• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kız sen çok yaşa emiiii:9::9::9::9::9:daisy demişki "kızım var onla oynıcam" ama kızı dediği köpeği bende deim benimde kızım war onlarda arkadaş olsun:60::60::60::60:köpekten bahsettik yanii.yani gerçekten kızım falan yokkk....ALLAH nasip ederse olur işşallah.(ama 2 tane melek kızım var ayşeyle ece onlar annelerini izlio cennetten yani anne sayılırım yine)

Onlar bizim ilk bebislerimiz

aay cok uzuldum canim benim... yeni fark ettim sonucunu,umarim cabuk toparlanir yoluna positif bisekilde devam edersin
hakkinda hayirlisi olsun canim

hani vajinaya yerleştiriliyor ya rahim ağzını aralamak için rahatça içeriyi görecekler :30:
ben onun tadına 2 kez baktım..
pek sevmem kendilerini:19:
haaaa o aletin adı mı :3: malesef bende tatmıştım üstelik evlendikten sonra ilk dr a gidişimde :50: ayyy o aletle bidaha mı tanışcazzz :25: :18::18::18::18:

bende şimdi öğrendim sıkışık olunmayı :18: uff yaaa can acıtıyooo sıkışıkken :30:
opuda değil ama transfer de sıkışık olman gerek. ama öyle çatlayacak kadar değil... ayrıca opudan korkma ben deliler gibi korkuyodum ama tedavinin en kolay kısmıydı:)))

haklısın canım yaaa aslında benimde aklımda hep var iğneleri kocişe yaptırsam diye :27: dediğin gibi bebiş gelmezse vay halimize :18::19::5: ALLAH ım korktuğumza uğratmasın inşşş :31::49:

amin canım gelsinler artıık yaralarımıza ilaç olsuunlarr rabbim ol desinnnn...

hosbulduk zuzucum
nasilsin canim?:16:

çok şükür canımmm kırmızılar ameliyat toparlanmaya çalışıyoruzz.. sen ne yapıyorsun nasıl oldun...

:16:
iyi akşamlar arkadaşlar aranızda acıbadem maslak bülent traşa tüp bebek yaptıran varmı...:18::18::18:
ilk yaptıracak olanlar :18::18::18::18::18::18: korkuyoruz demi :37: hoş geldin canım ben orda yaptırmayacağım dilerim hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız :46::49::16:

kıyamam özür üzdüysem senii...ikizdi benim kızlarımm...
aminn canım güzel dileğin içinnn işşallah hepimiz tutarız bebeklerimizin ellerinden...
benim ki golden senin ki ne?ya aslında bahçede duruo ama hava soğuk olunca içeri alıoz nazlı çok bi örtüom battaniyeyle sabaha kadar hiç kıpırdamıo.arabada ön koltukta oturur felaket bişi.ama çok titiz olduğum için sadece koridorda yatıo:1:şimdi havalar soğuk annemlerin orda kalıo bizim bahçede üşür die.onların müsait yeri war oraya yolladım..benimkide tedavi sürelerinde annemlerde kalıo:1:(bak şimdi bu yazıları okuyunca gerçekten seninde benimde kızımız olduğunu sancaklar)

Ayy ne gusel, demek sadece ben degilim bebisi olmuyo diye kopus alan :)))

rahim filminde baktım tadına en son..
anestezisiz oldum ben birde..:19:
ne yapalım meleğimiz için katlanıcaz..
kadın olmak ne zorr ahh ne zorr:19:

evet oyle be guzelim hemde nasil zor bi surec,ama yuce rabbim veriyor sabrini canim
hele kucagina bi al yavrunu gerisi hikaya canim

amin canım gelsinler artıık yaralarımıza ilaç olsuunlarr rabbim ol desinnnn...

çok şükür canımmm kırmızılar ameliyat toparlanmaya çalışıyoruzz.. sen ne yapıyorsun nasıl oldun...
insallah kisa surede daha iyi olursun canim,hemen toparlanki yola devam :1:
bende gribi atlattim sayilir,en azindan burun akintisindan kurtuldum..
catlatma ignemi oldugumdan beri kasiklarim agriyor,birde migdem bulaniyor ignedendir kesin..
ve 14 subat transfer insallahhh:18:

Back