Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sinirlenme kuşummm...hadi sana kolay gelsinn..
valla ben bi aksilik olmazsa topikteyim gece...hiç bişi yapamazsam kocişi uyutup kaçacam yine
ben başka topikleri listelerimizin güncellenmesi için bilgi toplamak amacıyla geziyorum...bazı arkadaşlar diğer topiklere durumunu yazıp bize bilgi vermeyi unutuyorlar...tıpkı senin gibi...sen beni listeye bilgilerimi vermeme rağmen eklemediniz diye bi mesaj yazmıştın bende ALLAH ALLAH ne zaman bilgi verdide acaba ben eklemedim diye mesajlara bakındım ama bilgilerini ocak-şubat topiğinde yazdığın için orada bulup ekledim...
kızlar duşa gircem ama gidemiyom.. bugün baya bir sayfa okudumm ya gerçekten korkuyorum.. bide zaten hafta sonu giremeyeceğim nete...
git kuzum yap bıcı bıcını bende yapacammm...merak etme bugün düne göre yoğunluk az daha az okursun...
affet nolur ya ben o ara bi yere yazmıştım, sonra baktım yokum üzüldüm, ne bilim ya daha foruma üye olalı çok olmadı, tam bilemiyorum nerden nasıl ne yapılır..
ben çok üzüldüm
evet kokmaya başlayacağım nerdeyse... gidiyorum...
hem korkunun :18: ecele faydası yok öyle değil mi?
sonunda da böyle gülelim insallha hepimiz.. bebeğim olunca 2 yaşında felan net kullanmayı öğreteceğim o yazışacak sizinle... ne dersiniz?
hamile kalınca bile burlarda olacağımız için birbirlerini tanımış olacak bebişlerimiz nede olsa...
bizimkiler amerikan pastasını fazlaca izlemişler demek ki....
Canım sende benim gibi kürcü hatunlardanmışsınnn..Şöyle kısa bir araştırma yaptımda incir kürü falan yapmışsın galiba dimi??Sana ekstrsa dua edicemm,çünkü seninde durumun benim gibi diğerlerine göre çok daha zor maalesefff..3 yumoşun inşş hayırlısıyla çok güzell gelişeceklerr.Ve zaten bize bir tanesi yetecekkk..Rabbim de izin verirsee göbüşünde bebişş olucakk..
slm kızlar
biraz önce hastaneden geldim benim yumoşlarım büyümüş artık. pazartesi yumurta toplama, çarşambayada transferim var kısmetse. bu defa gelişmiş sadece 3 yumurtam varmış biraz üzülür gibi oldum ama sonra hemen kendime gelip halime şükrettim.
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz, hepimizinde yüzüne güler inşallah
yok be güzelim bu gece daha arlıklarla girerim benim kociş iyiden iyiye kızıyo artık.. biraz gönlünü hoş tutmam lazım... hele sen hiç bırakma ilgi alakayı....canım napıonn?bu gecede topiktemiyiz eğer öleyse kocişi baştan ayarlamam lazım.yoksa egunalin dediği gibi tüp yapcak koca kalmıcak
Haklısın canım hiç şakaya gelmiyor topik mesaisi.
kum dökmekmi? o nasıl oluyoki? ha tabi geçmiş olsun öncelikle....selam kızlar,,ben idrar yolu enfeksiyonu zannederek doktoruma gittim fakat kum döküyormuşum,,,10 gün rapor verdi,bol bol su iç ve dinlen dedi..Allahıma çok şükürler olsunki bebeğim iyi ve ona bir zararı yokmuş,bende evde yatıyorum,ve ilaçlarımı içiyorum,yeterki bebeğimiz ii olsun dimi ama
selam kızlarrr
yaparımmm uleeennnnn......hep simarttttt sevvvv beni ,sevgi manyagi yap beni akasyaaaa
ay yerim ben o fırlamaları...... maşallah diyorum arkadaşım hamileliğin sonuna kadar sorunsuz devam eder inşallah....ha haaaa gecmişi okumadım dermişim bi kac sayfa baktım okadar,malesef bugün yorgun ve halsizim o kadar sayfayı okuyamıcam(evet canım gelelim bize gittik dr ve meleklerimizi gördük,bi tanesi kıpır kıpır oynuyo,yan gelmiş yatmış keyfine bakıyodigeri kafa üstü duruyo,ters dönmüş yani,iyi o da hareketli dr baktı inceledi iyiler bi yaramazlık yok dedi,kafaüstü duranada güldümyan gel yat dimi yermi yok?kalp atışlarıda iyi cook şükür..pazartesi ense kalınlıklarına bakılcak bi daha gitcez yani:))buarada bizim prof bize dediki 2 li 3 lü testleri önermiyorum,ikiz ve üçüzlerde yanıltıcı oluyo,kafanız karışır yaptırmayın dedi..bizim için önemli olan ense kalınlıgı dedi,o normalse herşey yolundadır dedi..bi de prof oldugu için doguma giremiyomuş,burdaki arkadaşlar dogumu yaptırır dedi,ama her sordugumu sakinlikle cevapladı begendim dr u ama dogum olayı kafamı karıştırdı,bi de ona muayene olmak için onu yakalamak gerekiyomuş,normalde hasta bakmıyolarmış,bizede rica üzerine baktı..orda bişey demedim ama kararsız kaldım sizce napayım??:26:araştırma hastanesi oldugu için bi gidiyim diyorum,ama herzaman bu prof u denk getiremezsem,dogumada girmezse ne olur diye düşünüyorum??öncekine gerimi dönsem??öptüm sizi..
Kızlarr sayfaya ne olldu yaaaa yazı fontunu beğenmedim şahhsenn..düzelmiyorda sankii.Verdana yapptım ama küçüldü gene
alemsin kız mine...hahaha bisey solimmi ama aramizda kalsin ben bazen wcyden baglanti yapiyorum cepteli ile.. topik kokarsa kusura bakmayin
toplu isyan başlatalım....kocişim bana hatun sen hayatı toz pembe görüyorsun derdi gerçek oldu heryer pembeeeeee...
ama ben bundan çok rahatsız oldum ya hu...hiç güzel olmadııı...
gece mesaisine katılacaksanız önceden bilgim olsun ekin gibi benim de kocişe ayar çekmem lazım...bu akşamda uyutup kaçarsam içimden bir ses yakalanacaksın diyor... kk kariyerimi bitirebilir
hhaaaaa..ha... bugün senin dizinde var.... ben kesin takılırım diyemiyorum.. duruma göre bakıcaz artık....gece mesaisine katılacaksanız önceden bilgim olsun ekin gibi benim de kocişe ayar çekmem lazım...bu akşamda uyutup kaçarsam içimden bir ses yakalanacaksın diyor... kk kariyerimi bitirebilir
ha haaaa gecmişi okumadım dermişim bi kac sayfa baktım okadar,malesef bugün yorgun ve halsizim o kadar sayfayı okuyamıcam(evet canım gelelim bize gittik dr ve meleklerimizi gördük,bi tanesi kıpır kıpır oynuyo,yan gelmiş yatmış keyfine bakıyodigeri kafa üstü duruyo,ters dönmüş yani,iyi o da hareketli dr baktı inceledi iyiler bi yaramazlık yok dedi,kafaüstü duranada güldümyan gel yat dimi yermi yok?kalp atışlarıda iyi cook şükür..pazartesi ense kalınlıklarına bakılcak bi daha gitcez yani:))buarada bizim prof bize dediki 2 li 3 lü testleri önermiyorum,ikiz ve üçüzlerde yanıltıcı oluyo,kafanız karışır yaptırmayın dedi..bizim için önemli olan ense kalınlıgı dedi,o normalse herşey yolundadır dedi..bi de prof oldugu için doguma giremiyomuş,burdaki arkadaşlar dogumu yaptırır dedi,ama her sordugumu sakinlikle cevapladı begendim dr u ama dogum olayı kafamı karıştırdı,bi de ona muayene olmak için onu yakalamak gerekiyomuş,normalde hasta bakmıyolarmış,bizede rica üzerine baktı..orda bişey demedim ama kararsız kaldım sizce napayım??:26:araştırma hastanesi oldugu için bi gidiyim diyorum,ama herzaman bu prof u denk getiremezsem,dogumada girmezse ne olur diye düşünüyorum??öncekine gerimi dönsem??öptüm sizi..
cnm minem şükür iyiyiz sen nasılsın bu hafta içi görmeye gidicem miniğimi sen ne kadar şanslısın rabbım sana herşeyi yaşatmış zamanla ne guzel paşaların var senın dua et bize de inşallh birtanede kraliçen olur ben kaçtım gelicem senın durum ne zaman transfer
dunde bi gittin gec geldinkısa bi aradan sonra burdayım....