yok tatlım yanlış numara hatırlamışım amacım halaydı 300.sayfa kutlaması için...
hoşgeldin tedavin hayırlı sonucu mutlu olsun..
aslında kocişlerin ağlancak halinede gülebilirdim....
biz iyiyiz muhabbete devam.. sen nasılsın?
ben senle ilgilenirim şekerim.. hem bak dün yazdım seni daha çok sevdiğimi
gözünaydın...
ah anacım benim başından beri iştahım açık....
kolay gelsin minecik....
sana kolay gelsin şekerim...
eeee... dedik sana topik mesaisi şakaya gelmez....
hoşgeldinnnnn....
cnm ben göremedim senın bana sorunu yaaa bu sayfalr beni deli ettiiKARASU81
canımm sorduğum soruya özelden de mesaj yazabilirsin
hahaaaaaaaAllahımmmmmmm:84::84::84: sadece 1 gün girmedim 100 den fazla sayfa okumak zorunda kaldımmmmmBebişimin bile başı dönmüştür bu ne yahuuuuuu
canımmm 24 haftalıkken mi bebeklerini kaybetti. yoksa şuan 24 haftalık mı? anlamadım. evet sermet hoca çok iyidir. muayenesi ne kadar? Fuat hocada öyle aklında bulunsun. hayır canım 8 haftadan sonra merkezle işim kalmadı
slm kızlar
biraz önce hastaneden geldim benim yumoşlarım büyümüş artık. pazartesi yumurta toplama, çarşambayada transferim var kısmetse. bu defa gelişmiş sadece 3 yumurtam varmış biraz üzülür gibi oldum ama sonra hemen kendime gelip halime şükrettim.
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz, hepimizinde yüzüne güler inşallah
ivetttt cok hamaratim allahima sukur
halimi bi gorseniz,laptomu mutfak tezgahinin uzerine koydum,bi taraftanda sizi takip ediyorum hahaha
selam kızlar,,ben idrar yolu enfeksiyonu zannederek doktoruma gittim fakat kum döküyormuşum,,,10 gün rapor verdi,bol bol su iç ve dinlen dedi..Allahıma çok şükürler olsunki bebeğim iyi ve ona bir zararı yokmuş,bende evde yatıyorum,ve ilaçlarımı içiyorum,yeterki bebeğimiz ii olsun dimi ama
selam kızlarrr
slm kızlar
biraz önce hastaneden geldim benim yumoşlarım büyümüş artık. pazartesi yumurta toplama, çarşambayada transferim var kısmetse. bu defa gelişmiş sadece 3 yumurtam varmış biraz üzülür gibi oldum ama sonra hemen kendime gelip halime şükrettim.
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz, hepimizinde yüzüne güler inşallah
canimmm benim senle bi turlu karsilasamiyoruz
nasilsin gulum,kuzucugun iyimi
cnm ben göremedim senın bana sorunu yaaa bu sayfalr beni deli ettii
hahaaaaaaaçok komik dondurme bebişin başını annesi bıark okuma sen de hepsini benm gibi yap takıl bir yerden sohbete
cnmm benm arkdş 24 haftalıkken kaybetti 3 tane bebeğini aynı haftalarda 3 de doğdu erken ve yaşamadı şuanda sağlığı iyi önemli olanda o cnm 250 dedi arkadş bugun randevu aldım hafta içi gidicem yazarım sana da demek sen merkezi bıraktın ben bırakmıcam dr umu seviyorum nasipse doğumuda onun yaptrmasını istiyorum oo plan yapıyoruz inşallh eşimide alıcak bebeğimizin kordonu kestiricek inşallh tabiii kocam bayılmazsaama bu hocaya bir tedbir amaçlı gidicem ense ölçümüde yaptırırım vakti gelince inşallh 2 ayrı dr ay bebeğim ultrsyn delisi olucak
elenndra hatun gelseydi emin ol sesini marketten duyar topiğe uçardın hemen...henüz kendisinden tık yok...içimden bir ses fırtına öncesi sessizliği yaşadığımızı söylüyoooo:18::18::18:
ay nasıl kaçırdım ben bunu kendimi kınıyorum
aaaa ben napıyım cicim asosyal bi insan olma yolunda hızla ilerliyorummm...komşu kabul etmiyorum gitmiyorum da...arkadaşlarım söylenmeye başladı...en son kocamıda sizin yüzünüzden kaybedecem bir tüp bebek yapacak kocam bile kalmayacak...ben bi de diğer topikleride geziyorum ne var ne yok diyeee...
yaptın mı alışverişini bende gittim geldimm.ama ayrı kalmaya gelmio.ya sana bişi sorcamm akapuntura sen şimdi dışarda başka bi merkeze gidion ya transfer sırasındada yapılıomış o zaman o gün de mesela gidip yaptırıp sonra mı transfere gitcen yumurta toplama günü yapılıomuş.o yüzden ben başka yere gitsem zor mu olur acaba?bide fulyadan senin gittiğin yerin arası ne kadar?
ivetttt cok hamaratim allahima sukur
halimi bi gorseniz,laptomu mutfak tezgahinin uzerine koydum,bi taraftanda sizi takip ediyorum hahaha
kızlar bana bakın azcık susun yazmayın yeter ayol sayfaları yakalayamıyrm bana yazan varsa ve ben cevb vermediysem özür dilerimmmm yakaladığıma yazıyorum ve ben şimdi mutfaktaym kendim yemek yapmak istedim çok öptüm net açık gelirim iş bıtınce
canım napıonn?bu gecede topiktemiyiz eğer öleyse kocişi baştan ayarlamam lazım.yoksa egunalin dediği gibi tüp yapcak koca kalmıcak
valla ben artık başka topiğe bile geçemiyorum o kadar yani :)
olanca hızımla gittim geldim..
ha haaaa gecmişi okumadım dermişim bi kac sayfa baktım okadar,malesef bugün yorgun ve halsizim o kadar sayfayı okuyamıcam(evet canım gelelim bize gittik dr ve meleklerimizi gördük,bi tanesi kıpır kıpır oynuyo,yan gelmiş yatmış keyfine bakıyo digeri kafa üstü duruyo,ters dönmüş yani,iyi o da hareketli dr baktı inceledi iyiler bi yaramazlık yok dedi,kafaüstü duranada güldüm yan gel yat dimi yermi yok?kalp atışlarıda iyi cook şükür..pazartesi ense kalınlıklarına bakılcak bi daha gitcez yani:))buarada bizim prof bize dediki 2 li 3 lü testleri önermiyorum,ikiz ve üçüzlerde yanıltıcı oluyo,kafanız karışır yaptırmayın dedi..bizim için önemli olan ense kalınlıgı dedi,o normalse herşey yolundadır dedi..bi de prof oldugu için doguma giremiyomuş,burdaki arkadaşlar dogumu yaptırır dedi,ama her sordugumu sakinlikle cevapladı begendim dr u ama dogum olayı kafamı karıştırdı,bi de ona muayene olmak için onu yakalamak gerekiyomuş,normalde hasta bakmıyolarmış,bizede rica üzerine baktı..orda bişey demedim ama kararsız kaldım sizce napayım??:26:araştırma hastanesi oldugu için bi gidiyim diyorum,ama herzaman bu prof u denk getiremezsem,dogumada girmezse ne olur diye düşünüyorum??öncekine gerimi dönsem??öptüm sizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?