bana kim yardımcı olacak :)))))))))))))) şartlar eşit bu durumda... kıyamam o da hiç teklif bile etmiyor........hergün benimle ceviz,badem,fındık vs yiyor :)
kız bari fındık fıstık yedirme adama.. hepten kötüleşecek...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana kim yardımcı olacak :)))))))))))))) şartlar eşit bu durumda... kıyamam o da hiç teklif bile etmiyor........hergün benimle ceviz,badem,fındık vs yiyor :)
canımm,istek gönderdim ama köpüşe:))))
senin adın çıkmadı.köpüşün ismi ve soyismi çıktı.seninkide gizli sanırsam. onun faceini aç:)) 1 arkadaşlık isteği var:))
aa benim face gizli olmaması gerek, acaba bizimki mi gizli yaptı ya, ama o öyle face falan da hiç sevmez
kim nasıl yaptı bilmiyorum ama akşam bakarım ben cnm, şimdi şirketteyim bir de face açmiyim, zaten birazdan da çıkmam gerek burdan, işler birikti yine umarım akşama çok sayfa geçmez, okuması çok zaman alıyo ya
kizlar aksam gorusmek uzere,mutfaga girmek zorundayim
kendi karnim tok ama evdekiler yemek bekler
farketmez tatlım ne zaman açarsan o zaman eklersin.ortak arkadaşlardan istek gönderebilirsin istersen kendi faceinden.
büyük ihtimalle bi 20 sayfa okursun en az:))
fecabookta da eklesek ya birbirimizi ne dersiniz kızlar ??????
Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 2 ziyaretçi)
su1838, DAISY2011, ddeerryya, eemo, defnelma, orkide45, avukathb, egunal, Masideaydn, minecan77, leyliko, Wannabemumm, ecrin_mert, lotus83
maşallah allah nazarlardan saklasın ben çıkıyorum byyyyyyyyyyyy
bende iyi olmaya çalışıyorum nezle oldum çok fena hapşırmaktan ölücem :))) bu arada msn ekledim seni ama facete bulamadım
hayatım bizim ikili test sonucumuz çıktı herşey normal dedi doktor bi sorun yokmuş allahın izniyle ....................................
ismime tıkla msj gönder die bişi çıkar herhal:)
EGUNAAAALLLLL
acil yardım et bizeeee....
aallarma alarmaa alarrrmmaaaaa:!!!! :))))))))))
okudum okudum da ...bende bittim tukendim ama..gozlerim bole oldu
sanki arkanizdan atli kovaliyor tobe tobe
süpppeeeçocuklar (benim öğrenciler) çocuk yapmak istemicek valla...
geldim bak hemencik.. markette zaman harcıyorum diye kızardı eşim.. şimdi bu hızımı görse benimle grur duyardı...
nilüfer yazım değişti mi diye deneme yazıyorum
dur ya hemen çıkmıyom :)
akşama bakıp hemen kabul edicem köpüşümün sayfasından da kendime eklerim ok :)
aman canım grip e çevirmesin dikkat et lütfen...geçmiş olsun...tamam ben eklerim seniii...
tamam canım ilk fırsatta güncellerim durumunu... maşallah size..
bi aç karnımı doyurayım dedim 2 dk yokoldum alarm durumuna geçmişsiniz ne oldu de bakiiimmm..
bişi kovalıyoda bende bilmiyom
aynen valla...en iyisimi sen kendin oku sayfaları...
afferin sana topiğin gücü işteeee....
değiştiiii cicim...
yaaaaa hayır benim facem yok...... ayrıca face olunca burdaki muhabbetler oraya kayıyor... face olmayanlarda anlamıyor...
yaaaaa hayır benim facem yok...... ayrıca face olunca burdaki muhabbetler oraya kayıyor... face olmayanlarda anlamıyor...
aman canım grip e çevirmesin dikkat et lütfen...geçmiş olsun...tamam ben eklerim seniii...
tamam canım ilk fırsatta güncellerim durumunu... maşallah size..
bi aç karnımı doyurayım dedim 2 dk yokoldum alarm durumuna geçmişsiniz ne oldu de bakiiimmm..
bişi kovalıyoda bende bilmiyom
aynen valla...en iyisimi sen kendin oku sayfaları...
afferin sana topiğin gücü işteeee....
değiştiiii cicim...
yok cnm ya, ben face de zaman geçirmeyi sevmiyorum zaten, sadece burda kimlerle konuştuğumuzu ordan görürsek daha iyi olmazmı diye düşündüm,
kendine bi face edin.. :):):)
sadece bi fikirdi zaten kızlar
sağol canım benim sana da zahmet veriyoz bu liste işlerinden
canım özelden msj atamıyorm 100 msjı tamamlamak lazımmış. daisy ile birbirimizi ekleyelim dedik faceden.neyseki o msj atabiliyomuş özelden.hallettik.
olmasaydı başını ağrıtırdık baya:)))
hiçbişi olmaz cicim sen merak etme...
face de muhabbet için zamanımız yok sadece birbirini merak edenler var ordan bakışırlar birbirlerine...zaten topik bu konuda 2 ye bölünmüş durumda...o yüzden şu an isteyenler birbirini eklesin...