Tüp Bebek Günlüğümüz !

hahaha bisey solimmi ama aramizda kalsin ben bazen wcyden baglanti yapiyorum cepteli ile.. topik kokarsa kusura bakmayin

maşallahh maşalllaaahhh diyelimm o zaman...
herşeyde belli olmuş opu pazartesi transfer çarşamba...kuzum transfer niye öyle çabucak oluyooo...onu anlamadım

çabuk değil aslında 3. gün transferi oluyomuş, ilkindede öyle olmuştu. ben aslında 5. gün transferi istiyordum ama yumoşlarım az olunca riske atmak istemedim.

elvancım 3 tane yumoşun varmış o bile çok harika, maşallah cnm. kendine stres yapma.
inşallah allahın izniyle herşey yolunda gider cnm.

ewt cnm haklısın önemli olan sayısı değil sağlıklı bir şekilde döllenip annesine sımsıkı tutunması. amin inşallah.

HTML:

canim hadi hayirlisi olsun,insallah hersey yolunda gider
lutfen negatif olma sakin,seninde dedigin gibi duat et haline canim
dualarim seninle

saol cnm benim inşallah. ediyorum dua etmezmiyim hiç

cnm çok geçmiş olsun, aman ilaçlarını aksatma ve dinlen. bebişine ve kendine iyi bak kuzum :)

canım bizler için önemli olan sağlıklı olmöaları.. hem ne demişler önemli olan büyüklüğü değil işlevi...

rabbimda sana sağlıklı hayırlı bebişler verir umarım..

Son düzenleme:
geçmiş olsun çokk.dikkat et kendine...
maşşallah bebişlerinee...eet ikiz gebeliklerde 2 li ve 3 lü test önermiolar bana da önermemişlerdi ilk hamileliğimde.kafa karıştırıo die.senin ki dansçı olcak heralde kafasının üstünde dönüomuş baksana fırlama büyümüşte neler yapıo
eet ya öle yapcam yada hep orda yaptırcam.bi karar wersem zaten rahtlıcam...
hahaha bisey solimmi ama aramizda kalsin ben bazen wcyden baglanti yapiyorum cepteli ile.. topik kokarsa kusura bakmayin

bende diom burnuma kötü kokular gelio die.demek kaynak sensinnseni gidiiiiii

canım maşallah.. bundan sonra her şey yolunda gitmeye devam eder insallah... dualarım sizlerle...

canım 3 yumoşunda işşallah çok sağlıklı olurlar annelerine sıkı sıkı tutunurlar....heer şey senin için çok güzel olsunnn

tatlım ya o msjlar bilgisayarın azizliğiydi... ay utandım şimdi....
biliyorum cicim bilgisayardan kaynaklandığını ben takıldım sana...

anladım canım...tabii haklısın bekletip riske atmak istemezlerr..

maşallah ervamın meleklerine...yerim ben onları yaaa...demek biri ters duruyooo yaramaz...sürekliliği olan bir doktor bul doğumunada o girsin...

Kızlarr sayfaya ne olldu yaaaa yazı fontunu beğenmedim şahhsenn..düzelmiyorda sankii.Verdana yapptım ama küçüldü gene

bendeeeeee o ne öyle beeee...sinir oldum haaaa...düzelsin lütfennn...heryer pembe olduuu

ayyy pisssss bende diyorum nerden geliyo bu koku...topiğide yeni havalandırmıştımmm...heee demek sebep sendinnn

hangimiz yemedikki arkadaşım

sonunda da böyle gülelim insallha hepimiz.. bebeğim olunca 2 yaşında felan net kullanmayı öğreteceğim o yazışacak sizinle... ne dersiniz?
hamile kalınca bile burlarda olacağımız için birbirlerini tanımış olacak bebişlerimiz nede olsa...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…