canım opu dediğin galiba yumurta toplama işlemi oluyor değil miopuda değil ama transfer de sıkışık olman gerek. ama öyle çatlayacak kadar değil... ayrıca opudan korkma ben deliler gibi korkuyodum ama tedavinin en kolay kısmıydı:)))
eyvahlar olsun kızzzzz olmaz inşallahumarım speklumu görünce sıkışık olan durumla altıma kaçırmam
inşallah canım inşallah bol bereket var bu sene inşş bizlerde nasip olacakamin canım gelsinler artıık yaralarımıza ilaç olsuunlarr rabbim ol desinnnn...
çok şükür canımmm kırmızılar ameliyat toparlanmaya çalışıyoruzz.. sen ne yapıyorsun nasıl oldun...
aaa öylemi canım ilk tedavi miBende iyiyim tedaviye başlamak için gun sayıyorum
yoktur yokturseven biri varmıdır acaba?
bizde eve ne nüfuslar kattık neAyy ne gusel, demek sadece ben degilim bebisi olmuyo diye kopus alan :)))
canım 2-3 ay daha var galiba inşşş yüzümüz gülecek hepimizinevet canım bende çok korkuyorum olmaz diye siz ne zaman başlıyorsunuz tedaviye
yokmu bana fikir verecek olan
Aynen öyle biri oldu psikolojim bozuldu hala kendime gelemedim aklıma geldikçe ağlıyorum bak gene doldu gözlerim
hani vajinaya yerleştiriliyor ya rahim ağzını aralamak için rahatça içeriyi görecekler
ben onun tadına 2 kez baktım..
pek sevmem kendilerini
kızlar yarın test günüm.... çok heyecanlıyım.
merhab arkadalar..
yaklaşık 2-3 gündür topiğinizi takip ediyorum..
şimdi sze kısaca anlatayım.
2011 ekim aında bebe fikri yerleti kafamıza
ve 2011 ekim ayında 2 yıl oldu evleneli.
bebek fkri yerleşince kfamıza bi doktora gittik muayen flan derken
dokto yumurta takibii yaplım dedi çünküüü bende pıhtılaşma var.
ne kadar kontrl altında olusan o kadr iyi dedi
çünkü tam 1 yllık evliyken pıhtı beyin damarımı ttıkadı hstane faslı filan neyse
tdavi filan sonuç:ÖMÜR BOYU kan suladırıcı..
neyse işteböyleyken yumurta takibi yapılırken yumurtalıklarımın yavaş çalştığını öğrendim..
ilk ay klomen denedik pek bi gelişme olmadı..
sonraki y purogen iğne denedik 17mm oldu yumurta...
doktor çatlatma iğnesini yp dedi ve ilişki önerdi..
herşey dediği yapıldı sonucu 17-18 şubatta beli olacak
amaben 14 şubatta kan testine gidicem..
iğne tedavisini de devam edemiyorum çünkü kanım pıhtılaşmaya eğilimli oduğu için
doktor istenmeyen snuçlar ortaya çıkabilir dedi
ama önemli olan bu deil tabiksi..
doktrum çok umutlu olmdığını söyledi ve beni tüp bebeğe yönlendirdi.
istnbul anadou yaksında hem hesaplı ssk ile anlaşması olan(özel siggortam yok)
ve de güvenilir bi tüp bebek merkezi..
yardım edeceğinizden eminim.. beni bu konuda yönlendiriceğinizden ve bilgilendireceğinizden..
rapor olyları filanvar bildiğim kadarı ile rapor için herhangi bi şart filan varmı..
okuduğuma göre raporalmak için 3 kere aşılama yapılması grekio..
yada böyle bi süreç varmı..
eğer raporiçin aşılamy gerek yoksa raporu almak uzun mu sürüyor..
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum..
Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın..(aminn)
ne kaaa uzun yasdım yau..
sonucu aldım kızlar 3.tüp bebek denemem de negatif içimdeki acıyı nasıl tarıf etsem bilmemki
Kıyamam sana yaaaa,gecesohbeti yapmak istemiş benim karabiberrimmmmm..Toplaştık işşte inş sende çıkmamışsındır ben mesajları yazana kadar..nerdesiniz kızlar yaaa.gece mi toplaşcaz?ama benim kociş hayatta bırakmaz bu gece.gelin artık çıkcam az sonraa yyaa...
Canım var tabii ama şu anda aramızda yok maalesef..Bunun için açılmış bir topik olması lazım..Bir oraya da bakmanı önerebilirim..yokmu bana fikir verecek olan
evet oyle be guzelim hemde nasil zor bi surec,ama yuce rabbim veriyor sabrini canim
hele kucagina bi al yavrunu gerisi hikaya canim
ayy ben ne kadar cahilim yaaaSmear testi yapmak icin metal bi aletle aciyolar, bu dedigin sey de onun gibi biseymi cnm ya merak ettim..
seven biri varmıdır acaba?
walla hatun benim kızım war sandıkizim alemsin ya hormon tavan yapmis sende guzelim:
ama allah soyletti insallah ekininde gercek bi kizi olur
aksam aksam guldurdun beni ya
hoşgeldinnnn...Ben geldim baaaaaaak :119::119::119::119::119::119:
ya bende aslında çok titizim ama kıyamıom ona odaya almıom.arada koridora üşüo ya manyakslm kizlar .....
geldim canim pasalari doyurdum,yatirdim hemen laptopu kaptim
keyfler nasil?
ayy demek kizin var(kopegin) cok severim ama ben kilimdir yani titizim..))bi ara jackrussel vardi harika biseydi,hayvana eziyet oluyor diye arkadasa verdim,tum gun calistigim icin ilgilenemiyordum
aa gece gece nereye gidioooDemeeeeeee benimki gece çalışıyor evde yalnız yatıyorum
golden 2 yaşında.ya senin face warmı ekliim seni?Aa ne gusel. Ekincim baktim bebis olmuyo bende daisyi aldim, cok tatli bisey.. Cavaller king charles spaniel cinsi cinsi, 7 aylik daha. Seninkinin cinsi nedir cnm
ahh ne güzell sende çocuk çokmuşşBenimde 3 cocuğum var (muhabbetkusu) 2 kızım bir oğlum biride konuşuyor insan gibi valla
canım benim.... mutfakta işim vardı... kociş laf sokunca bende girdim mutfağa:))) anca çıktım.. ama yinede fazla kalmam bu gece...
selocum sen zaten gulmekten bisey yazamiyorsunki,masallah hep boyle gul arkadasim
zuzucum aynı şeyi konuşuyordum eşimle varya azönce..
gelmese bile onu içimde azda olsa kalacağını bilmekte güzel
sıkışık mı olmak gerekiyor birde:26: tam çin işkencesi bu ama yaaa
umarım speklumu görünce sıkışık olan durumla altıma kaçırmam
yokmu bana fikir verecek olan
seven biri varmıdır acaba?
kızlar kocacım beni bırakmıyor her türlü yolu denedim sensiz yatmam diyor arkadaşlarına iyi geceler de ve hemen yanıma gel dedi ekşın için yapıyo desem saha kapalı...anladım beni çok seviyoyatarkende vınn ı saklayacakmış hain adam...kaçıp gelemicem bu gece yanınıza...neyse siz bol bol yazışın sohbet edin ben geçmişi saatlerce okumam 2 dakikada hallederim...sayfaları uçurun...hepinize iyi geceler...sabah görüşmek üzere...
canım gözlerim seni aramıştı demekki kociş engelin e takılmışsınkızlar kocacım beni bırakmıyor her türlü yolu denedim sensiz yatmam diyor arkadaşlarına iyi geceler de ve hemen yanıma gel dedi ekşın için yapıyo desem saha kapalı...anladım beni çok seviyoyatarkende vınn ı saklayacakmış hain adam...kaçıp gelemicem bu gece yanınıza...neyse siz bol bol yazışın sohbet edin ben geçmişi saatlerce okumam 2 dakikada hallederim...sayfaları uçurun...hepinize iyi geceler...sabah görüşmek üzere...
Demeeeeeee benimki gece çalışıyor evde yalnız yatıyorum
Smear testi yapmak icin metal bi aletle aciyolar, bu dedigin sey de onun gibi biseymi cnm ya merak ettim..
ayy topigimizin tonton annesi gelmis hosgelmis(affet tonton dedigim icin )
kızlar kocacım beni bırakmıyor her türlü yolu denedim sensiz yatmam diyor arkadaşlarına iyi geceler de ve hemen yanıma gel dedi ekşın için yapıyo desem saha kapalı...anladım beni çok seviyoyatarkende vınn ı saklayacakmış hain adam...kaçıp gelemicem bu gece yanınıza...neyse siz bol bol yazışın sohbet edin ben geçmişi saatlerce okumam 2 dakikada hallederim...sayfaları uçurun...hepinize iyi geceler...sabah görüşmek üzere...
ayy ben ne kadar cahilim yaaabugün sayenizde aletlerin testlerin , tahlillerin , iğne-ilaçların adlarını öğrendim peki bu smear testi ne acaba :26:
Benimde 3 cocuğum var (muhabbetkusu) 2 kızım bir oğlum biride konuşuyor insan gibi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?