• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

opuda değil ama transfer de sıkışık olman gerek. ama öyle çatlayacak kadar değil... ayrıca opudan korkma ben deliler gibi korkuyodum ama tedavinin en kolay kısmıydı:)))
canım opu dediğin galiba yumurta toplama işlemi oluyor değil mi :28: ayy inşallah inşallah Rabbim güç kuvvet cesaret nasip ederde muradımıza ereriz :15::49::16:

umarım speklumu görünce sıkışık olan durumla altıma kaçırmam:27::27:
eyvahlar olsun kızzzzz olmaz inşallah :17:

amin canım gelsinler artıık yaralarımıza ilaç olsuunlarr rabbim ol desinnnn...

çok şükür canımmm kırmızılar ameliyat toparlanmaya çalışıyoruzz.. sen ne yapıyorsun nasıl oldun...
inşallah canım inşallah bol bereket var bu sene inşş bizlerde nasip olacak :52::49::16:

Bende iyiyim tedaviye başlamak için gun sayıyorum
aaa öylemi canım ilk tedavi mi :28: inşallah canım tedavilerimiz rastgitsin inşallah :49::16:

seven biri varmıdır acaba?
yoktur yoktur :4::10:

Ayy ne gusel, demek sadece ben degilim bebisi olmuyo diye kopus alan :)))
bizde eve ne nüfuslar kattık ne :27: ilk muhabbet kuşumuz vardı kaçırdım balkon kapısı ve kafesi açık olunca :50: sonra akvaryumda balıklar :46: onlarda şimdi eltimgillerde :10: şimdide 2 adet ciciş kaplumbağalarım var :34:

evet canım bende çok korkuyorum olmaz diye siz ne zaman başlıyorsunuz tedaviye
canım 2-3 ay daha var galiba inşşş yüzümüz gülecek hepimizin :29::49:

Aynen öyle biri oldu psikolojim bozuldu hala kendime gelemedim aklıma geldikçe ağlıyorum bak gene doldu gözlerim

canim benim uzulme senin morale ihtiyacin var,bak yavrularina adim adim yaklasiyorsun insallah
hayvanlarin yeride bi baskadir bilirim,,insan evde yokluklarini ariyor elbette

kızlar yarın test günüm.... çok heyecanlıyım. :D

Canım heyecanla bekliyor olucaz senii.İnş pozitif haberlerle gelirsin hayırlısıyla..

merhab arkadalar..
yaklaşık 2-3 gündür topiğinizi takip ediyorum..
şimdi sze kısaca anlatayım.
2011 ekim aında bebe fikri yerleti kafamıza
ve 2011 ekim ayında 2 yıl oldu evleneli.
bebek fkri yerleşince kfamıza bi doktora gittik muayen flan derken
dokto yumurta takibii yaplım dedi çünküüü bende pıhtılaşma var.
ne kadar kontrl altında olusan o kadr iyi dedi
çünkü tam 1 yllık evliyken pıhtı beyin damarımı ttıkadı hstane faslı filan neyse
tdavi filan sonuç:ÖMÜR BOYU kan suladırıcı..

neyse işteböyleyken yumurta takibi yapılırken yumurtalıklarımın yavaş çalştığını öğrendim..
ilk ay klomen denedik pek bi gelişme olmadı..
sonraki y purogen iğne denedik 17mm oldu yumurta...
doktor çatlatma iğnesini yp dedi ve ilişki önerdi..
herşey dediği yapıldı sonucu 17-18 şubatta beli olacak
amaben 14 şubatta kan testine gidicem..
iğne tedavisini de devam edemiyorum çünkü kanım pıhtılaşmaya eğilimli oduğu için
doktor istenmeyen snuçlar ortaya çıkabilir dedi
ama önemli olan bu deil tabiksi..
doktrum çok umutlu olmdığını söyledi ve beni tüp bebeğe yönlendirdi.
istnbul anadou yaksında hem hesaplı ssk ile anlaşması olan(özel siggortam yok)
ve de güvenilir bi tüp bebek merkezi..
yardım edeceğinizden eminim.. beni bu konuda yönlendiriceğinizden ve bilgilendireceğinizden..
rapor olyları filanvar bildiğim kadarı ile rapor için herhangi bi şart filan varmı..

okuduğuma göre raporalmak için 3 kere aşılama yapılması grekio..
yada böyle bi süreç varmı..
eğer raporiçin aşılamy gerek yoksa raporu almak uzun mu sürüyor..
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum..
Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın..(aminn)
ne kaaa uzun yasdım yau..:37::52:

Canım rapor almak için 2 aşılama şartı var evet ama,doğrudan tüp raporuna yollanan hasta gurubuda varr.Mesela eşi azosperm olanlar gibi.Başka birsürü şartda var tabii.İstersen netten bak sen bulamazsan ben sana bulup kopyalarım.Ben rapor aldım meselaa.Anadolu yakasında Umut tüpe gidiyorum..

sonucu aldım kızlar 3.tüp bebek denemem de negatif içimdeki acıyı nasıl tarıf etsem bilmemki

Ah canım benimm,Rabbim sabırlar verisn sana..Tabii ki genetik vb testlerini bir daha ki denemeden önce mutlaka yaptır ama bu kadar neden diye sorman şu anda tabiiki normal ama zaman geçtikçe bunun nasib işi olduğunu sende anlıcaksın..Helede 24 yumurta toplanmış ve görünürde büyük bir problemi olmayan çiftler kategorisine girdiğinizden olmadığında hayırlısı böyle imiş dememiz gerektiğini sende zamanla anlıyacaksın eminim gülümm..

nerdesiniz kızlar yaaa.gece mi toplaşcaz?ama benim kociş hayatta bırakmaz bu gece.gelin artık çıkcam az sonraa yyaa...
Kıyamam sana yaaaa,gecesohbeti yapmak istemiş benim karabiberrimmmmm..Toplaştık işşte inş sende çıkmamışsındır ben mesajları yazana kadar..

yokmu bana fikir verecek olan
Canım var tabii ama şu anda aramızda yok maalesef..Bunun için açılmış bir topik olması lazım..Bir oraya da bakmanı önerebilirim..

kızlar kocacım beni bırakmıyor her türlü yolu denedim sensiz yatmam diyor arkadaşlarına iyi geceler de ve hemen yanıma gel dedi ekşın için yapıyo desem saha kapalı...anladım beni çok seviyo :63: yatarkende vınn ı saklayacakmış hain adam...kaçıp gelemicem bu gece yanınıza...neyse siz bol bol yazışın sohbet edin ben geçmişi saatlerce okumam 2 dakikada hallederim...sayfaları uçurun...hepinize iyi geceler...sabah görüşmek üzere...:3::3::3:

evet oyle be guzelim hemde nasil zor bi surec,ama yuce rabbim veriyor sabrini canim
hele kucagina bi al yavrunu gerisi hikaya canim

minecim aynen öyle..zaten meleğim gelsin garanti veriyorum bunlar unutulacak..
zaten benim plan belli eğer kaliteli embriyolar olursa bu olmazsa hemen dondorulmuşlarla deneyeceğim..
nasib Allahımdan..biz tırmalayıp duruyoruz

Smear testi yapmak icin metal bi aletle aciyolar, bu dedigin sey de onun gibi biseymi cnm ya merak ettim..
ayy ben ne kadar cahilim yaaa :5: bugün sayenizde aletlerin testlerin , tahlillerin , iğne-ilaçların adlarını öğrendim :54: peki bu smear testi ne acaba :26::28::17:

kizim alemsin ya hormon tavan yapmis sende guzelim:60::60::60::60::60::60::60::60::60::
ama allah soyletti insallah ekininde gercek bi kizi olur:16:

aksam aksam guldurdun beni ya
walla hatun benim kızım war sandı:1:kıyamam hamile ya hormonlardan yalnış anladı:9::9:
Ben geldim baaaaaaak :119::119::119::119::119::119:
hoşgeldinnnn...
slm kizlar .....:3::3::3::3:
geldim canim pasalari doyurdum,yatirdim hemen laptopu kaptim:1::1::1:
keyfler nasil?
ayy demek kizin var(kopegin) cok severim ama ben kilimdir yani titizim..))bi ara jackrussel vardi harika biseydi,hayvana eziyet oluyor diye arkadasa verdim,tum gun calistigim icin ilgilenemiyordum:50:
ya bende aslında çok titizim ama kıyamıom ona odaya almıom.arada koridora üşüo ya manyak:1:ama tedaviler falan derken ilgilenemedim bende hava soğuk die şimdi arada bizde kalıo annemlerin orası daha müsait oraya yolladım..
Demeeeeeee benimki gece çalışıyor evde yalnız yatıyorum :43::43::43::43::43::43::43::43:
aa gece gece nereye gidiooo:1:ya walla kızmaya başladı kociş artık.yeterrrrr diooo:1::1:
Aa ne gusel. Ekincim baktim bebis olmuyo bende daisyi aldim, cok tatli bisey.. Cavaller king charles spaniel cinsi cinsi, 7 aylik daha. Seninkinin cinsi nedir cnm
golden 2 yaşında.ya senin face warmı ekliim seni?
Benimde 3 cocuğum var (muhabbetkusu) 2 kızım bir oğlum biride konuşuyor insan gibi valla
ahh ne güzell sende çocuk çokmuşş:9::9::9:
canım benim.... mutfakta işim vardı... kociş laf sokunca bende girdim mutfağa:))) anca çıktım.. ama yinede fazla kalmam bu gece...

bende fazla kalamıcam.adamı delirtmeyeyim.sende dinlen bence canımm..uyu bari bi gece erken:9:

zuzucum aynı şeyi konuşuyordum eşimle varya azönce..
gelmese bile onu içimde azda olsa kalacağını bilmekte güzel:31:
sıkışık mı olmak gerekiyor birde:26: tam çin işkencesi bu ama yaaa

yani monütörde yıldız gibi parlıyo o kadar güzeller ki ........ biraz işkence evet canım mam rahmin tam görünmesi ve transferin güzel gerçekleşmesi için biraz sıkışık olmak gerekiyor...

umarım speklumu görünce sıkışık olan durumla altıma kaçırmam:27::27:

yok merak etme canım o kadar değilll....

yokmu bana fikir verecek olan

canım şu an aramızda yok ama giden varsa mesajını görüp cevap verecektir...

seven biri varmıdır acaba?

camenta camenta akşamda aynı muhabbet olmuştu bdaaa...

kızlar kocacım beni bırakmıyor her türlü yolu denedim sensiz yatmam diyor arkadaşlarına iyi geceler de ve hemen yanıma gel dedi ekşın için yapıyo desem saha kapalı...anladım beni çok seviyo :63: yatarkende vınn ı saklayacakmış hain adam...kaçıp gelemicem bu gece yanınıza...neyse siz bol bol yazışın sohbet edin ben geçmişi saatlerce okumam 2 dakikada hallederim...sayfaları uçurun...hepinize iyi geceler...sabah görüşmek üzere...:3::3::3:

aa kocalar kırılamaz..
mis kokar onlar can kokar..
iyi geceler tatlı rüyalarrrr

canım gözlerim seni aramıştı demekki kociş engelin e takılmışsın :69: hadi iyi geceler tatlım , :16:

Ahh yaaa olacağıı bu işteee.Hepimizin sonu buna doğru gidiyor vallaaa.Benimkinin halı saha maçı oluyor cuma günleri 00.30 a kadar rahatımmm..Sonra aynı tripler bende de olucakkk..Sensiz yatamayan kocişine tebriklerimi sunuyorummm,aldı elimizden vazgeçilmezimiiizii:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

Back