ha haaaa gecmişi okumadım dermişim bi kac sayfa baktım okadar,malesef bugün yorgun ve halsizim o kadar sayfayı okuyamıcam
(evet canım gelelim bize gittik dr ve meleklerimizi gördük,bi tanesi kıpır kıpır oynuyo,yan gelmiş yatmış keyfine bakıyo
digeri kafa üstü duruyo,ters dönmüş yani,iyi o da hareketli dr baktı inceledi iyiler bi yaramazlık yok dedi,kafaüstü duranada güldüm
yan gel yat dimi yermi yok?kalp atışlarıda iyi cook şükür..pazartesi ense kalınlıklarına bakılcak bi daha gitcez yani:))buarada bizim prof bize dediki 2 li 3 lü testleri önermiyorum,ikiz ve üçüzlerde yanıltıcı oluyo,kafanız karışır yaptırmayın dedi..bizim için önemli olan ense kalınlıgı dedi,o normalse herşey yolundadır dedi..bi de prof oldugu için doguma giremiyomuş,burdaki arkadaşlar dogumu yaptırır dedi,ama her sordugumu sakinlikle cevapladı begendim dr u ama dogum olayı kafamı karıştırdı,bi de ona muayene olmak için onu yakalamak gerekiyomuş,normalde hasta bakmıyolarmış,bizede rica üzerine baktı..orda bişey demedim ama kararsız kaldım sizce napayım??:26:araştırma hastanesi oldugu için bi gidiyim diyorum,ama herzaman bu prof u denk getiremezsem,dogumada girmezse ne olur diye düşünüyorum??öncekine gerimi dönsem??öptüm sizi..