Sorma ha bitecek ha bitecek diye azimle okudum bi türlü son sayfaya gelipte yazamadım. Öyle bi şeyki okumayıda bırakamıyorum herkes ne yazmış illa görecem
Bir daha asla aksatmam bana iyi bir ders olduu
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum. Topiğin yeri değişmiş vs. İnşallah yeni topik tedavide olan arkadaşlara uğur getirir. Ben 9+5 oldum.
2 haftadır yaşadığım iştahsızlık devam ediyor. O yüzden topikte doymuyoruz diyenler çok hoşuma gidiyor :) Ben pek bişey yiyemiyorum.
İştahsızlığa ek olarak da mide ekşimesi, mide gazı eklendi. Ama tabi yine de bunlara da çok şükür.
evet insan geçmişi merak ediyor...geçmişin sayfalarında kaybolmamak için ne diyoruz 3 saatte bir topiğe uğrayııınnnnn...
şükür kavuşturana gerçekten çok uzun zaman olduuuu...
hamile haberini aldığımızdan beri yoksun nerdeyse...
bizi bulmana çok sevindim...
maşallah heşey yolundaymış...
ayrıca 9+5 olduğunu biliyoruz canım hamileler listemizin son haline bakarsan göreceksin 302.sayfada...
ne zaman sesin çıkacak diye bekledimmm ve sonundaaaaa aramızdasınnnn
özellikle dün çok yoğundu topik 70 sayfa dün ilerledi sadece...
gece bile bırakamadık kaçıp kaçıp topiğe geldik...
yazık yavrucakta annesinin karnında etkileniyoooo
şimdi yemek yapmaya gidiyorum......
tamam canım bu kadar mesajdan sonra anladım neye isyan ettiğini...
yok tatlım yanlış numara hatırlamışım amacım halaydı 300.sayfa kutlaması için...akasyacım, faceden ekleyelim dedim diye mi güldün,çok kırıldım
hoşgeldin tedavin hayırlı sonucu mutlu olsun..slm kızlar beide ekleyim yeni katıldım,haftaya ilk randevum var ilk defa gidicem
ad: masallar06
sebep: sperm hareketsizliği ve azlığı
merkez: maslak acıbadem
deneme : 0 (henüz yapmadık,haftaya ilk randevu:)
aslında kocişlerin ağlancak halinede gülebilirdim....yokkkk sana gülmedi. Kocişlere yardım meselesi.
Ayrıca yazarsan eklerim dedim ben ama görmedin sanırım.
biz iyiyiz muhabbete devam.. sen nasılsın?selam kızlar 2 gündür yoktum görüşmeyeli keyifler nasıl bakalım :))))
ben senle ilgilenirim şekerim.. hem bak dün yazdım seni daha çok sevdiğimihosbuldukkkkk canim benim
dun gece cikarken kaldigim sayfaya cop koymustum ama birisi cekmis,kim o
okudum sukur bitti ama uykum geldi ya,soylemesi ayip kahvaltiyi fazla kacirmisim,2 fincan kahve ictim ama yinede kendime gelemedim pufff pufff
inkar etmedim datlum ilgi istedim yani
bu arada hepinize selammmmmmmmmlarrrr guzel insanlar
gözünaydın...hayatım bizim ikili test sonucumuz çıktı herşey normal dedi doktor bi sorun yokmuş allahın izniyle ....................................
ah anacım benim başından beri iştahım açık....hamiş arkadaşlar bu iştah konusunda bana bi akıl verin mide bulantılarım yok oldu ve ben sık sık acıkıyorum tutamıyorum kendimi napcazzzz yaakilo aldı başını gidiyo herkes bölemi acaba çok fena iştahım açıldıı
kolay gelsin minecik....kizlar aksam gorusmek uzere,mutfaga girmek zorundayim
kendi karnim tok ama evdekiler yemek bekler
sana kolay gelsin şekerim...şimdi yemek yapmaya gidiyorum......
eeee... dedik sana topik mesaisi şakaya gelmez....Allahımmmmmmm:84::84::84: sadece 1 gün girmedim 100 den fazla sayfa okumak zorunda kaldımmmmmBebişimin bile başı dönmüştür bu ne yahuuuuuu
hoşgeldinnnnn....Merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum. Topiğin yeri değişmiş vs. İnşallah yeni topik tedavide olan arkadaşlara uğur getirir. Ben 9+5 oldum.
2 haftadır yaşadığım iştahsızlık devam ediyor. O yüzden topikte doymuyoruz diyenler çok hoşuma gidiyor :) Ben pek bişey yiyemiyorum.
İştahsızlığa ek olarak da mide ekşimesi, mide gazı eklendi. Ama tabi yine de bunlara da çok şükür.
Slm kızlarrr...Keyifler iyi anladığım kadarıyla....Elenndra hatundan ses çıkmamışşşşş...Umarım haberler iyidir ve svinçten havalara uçtuğundan gelip bize haber verememiştirr..
Slm kızlarrr...Keyifler iyi anladığım kadarıyla....Elenndra hatundan ses çıkmamışşşşş...Umarım haberler iyidir ve svinçten havalara uçtuğundan gelip bize haber verememiştirr..
yok aslında girdim egunalcim . kalp atışını duyduğumda.iştahsızlık başladığında öneri için soru filan sormuştum..
arada kaynadı herhalde :)
nolcak bizim bu halimiz ya, şirketteyim ama çalışamıyorum sizin yüzünüzden yahu :)
hoşgeldinnn..... elanndra acaba dün o sinirle nereye girdiğini hatırlıyomuki? ama bugün daha erken test yapmaz yaptısada inşallah senin dediğin gibidir...Slm kızlarrr...Keyifler iyi anladığım kadarıyla....Elenndra hatundan ses çıkmamışşşşş...Umarım haberler iyidir ve svinçten havalara uçtuğundan gelip bize haber verememiştirr..
hayırlısı olsun canım inşallah sıkı sıkı tutunur yumoşların sana....slm kızlar
biraz önce hastaneden geldim benim yumoşlarım büyümüş artık. pazartesi yumurta toplama, çarşambayada transferim var kısmetse. bu defa gelişmiş sadece 3 yumurtam varmış biraz üzülür gibi oldum ama sonra hemen kendime gelip halime şükrettim.
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz, hepimizinde yüzüne güler inşallah
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum. Topiğin yeri değişmiş vs. İnşallah yeni topik tedavide olan arkadaşlara uğur getirir. Ben 9+5 oldum.
hayırlısı olsun canım inşallah sıkı sıkı tutunur yumoşların sana....
slm kızlar
biraz önce hastaneden geldim benim yumoşlarım büyümüş artık. pazartesi yumurta toplama, çarşambayada transferim var kısmetse. bu defa gelişmiş sadece 3 yumurtam varmış biraz üzülür gibi oldum ama sonra hemen kendime gelip halime şükrettim.
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz, hepimizinde yüzüne güler inşallah
hamarat hatun seni :) akşam görüşürüsss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?