalışmasına abuksubuk sorular sormasına sinirlenip kavga kıyamet kovdum odadan.. sinir mi yaptı bende anestezi ne anlamadım...

düzenli gittiğim dr yara var mı diye zaman zaman baktı sadece bu yeterli sanmıştım :28: dr umda hiç yönlendirmedi yaaa:22: tamam cnm ilgilenirim en kısa zamanda :54:

canım testin türkçe meali rahim ağzı kanser taraması....düzenli olarak hepimizin yaptırması gerekiyo..

Doğru diyorsun amaaaa benimkiler insan gibi hatta biri olunca digeri hasta oldu veterinere götürdüm 3 Gun Küste hastanesinde yatti 10 gunde Igne vurdular konusan bebisime coooooook sukur Simdi iyilesti tosunum Benim insallah hepimizinde Bir bebisi olur ( aminnnnnnn)

ayy canim benim ya bende uzuldum gercekten:50::50:
onlar caresiz ya dayanamiyorum hic:50::50::50:

Yaaa evet yaaa SEN im ben bugün senin sesinide duymadım zatenn,içimde bir boşluk oldu valla..Marketti,mutfaktı derken, sende yoğundun konuşamadık,sesini duyamadımm..Neyse enişte süper hareket yaptı benceee..Çook öpüyorum Sen imi bendeeeeeee:16::54::54::54::54::54::54:

yaa ama az sonra kaccam.ayyy karabiberimde dermiş bana:16:

walla benimde son msjlar bunlar.sen nie geçmişi 2 dk da halledion biz halledemioz.bi formülü mü war?yoksa ben yoksam siz zaten çok yazışmazsınız mı dion:1:biz şimdi kocişle eczaneye gidioz burnu tıkandı damla almaya bende gitcekmişim onla illa bırakmıo beni kapat artık dio:1:sana ii geceler canım saha kapalı olmasa yalnış anlardım ama neyse artık:34::34:

hadi canım sende git kocanın yanına bu akşam kocaları hoş tutalım...ben 2 dakikada hallederim cicim ama bi formülü olduğundan değil...gerekli gereksiz herşeyi okumam..önemli olan şeyler dikkatimi çeker zaten...iyi geceler cicim:54:

Bekletme bari kocisini ;)))
Bu arada sayfalari nasil 2 dk okuyon cicim bizde oyle yapalim;)

Back