• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

anlattığın aynıııı beeennnn...laptobu bi tuvalete götürmüyorummm :1:

çok geçmiş olsun canım...ne zordur çok ağrı yapıyordur kesin...
bol bol su iç daha kolay dökersin...

selaaammmmm...

hahaha bisey solimmi ama aramizda kalsin:1: ben bazen wcyden baglanti yapiyorum cepteli ile..:52: topik kokarsa kusura bakmayin:37::37:

maşallahh maşalllaaahhh diyelimm o zaman...
herşeyde belli olmuş opu pazartesi transfer çarşamba...kuzum transfer niye öyle çabucak oluyooo...onu anlamadım

çabuk değil aslında 3. gün transferi oluyomuş, ilkindede öyle olmuştu. ben aslında 5. gün transferi istiyordum ama yumoşlarım az olunca riske atmak istemedim.

elvancım 3 tane yumoşun varmış o bile çok harika, maşallah cnm. kendine stres yapma.
inşallah allahın izniyle herşey yolunda gider cnm.

ewt cnm haklısın önemli olan sayısı değil sağlıklı bir şekilde döllenip annesine sımsıkı tutunması. amin inşallah.

HTML:

canim hadi hayirlisi olsun,insallah hersey yolunda gider
lutfen negatif olma sakin,seninde dedigin gibi duat et haline canim
dualarim seninle:16:

saol cnm benim inşallah. ediyorum dua etmezmiyim hiç :16:

selam kızlar,,ben idrar yolu enfeksiyonu zannederek doktoruma gittim fakat kum döküyormuşum,,,10 gün rapor verdi,bol bol su iç ve dinlen dedi..Allahıma çok şükürler olsunki bebeğim iyi ve ona bir zararı yokmuş,bende evde yatıyorum,ve ilaçlarımı içiyorum,yeterki bebeğimiz ii olsun dimi ama

cnm çok geçmiş olsun, aman ilaçlarını aksatma ve dinlen. bebişine ve kendine iyi bak kuzum :)

slm kızlar
biraz önce hastaneden geldim benim yumoşlarım büyümüş artık. pazartesi yumurta toplama, çarşambayada transferim var kısmetse. bu defa gelişmiş sadece 3 yumurtam varmış biraz üzülür gibi oldum ama sonra hemen kendime gelip halime şükrettim.
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz, hepimizinde yüzüne güler inşallah

canım bizler için önemli olan sağlıklı olmöaları.. hem ne demişler önemli olan büyüklüğü değil işlevi...:23::1:

rabbimda sana sağlıklı hayırlı bebişler verir umarım..

Son düzenleme:
selam kızlar,,ben idrar yolu enfeksiyonu zannederek doktoruma gittim fakat kum döküyormuşum,,,10 gün rapor verdi,bol bol su iç ve dinlen dedi..Allahıma çok şükürler olsunki bebeğim iyi ve ona bir zararı yokmuş,bende evde yatıyorum,ve ilaçlarımı içiyorum,yeterki bebeğimiz ii olsun dimi ama
geçmiş olsun çokk.dikkat et kendine...
ha haaaa gecmişi okumadım dermişim bi kac sayfa baktım okadar,malesef bugün yorgun ve halsizim o kadar sayfayı okuyamıcam:((evet canım gelelim bize gittik dr ve meleklerimizi gördük,bi tanesi kıpır kıpır oynuyo,yan gelmiş yatmış keyfine bakıyo:9:digeri kafa üstü duruyo,ters dönmüş yani,iyi o da hareketli dr baktı inceledi iyiler bi yaramazlık yok dedi,kafaüstü duranada güldüm:9:yan gel yat dimi yermi yok?kalp atışlarıda iyi cook şükür..pazartesi ense kalınlıklarına bakılcak bi daha gitcez yani:))buarada bizim prof bize dediki 2 li 3 lü testleri önermiyorum,ikiz ve üçüzlerde yanıltıcı oluyo,kafanız karışır yaptırmayın dedi..bizim için önemli olan ense kalınlıgı dedi,o normalse herşey yolundadır dedi..bi de prof oldugu için doguma giremiyomuş,burdaki arkadaşlar dogumu yaptırır dedi,ama her sordugumu sakinlikle cevapladı begendim dr u ama dogum olayı kafamı karıştırdı,bi de ona muayene olmak için onu yakalamak gerekiyomuş,normalde hasta bakmıyolarmış,bizede rica üzerine baktı..orda bişey demedim ama kararsız kaldım sizce napayım??:26:araştırma hastanesi oldugu için bi gidiyim diyorum,ama herzaman bu prof u denk getiremezsem,dogumada girmezse ne olur diye düşünüyorum??öncekine gerimi dönsem??öptüm sizi..
maşşallah bebişlerinee...eet ikiz gebeliklerde 2 li ve 3 lü test önermiolar bana da önermemişlerdi ilk hamileliğimde.kafa karıştırıo die.senin ki dansçı olcak heralde kafasının üstünde dönüomuş baksana fırlama büyümüşte neler yapıo:9::9:
Hiç sorma canım yaaa..Mesajı yazdımm gittim marketten aldıklarımı yerleştirmeye gene 3-5 sayfa okumam gerekktii..Napıcazz biz böyle bilmiyorumm,bağımlı oldukk toplucaaaa:1::1::1::1::1:

Canım ben aynen dediğin gibi yapmayı düşünüyorumm Ümraniye Ümran tıp merkezi Ayten Hanım doktorummm.Netten araştır istersen çookkk kişi gidiyor ona..Hiç kötü bir yorum okumadım..Ama fulya ile Ümraniye arası bayağı bir var..Sen şöyle yapabilirsin ancakk..Hani bir arkadaş paylaşmıştı, akunun ne zaman yapılması gerektiğini..Öncekileri oraya gelebilrsin ama transfer sırasındaki mecburen uzak olduğundan sana bahçecide yaptırman gerekebilir..Yani bende bilemedim şimdii..
eet ya öle yapcam yada hep orda yaptırcam.bi karar wersem zaten rahtlıcam...
hahaha bisey solimmi ama aramizda kalsin:1: ben bazen wcyden baglanti yapiyorum cepteli ile..:52: topik kokarsa kusura bakmayin:37::37:

bende diom burnuma kötü kokular gelio die.:1:demek kaynak sensinn:9:seni gidiiiiii:5::5::5:

ha haaaa gecmişi okumadım dermişim bi kac sayfa baktım okadar,malesef bugün yorgun ve halsizim o kadar sayfayı okuyamıcam:((evet canım gelelim bize gittik dr ve meleklerimizi gördük,bi tanesi kıpır kıpır oynuyo,yan gelmiş yatmış keyfine bakıyo:9:digeri kafa üstü duruyo,ters dönmüş yani,iyi o da hareketli dr baktı inceledi iyiler bi yaramazlık yok dedi,kafaüstü duranada güldüm:9:yan gel yat dimi yermi yok?kalp atışlarıda iyi cook şükür..pazartesi ense kalınlıklarına bakılcak bi daha gitcez yani:))buarada bizim prof bize dediki 2 li 3 lü testleri önermiyorum,ikiz ve üçüzlerde yanıltıcı oluyo,kafanız karışır yaptırmayın dedi..bizim için önemli olan ense kalınlıgı dedi,o normalse herşey yolundadır dedi..bi de prof oldugu için doguma giremiyomuş,burdaki arkadaşlar dogumu yaptırır dedi,ama her sordugumu sakinlikle cevapladı begendim dr u ama dogum olayı kafamı karıştırdı,bi de ona muayene olmak için onu yakalamak gerekiyomuş,normalde hasta bakmıyolarmış,bizede rica üzerine baktı..orda bişey demedim ama kararsız kaldım sizce napayım??:26:araştırma hastanesi oldugu için bi gidiyim diyorum,ama herzaman bu prof u denk getiremezsem,dogumada girmezse ne olur diye düşünüyorum??öncekine gerimi dönsem??öptüm sizi..

canım maşallah.. bundan sonra her şey yolunda gitmeye devam eder insallah... dualarım sizlerle...

canım 3 yumoşunda işşallah çok sağlıklı olurlar annelerine sıkı sıkı tutunurlar....heer şey senin için çok güzel olsunnn:16:

tatlım ya o msjlar bilgisayarın azizliğiydi... ay utandım şimdi.... :17:
biliyorum cicim bilgisayardan kaynaklandığını ben takıldım sana...

çabuk değil aslında 3. gün transferi oluyomuş, ilkindede öyle olmuştu. ben aslında 5. gün transferi istiyordum ama yumoşlarım az olunca riske atmak istemedim.
ewt cnm haklısın önemli olan sayısı değil sağlıklı bir şekilde döllenip annesine sımsıkı tutunması. amin inşallah.
saol cnm benim inşallah. ediyorum dua etmezmiyim hiç :16:

anladım canım...tabii haklısın bekletip riske atmak istemezlerr..

maşallah ervamın meleklerine...yerim ben onları yaaa...demek biri ters duruyooo yaramaz...sürekliliği olan bir doktor bul doğumunada o girsin...

Kızlarr sayfaya ne olldu yaaaa yazı fontunu beğenmedim şahhsenn..düzelmiyorda sankii.Verdana yapptım ama küçüldü gene:19::19::19::19::19::19::19::19::19:

bendeeeeee o ne öyle beeee...sinir oldum haaaa...düzelsin lütfennn...heryer pembe olduuu:63::63:

ayyy pisssss bende diyorum nerden geliyo bu koku...topiğide yeni havalandırmıştımmm...heee demek sebep sendinnn:1::1:

hangimiz yemedikki arkadaşım:9::9::1::1:

sonunda da böyle gülelim insallha hepimiz.. bebeğim olunca 2 yaşında felan net kullanmayı öğreteceğim o yazışacak sizinle... ne dersiniz?
hamile kalınca bile burlarda olacağımız için birbirlerini tanımış olacak bebişlerimiz nede olsa...

Son düzenleme:
Back