hiçbişi olmaz cicim sen merak etme...
face de muhabbet için zamanımız yok sadece birbirini merak edenler var ordan bakışırlar birbirlerine...zaten topik bu konuda 2 ye bölünmüş durumda...o yüzden şu an isteyenler birbirini eklesin...
face de muhabbet için zamanımız yok sadece birbirini merak edenler var ordan bakışırlar birbirlerine...zaten topik bu konuda 2 ye bölünmüş durumda...o yüzden şu an isteyenler birbirini eklesin...
cnm norml kontrl için gidicem ben de heterezigt çıktıda kendı dr um önemsız diyr ama brnys te okudum ve bır dr kesin iğne demiş başkası hayr demiş ve bebeğini kaybetti tabı sorun ne bilmiyrz ama aklımda kalmasın diyorum randvu aldım hafta içi gidicem butun tahlıllerimle rabbım tamamına erdırsın inşllh hamileliğimizi hepimizin evet cnm şanslıyız bu konuda aslında eşlerimz hep aynı bu konuda benm eşim hemen şirketten çıkar eve gelir en geç 18 19 00 gibi benı bırakıp dışarı çıkmıyr bu önemsiz siz iyi olun herşey için vaktımız çok diyor allh razı olsun onlardnsendemi normal kontrol için gidicen hayatım başka bişe yok dimi . valla doğru diyosun eşler daha bi dikkat ediyo yeterki bebiş iyi olsun biz sabrederiz diyolar benim eşim öyle gördüğüm kadarıyla herkesinki öleymiş :)
cnm geldim onlarda gittiler ay ne ağladık şiştim walla çok gusel bir duygu arkadşm çok heyecnlıdı dua ettirdim hepimize adını bıldığm kardeşlerime torpil oldu onlara ismi ile dua ettikay çok sevindim cnm ne güzel bi haber bu, allah analı babalı büyütsün inş.
darısı başımıza. aminnnnnn.
24 haftalıken mi kaybetti? çokk üzüldüm.bende ,,,,,prof.dr. fuat AKERCAN a gidiyorum. riskli ve doğmamış bebek uzmanıı
canım ben kullanmadığım için ve sizlerden ayrılmak istemediğim için bu isyanım....
canım ben kullanmadığım için ve sizlerden ayrılmak istemediğim için bu isyanım....
işşallah giderim canım zaten nasıl geccek vakit gezer dururum havada müsait olur işşallah.dua etmez olurmuyum orda hepimiz için ederim.heralde 2 gün kalırım öle yola çıkayım riske atmayayım kendime ve bebişimi...canımmm sana da GÜNAYDIN İYİ GÜNLER VE hayırlı cumalar geçmişi okuyamadım ben tam okumak çok zor walla maşallh kızlar sizeee
canımmm benimmmm kan testi sonuçlarının temiz çıkıcağını ben tahmin ediyordum zaten sizin inşallh tedavinin sonucuda tahminimz gibi pozitif olucak kızım senin bebeler gezenti kime çektiler acaba çocuklar istanbulda aşk yaşamak istiyorlar bu kadarcık ohhh annecik senınde sefan olsun gez tadını çıkar heranın istanbulda ve bir gun mutlaka eyüp sultana git derim ben sana bol bol dua et hepimize buarada bana süleyman dr demiştiki dönebilirsin ama sen enaz 2 gun otelde dinlen sonra uçağada binebilirsin demişti sen de enaz 2 gun dinlen transfer sonrası ayrıca araba yolculuğu yorar be şekerim atla ucağa gel evine 1 saatte
hayırlısı olsunnn..tebriklerrKızlar 2 şubatta tranferim vardı bugün doktora gittim kan testi sonucum 40 çıktı sanırım hamileyiiiiim[/QUOT
çok sevimdim.rabbim sonuna kadar götürsün inşallah...
2 işi bir yaparım diosun yaniiKIZZ YAZIIIKKKK
adamı yalnız bırakma kızzz. ben olsam hamiş olsam kocişe bi şekilde yardımcı olurdum herhalde
olsun canım asıl aşk karnında seninnnnilk aylarda yasak dedi.. bende birdaha sormadım.. eşim gece yatarken sarılmaya da eli karnıma değince de korkuyor. biz aşk zor yaşarızz :))))
bademleri cevizleri sen ye walla sonra tehlikeli olabilirrrbana kim yardımcı olacak :)))))))))))))) şartlar eşit bu durumda... kıyamam o da hiç teklif bile etmiyor........hergün benimle ceviz,badem,fındık vs yiyor :)
canım eğer doktorunu değiştirme düşüncen varsa seninle bi konuşmak isterim...ama sen bilirsin tabii.burdan yazamamda.ceza falan alırımmmcanım ben şuanda irenbe aral özbal a gidiyorum bak tavsiye ederim hem bak bızım merkez dvd veriyor muaynelrde hem 3d de var ultrsynda iyi bir dr ben çok memnunum ama arkadşım var 3 tane bebek kaybetti 24 haftalık o hergun arıyor prf sermet bey onun dr u mutlaka git diyor bu hafta gitmeyi düşünüyrm ben de sen kime gidiyorsun cnm
ben eklerim wallafecabookta da eklesek ya birbirimizi ne dersiniz kızlar ??????
BENİM GİZLİ
yazarsan ben eklerim
pişştt benide ekleyinn olurmu merak ediom herkesi
MAŞALAHHHHH
Allahımmmmmmm:84::84::84: sadece 1 gün girmedim 100 den fazla sayfa okumak zorunda kaldımmmmmBebişimin bile başı dönmüştür bu ne yahuuuuuu
Allahımmmmmmm:84::84::84: sadece 1 gün girmedim 100 den fazla sayfa okumak zorunda kaldımmmmmBebişimin bile başı dönmüştür bu ne yahuuuuuu
:))))))) tamam canım akşam görürüz birbirimizi:))
cnm norml kontrl için gidicem ben de heterezigt çıktıda kendı dr um önemsız diyr ama brnys te okudum ve bır dr kesin iğne demiş başkası hayr demiş ve bebeğini kaybetti tabı sorun ne bilmiyrz ama aklımda kalmasın diyorum randvu aldım hafta içi gidicem butun tahlıllerimle rabbım tamamına erdırsın inşllh hamileliğimizi hepimizin evet cnm şanslıyız bu konuda aslında eşlerimz hep aynı bu konuda benm eşim hemen şirketten çıkar eve gelir en geç 18 19 00 gibi benı bırakıp dışarı çıkmıyr bu önemsiz siz iyi olun herşey için vaktımız çok diyor allh razı olsun onlardn
cnm geldim onlarda gittiler ay ne ağladık şiştim walla çok gusel bir duygu arkadşm çok heyecnlıdı dua ettirdim hepimize adını bıldığm kardeşlerime torpil oldu onlara ismi ile dua ettikrabbım bunu hepimize nasip etsin inşallh çok hoşuma gitti evdn çıkışları eşiyle bu bebe de tup bebe çok değerli yani 7 yıl sonra geliyor inşallh yuvasına darısı hepimize inşallhhh
cnm ben de senın gibi çok uzuldum 3 tane ve hepside aynı haftda hep sorun yok dediler ama bu sermet bey e geç gitti çok pişman keşke başta hep ona gitseydim diyor ben de pişman olmamak için gidicem sen tup bebe dr una devam etmiyorsun o zaman
maşşallah bizekıskananlar çatlasınnnnnn ohhh ohhhh hepimizin topiği nede olsaa
bencede doğru isteyen eklesin yaw :)
ne zaman sesin çıkacak diye bekledimmm ve sonundaaaaa aramızdasınnnn
özellikle dün çok yoğundu topik 70 sayfa dün ilerledi sadece...
gece bile bırakamadık kaçıp kaçıp topiğe geldik...
yazık yavrucakta annesinin karnında etkileniyoooo
ahhh canım bende dün girmedim sabah girdim çıktım akşam tam 60 sayfa okudumm..yazık senin bebişe tut onu dönmesinn
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum. Topiğin yeri değişmiş vs. İnşallah yeni topik tedavide olan arkadaşlara uğur getirir. Ben 9+5 oldum.
2 haftadır yaşadığım iştahsızlık devam ediyor. O yüzden topikte doymuyoruz diyenler çok hoşuma gidiyor :) Ben pek bişey yiyemiyorum.
İştahsızlığa ek olarak da mide ekşimesi, mide gazı eklendi. Ama tabi yine de bunlara da çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?