Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız sen çok yaşa emiiiidaisy demişki "kızım var onla oynıcam" ama kızı dediği köpeği bende deim benimde kızım war onlarda arkadaş olsunköpekten bahsettik yanii.yani gerçekten kızım falan yokkk....ALLAH nasip ederse olur işşallah.(ama 2 tane melek kızım var ayşeyle ece onlar annelerini izlio cennetten yani anne sayılırım yine)
haaaa o aletin adı mı malesef bende tatmıştım üstelik evlendikten sonra ilk dr a gidişimde ayyy o aletle bidaha mı tanışcazzz :18::18::18::18:hani vajinaya yerleştiriliyor ya rahim ağzını aralamak için rahatça içeriyi görecekler
ben onun tadına 2 kez baktım..
pek sevmem kendilerini
opuda değil ama transfer de sıkışık olman gerek. ama öyle çatlayacak kadar değil... ayrıca opudan korkma ben deliler gibi korkuyodum ama tedavinin en kolay kısmıydı:)))bende şimdi öğrendim sıkışık olunmayı :18: uff yaaa can acıtıyooo sıkışıkken
bende şimdi öğrendim sıkışık olunmayı :18: uff yaaa can acıtıyooo sıkışıkken
haklısın canım yaaa aslında benimde aklımda hep var iğneleri kocişe yaptırsam diye dediğin gibi bebiş gelmezse vay halimize :18: ALLAH ım korktuğumza uğratmasın inşşş
hosbulduk zuzucum
nasilsin canim?
hımmm geçmiş okumak zor be bacım iyiyim canım tüp bebek ile ilgili sizlerin tecrübelerinizden yaralanmaya geldim sen nasılsın canım
Bende hep kayıp oluyorum
ilk yaptıracak olanlar :18::18::18::18::18::18: korkuyoruz demi hoş geldin canım ben orda yaptırmayacağım dilerim hepimiz emeklerimizin karşılığını alırıziyi akşamlar arkadaşlar aranızda acıbadem maslak bülent traşa tüp bebek yaptıran varmı...:18::18::18:
iyi akşamlar arkadaşlar aranızda acıbadem maslak bülent traşa tüp bebek yaptıran varmı...:18::18::18:
ayy benimde en nefret ettigim bolum orasi
kıyamam özür üzdüysem senii...ikizdi benim kızlarımm...
aminn canım güzel dileğin içinnn işşallah hepimiz tutarız bebeklerimizin ellerinden...
benim ki golden senin ki ne?ya aslında bahçede duruo ama hava soğuk olunca içeri alıoz nazlı çok bi örtüom battaniyeyle sabaha kadar hiç kıpırdamıo.arabada ön koltukta oturur felaket bişi.ama çok titiz olduğum için sadece koridorda yatıoşimdi havalar soğuk annemlerin orda kalıo bizim bahçede üşür die.onların müsait yeri war oraya yolladım..benimkide tedavi sürelerinde annemlerde kalıo(bak şimdi bu yazıları okuyunca gerçekten seninde benimde kızımız olduğunu sancaklar)
ilk yaptıracak olanlar :18::18::18::18::18::18: korkuyoruz demi hoş geldin canım ben orda yaptırmayacağım dilerim hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız
rahim filminde baktım tadına en son..
anestezisiz oldum ben birde..
ne yapalım meleğimiz için katlanıcaz..
kadın olmak ne zorr ahh ne zorr
nerdesiniz kızlar yaaa.gece mi toplaşcaz?ama benim kociş hayatta bırakmaz bu gece.gelin artık çıkcam az sonraa yyaa...
allah bagislasin canim cocuklarini (kuslarini )
naparsin gurbet elde arkadas olur sana
aay cok uzuldum canim benim... yeni fark ettim sonucunu,umarim cabuk toparlanir yoluna positif bisekilde devam edersin
hakkinda hayirlisi olsun canim
insallah kisa surede daha iyi olursun canim,hemen toparlanki yola devamamin canım gelsinler artıık yaralarımıza ilaç olsuunlarr rabbim ol desinnnn...
çok şükür canımmm kırmızılar ameliyat toparlanmaya çalışıyoruzz.. sen ne yapıyorsun nasıl oldun...