cnm norml kontrl için gidicem ben de heterezigt çıktıda kendı dr um önemsız diyr ama brnys te okudum ve bır dr kesin iğne demiş başkası hayr demiş ve bebeğini kaybetti tabı sorun ne bilmiyrz ama aklımda kalmasın diyorum randvu aldım hafta içi gidicem butun tahlıllerimle rabbım tamamına erdırsın inşllh hamileliğimizi hepimizin evet cnm şanslıyız bu konuda aslında eşlerimz hep aynı bu konuda benm eşim hemen şirketten çıkar eve gelir en geç 18 19 00 gibi benı bırakıp dışarı çıkmıyr bu önemsiz siz iyi olun herşey için vaktımız çok diyor allh razı olsun onlardn
cnm geldim onlarda gittiler ay ne ağladık şiştim walla çok gusel bir duygu arkadşm çok heyecnlıdı dua ettirdim hepimize adını bıldığm kardeşlerime torpil oldu onlara ismi ile dua ettik
rabbım bunu hepimize nasip etsin inşallh çok hoşuma gitti evdn çıkışları eşiyle bu bebe de tup bebe çok değerli yani 7 yıl sonra geliyor inşallh yuvasına darısı hepimize inşallhhh
cnm ben de senın gibi çok uzuldum 3 tane ve hepside aynı haftda hep sorun yok dediler ama bu sermet bey e geç gitti çok pişman keşke başta hep ona gitseydim diyor ben de pişman olmamak için gidicem sen tup bebe dr una devam etmiyorsun o zaman