Tüp Bebek Günlüğümüz !

Sorma ha bitecek ha bitecek diye azimle okudum bi türlü son sayfaya gelipte yazamadım. Öyle bi şeyki okumayıda bırakamıyorum herkes ne yazmış illa görecem
Bir daha asla aksatmam bana iyi bir ders olduu

evet insan geçmişi merak ediyor...geçmişin sayfalarında kaybolmamak için ne diyoruz 3 saatte bir topiğe uğrayııınnnnn...

şükür kavuşturana gerçekten çok uzun zaman olduuuu...
hamile haberini aldığımızdan beri yoksun nerdeyse...
bizi bulmana çok sevindim...
maşallah heşey yolundaymış...
ayrıca 9+5 olduğunu biliyoruz canım hamileler listemizin son haline bakarsan göreceksin 302.sayfada...

Slm kızlarrr...Keyifler iyi anladığım kadarıyla....Elenndra hatundan ses çıkmamışşşşş...Umarım haberler iyidir ve svinçten havalara uçtuğundan gelip bize haber verememiştirr..

cnm geldim onlarda gittiler ay ne ağladık şiştim walla çok gusel bir duygu arkadşm çok heyecnlıdı dua ettirdim hepimize adını bıldığm kardeşlerime torpil oldu onlara ismi ile dua ettik rabbım bunu hepimize nasip etsin inşallh çok hoşuma gitti evdn çıkışları eşiyle bu bebe de tup bebe çok değerli yani 7 yıl sonra geliyor inşallh yuvasına darısı hepimize inşallhhh

amin cnm amin...
onların problemi neydi cnm, (atlatmışlar çok şükür)
bebişlerinin adı ne ?

yok aslında girdim egunalcim . kalp atışını duyduğumda.iştahsızlık başladığında öneri için soru filan sormuştum..
arada kaynadı herhalde :)

nolcak bizim bu halimiz ya, şirketteyim ama çalışamıyorum sizin yüzünüzden yahu :)

akasyacım, faceden ekleyelim dedim diye mi güldün, çok kırıldım
yok tatlım yanlış numara hatırlamışım amacım halaydı 300.sayfa kutlaması için...

slm kızlar beide ekleyim yeni katıldım,haftaya ilk randevum var ilk defa gidicem

ad: masallar06
sebep: sperm hareketsizliği ve azlığı
merkez: maslak acıbadem
deneme : 0 (henüz yapmadık,haftaya ilk randevu:)
hoşgeldin tedavin hayırlı sonucu mutlu olsun..

yokkkk sana gülmedi. Kocişlere yardım meselesi.
Ayrıca yazarsan eklerim dedim ben ama görmedin sanırım.
aslında kocişlerin ağlancak halinede gülebilirdim....

selam kızlar 2 gündür yoktum görüşmeyeli keyifler nasıl bakalım :))))
biz iyiyiz muhabbete devam.. sen nasılsın?

ben senle ilgilenirim şekerim.. hem bak dün yazdım seni daha çok sevdiğimi

hayatım bizim ikili test sonucumuz çıktı herşey normal dedi doktor bi sorun yokmuş allahın izniyle ....................................
gözünaydın...

ah anacım benim başından beri iştahım açık....

kizlar aksam gorusmek uzere,mutfaga girmek zorundayim
kendi karnim tok ama evdekiler yemek bekler
kolay gelsin minecik....

şimdi yemek yapmaya gidiyorum......
sana kolay gelsin şekerim...

Allahımmmmmmm:84::84::84: sadece 1 gün girmedim 100 den fazla sayfa okumak zorunda kaldımmmmm Bebişimin bile başı dönmüştür bu ne yahuuuuuu
eeee... dedik sana topik mesaisi şakaya gelmez....

hoşgeldinnnnn....

slm kızlar
biraz önce hastaneden geldim benim yumoşlarım büyümüş artık. pazartesi yumurta toplama, çarşambayada transferim var kısmetse. bu defa gelişmiş sadece 3 yumurtam varmış biraz üzülür gibi oldum ama sonra hemen kendime gelip halime şükrettim.
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz, hepimizinde yüzüne güler inşallah

Slm kızlarrr...Keyifler iyi anladığım kadarıyla....Elenndra hatundan ses çıkmamışşşşş...Umarım haberler iyidir ve svinçten havalara uçtuğundan gelip bize haber verememiştirr..

yaptın mı alışverişini bende gittim geldimm.ama ayrı kalmaya gelmio.ya sana bişi sorcamm akapuntura sen şimdi dışarda başka bi merkeze gidion ya transfer sırasındada yapılıomış o zaman o gün de mesela gidip yaptırıp sonra mı transfere gitcen yumurta toplama günü yapılıomuş.o yüzden ben başka yere gitsem zor mu olur acaba?bide fulyadan senin gittiğin yerin arası ne kadar?

elenndra hatun gelseydi emin ol sesini marketten duyar topiğe uçardın hemen...henüz kendisinden tık yok...içimden bir ses fırtına öncesi sessizliği yaşadığımızı söylüyoooo:18::18::18:

yok aslında girdim egunalcim . kalp atışını duyduğumda.iştahsızlık başladığında öneri için soru filan sormuştum..
arada kaynadı herhalde :)

ay nasıl kaçırdım ben bunu kendimi kınıyorum

nolcak bizim bu halimiz ya, şirketteyim ama çalışamıyorum sizin yüzünüzden yahu :)

aaaa ben napıyım cicim asosyal bi insan olma yolunda hızla ilerliyorummm...komşu kabul etmiyorum gitmiyorum da...arkadaşlarım söylenmeye başladı...en son kocamıda sizin yüzünüzden kaybedecem bir tüp bebek yapacak kocam bile kalmayacak...ben bi de diğer topikleride geziyorum ne var ne yok diyeee...

Son düzenleme:
hoşgeldinnn..... elanndra acaba dün o sinirle nereye girdiğini hatırlıyomuki? ama bugün daha erken test yapmaz yaptısada inşallah senin dediğin gibidir...

hayırlısı olsun canım inşallah sıkı sıkı tutunur yumoşların sana....

allah kolaylık versin cnm..

maşallahh maşalllaaahhh diyelimm o zaman...
herşeyde belli olmuş opu pazartesi transfer çarşamba...kuzum transfer niye öyle çabucak oluyooo...onu anlamadım

selam kızlar,,ben idrar yolu enfeksiyonu zannederek doktoruma gittim fakat kum döküyormuşum,,,10 gün rapor verdi,bol bol su iç ve dinlen dedi..Allahıma çok şükürler olsunki bebeğim iyi ve ona bir zararı yokmuş,bende evde yatıyorum,ve ilaçlarımı içiyorum,yeterki bebeğimiz ii olsun dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…