• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydınnnnnnnnnnnnn cnm ama gece gnaydınları bastı sımdıde topıgı yawwwww uyanıklar sızı :)))))))))):1::1::1::1:

günaydın cnm kızçeler senle neden ugrasıyor yawwww agzın var sesın yokkkk :41::41::41::41:

gunaydın cnmmmm valla o dedıgın zor cnm malesefff ben gece 11,20 de bıraktım sabah baktım 10 sayfa bende 20 mj olyor bırde 10 mj lı yapsam her halde artık bıtıremezdım okumayı bızım kızlar masallah yanı :9::9::9::9::9:

ya bende anlamadım hep bana cadı diyolar :19::19::19:

günaydınnnnn güzel arkadaşlarımmmmm.....

sanda günaydın canım arkadaşım

günaydın kızlar nasılsınız???

iyiz canım sen nasılsın

Güzellerrr hepinize günaydınn,tünayydınn..Akşam ne gülldük ama..Valla aklıma geldikçe kocişe uyuma numarası yapıp topiğe geldiğini halen gülüyorummm..Şu mübarek cuma günü,saatinde Rabbim ettiğimiz tüm duaları kabul buyuraaa..Ben başka bir forumdan arkadaşlarımla hatim bitirmiştimm..Bu öğlen kayınpederim camide duasını yaptıracakk,o yüzden heyecannlı ve mutluyummm..Bende ecrinn gibi oturupp birazz dua ediyimmm..Kenzül arş okuyoruz bide arkadaşlarla 7 cuma üst üste okunması gerekliymişş..Benim 6. cumammmm..Hepinizi seviyorumm,sevgi pıtırcıklarımmmm..

Bu arada benim eltimin oğlu minik paşamm dün akşam aşağı indiğinde annesine şikayett etmiş beniii.Yengemin sırrını çözemedim annee,çözemedim sırrını diyip durmuşş..Laptopa bakıp bakıp gülüyordu,ben sorduğumda da bana bakktı hiç birşey demedi gülldüü demişş..Balık oldum iyice geçmişi okuyupp,laf yetiştiricemm diye çocukta anlamışş.Çok güldümm vallaa sabah kahvaltısındaa..

Bu arada su hanımmmm sennn küsss yapp ama benn senii çokk seviyorummmm..Merkezdaşımsınn sen benimmm hemmmm..Küsmeeeeeeee...

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
seninlede barış imzaladım hadı biz seninle merkezdaşız :46::46::46::46: iyim sen nasılsın canom

canım arkadaşları BRNYNS arkadaşımız 6 şubatta düşük riski nedeniyle hastaneye yatmıştı...dün 2.kez bebeğini kaybettiii....:5::5::5:

ay inamıyorum ya vallaha çok üzüldüm
allah sabır versin
şimdi sana bişi sölicemm ama kızmak yok:1:ben çıkmak zorundayım yine ama geri gelcem markete gitcem çarşıda bi kaç işim war onları halledip hemen aranıza döncemm:10::10:çok yazmayın ya öğle tatili yapın sizde:9:

git canım ama topikde mesai yeni başlıyo:1::1::1:

aşılama ile gebelik oluştuğu için önermiyor doktorum.bir kez daha deneyelim diyor.

canım sen bilirsin benim dr um da önermedi bana 1yılım boşuna gitti diyorum şimdi, sebesiz infrtilite 2 aşılama 1 tanesi biokimyasal gebelikte kaldı bence 1 aşılama ok 2.si bile fazla aslında tabiki dr un daha iyibilir bendn:ssz: hayrlı olsun inşllh rabbim kucağını doldursun

evet ben topiğe ilk başladığımda bir taşınma olayından bahsediyordunuz.
maşallah bereketliymiş topiğimiz 50 çok güzel bir sayı....

inşallah bizlerde dahil oluruz o gruba .. aslında bende belirtilere takılmak istemiyorum o yüzden hiç kale almamıştım kasıklarımdaki ara sıra meydana gelen sancıyı.. ama senin yazdıklarını okuyunca umutlandım işte ne yapayım...

acaba pınar levent arkadaşımız sonucunu aldı mı merak ettim doğrusu...

gerçekten belirtiler paranoyak yapıyor insanı kendimden biliyorum ne kadar düşünmezsen o kadar kolay atlatırsın bu süreci...sonucu bir rabbim biliyor sen şu an ne yapsan değiştiremezsin o yüzden de sadece şu an bebeğin seninle bunu düşün pozitif ol...valla ben hem pınar_leven ti bi de gergin hatun elendrayı merak ediyorum...ALLAH korusun negatif alır gelirse topiği duman eder...

hey güzeller neredesiniz yaa...

topik en sakin halini yaşıyor inanamıyorum,...

yoksa topikte olmayanlara torpil mi geçiyorsunuz... geldiklerinde geçmişi okumakta zorlanmasınlar diye :1:

dün de bu saattlerde sessizdi canım bu saatler iş güç saatleri öğleden sonra yani bir saate herkes damlaya başlar...

merhaba arkadaşlar,oku oku bitmiyor yazdıklarınız.bugün kürtaj olalı24.günüm adet olmayaı bekliyorum.3.aşılama için.testlerim yapıldı geçen hafta haftaya sonuçları alacağım inşallah.iki gün önce hafif bir lekenme geçirdim devamı yok.acaba diyorum üstüne mi gördüm.ya da kürtajın etkisi mi bilmiyorum hayırlısı artık.

kürtajın etkisi olabilir tabiii...rahim kendini toparlamaya çalışıyor...

cnm nasılsınnnnnnn bugün maşallhh topik aldı başını gidiyor sayende teşekkur ederiz sana herşey için hiç bir topik senın olduğun gibi değil buranın neşesi sensin :38:

canım iyiyim sen nasılsın...ay ne güzel sözler bunlar saol bitanem...

katılıyorum sana karasu...

egunal bu işi çok güzel yürütüyor... ve gerçektende topiğimizin neşesi gülü...

bak bunları duymasın ama .. şımarır sonra karışmam :1:

valla şımardım bak a ha yerimde duramıyorum artık:122:
:77::93::93:
canım arkadaşlarım hepberaber ilerliyor topik öyle şeyler demeyin ya hu utanıyorum amaaaa:17:

çok üzüldüm ya... en son okuduğumda kanaması vardı ama bebeği iyiydi.. hastaneden eve çıkmaya hazırlanıyodu... rabbim sabrını versin... çok zor...

ay ben şimdi okudum ve şok oldummm rabbım sabır versin insallh :43: hepimize sağlıkla almayı nasip etsin bebeklerimizi kucağımıza yaa işte sadece hamile kalmak yetmiyor herke birşekilde hamile kalıyor önemli olan eve sağlıklı bır bebekle dönebilmek

canım sen bilirsin benim dr um da önermedi bana 1yılım boşuna gitti diyorum şimdi, sebesiz infrtilite 2 aşılama 1 tanesi biokimyasal gebelikte kaldı bence 1 aşılama ok 2.si bile fazla aslında tabiki dr un daha iyibilir bendn:ssz: hayrlı olsun inşllh rabbim kucağını doldursun

benim tedavim daha 3 ay oldu.ama 5 senedir olmuyor çocuğum.her aya bir aşılama .kürtajdan sonra bekletmiyor adet olunca gel dedi.3.aşılamayı da yaptırmak istiyorum.olmazsa inş.olur.bir daha ki sefere tüp.hayırlısı artık...

kıslar,canlarım benim napıyosunuz??
her gece bakıyorum kimse yok,dün gece çıktım süper muhabbet varmış bana mı gıcıksınız yaahu anlamadım ki :(((
ezik hissetm yani bilemiyorum :52:

ya bende anlamadım hep bana cadı diyolar :19::19:

acaba niye şöyle bi geçmişte yazdığın mesajlara bakıver istersen cicim...
şimdi sanki uslu uslu durmuşta herkes ona saldırıyormuş gibi davranıyooooo....

bencede cnm o yürütüyor bu topiği olsun duysun be şımarsın karşemiz :78:hakediyor şımarmayııı

tamam hemen şımarıyorum o zaman:21::21::21:

ay ben şimdi okudum ve şok oldummm rabbım sabır versin insallh :43: hepimize sağlıkla almayı nasip etsin bebeklerimizi kucağımıza yaa işte sadece hamile kalmak yetmiyor herke birşekilde hamile kalıyor önemli olan eve sağlıklı bır bebekle dönebilmek

evet canım zzten risk vardı o yüzden yatmıştı hastaneye ama yine olmadı...

benim tedavim daha 3 ay oldu.ama 5 senedir olmuyor çocuğum.her aya bir aşılama .kürtajdan sonra bekletmiyor adet olunca gel dedi.3.aşılamayı da yaptırmak istiyorum.olmazsa inş.olur.bir daha ki sefere tüp.hayırlısı artık...

canım ben tedavi sırasında yaşı genç olan bir bayan vardı 6.aşılamasında hamile kalmıştı...sordum siz niye bu kadar çok aşılama yaptırdınız tüp bebeğe geçmediniz diye o da yaşımız genç ortadada bi sorun yok diye doktor tüp bebeğe geçmedi son aşılamaydı ve gebe kaldım dedi...inşallah seninde son olur ve meleğin gelir annesini bırakmamak üzere...

kıslar,canlarım benim napıyosunuz??
her gece bakıyorum kimse yok,dün gece çıktım süper muhabbet varmış bana mı gıcıksınız yaahu anlamadım ki :(((
ezik hissetm yani bilemiyorum :52:

heeee bizde baktık orkide yok doluştuk topiğe:1:
valla kocasından kaçan topiğegeldi gece...çok güldük eğlendik valla olmalıydın...
kimse ezik değil bu topikte sende kendini öyle hissettme dek gelmemişiz demekkiii...

kardeşlerimin diline düştüm çoktan... kocişde dalga geçiyo... ben hakkatten evin rahatlığına alıştıkça saldım kendimi..

bizde seni seviyooozzzzz... rabbim dualarını kabul etsin inşallah....

sana da günaydın canımmmm.....

haha...ha... benimki de gece kaçta yattın dio bende senden 15 20 dakka sonra geldim diyom... inanıp inanmamakta kararsız yüzüme bakıyo:1::1::1: sanki daha geçti diyo yok aşkım diyom sen hemen uyumuşsun zaman kavramın karışmış diom:)))

sende izinlisin evdesin demi? bende evin rahatlığına çokk alıştım. nasıl çalışacam bilmiyrm.

ya bende anlamadım hep bana cadı diyolar :19::19::19:

sanda günaydın canım arkadaşım

iyiz canım sen nasılsın

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
seninlede barış imzaladım hadı biz seninle merkezdaşız :46::46::46::46: iyim sen nasılsın canom

ay inamıyorum ya vallaha çok üzüldüm
allah sabır versin

git canım ama topikde mesai yeni başlıyo:1::1::1:

sağoll canımm bizde iyiyiz çok şükür

inş öyle olur.biraz önce bora cengizle mesajlaştım.kürtajdan sora hemen hamile kalabileceğimi ve hamileliğin doğumla sonuçlanmasının daha yüksek olduğunu söyledi.hayırlısı artık.tahminime göre bir hafta var adetime ama on gün öncesinden gögüşlerim ağrımaya başladı.inş.sürpriz olur.bu arada tek tek olmasa da her gece yatarken hepinize dua ediyorum RABBİM en kısa zamanda bebeklerinizi versin....

inş öyle olur.biraz önce bora cengizle mesajlaştım.kürtajdan sora hemen hamile kalabileceğimi ve hamileliğin doğumla sonuçlanmasının daha yüksek olduğunu söyledi.hayırlısı artık.tahminime göre bir hafta var adetime ama on gün öncesinden gögüşlerim ağrımaya başladı.inş.sürpriz olur.bu arada tek tek olmasa da her gece yatarken hepinize dua ediyorum RABBİM en kısa zamanda bebeklerinizi versin....

bak şimdi başka şeyler düşünmeye başladım...ay canım acaba hamilemisin...lekenme gibi bişeyler yaşamışsın yerleşme kanaması olabilir başka belirtilerde var...bi test yaptırsanmı acaba:44:

bak şimdi başka şeyler düşünmeye başladım...ay canım acaba hamilemisin...lekenme gibi bişeyler yaşamışsın yerleşme kanaması olabilir başka belirtilerde var...bi test yaptırsanmı acaba:44:

bekleyeyim diyorum bir yandan ama bilmiyorum.geçen aşılamada da adetime bir hafta vardı test yaptırdığımda çıkmıştı.

arkadaşlar bir şey soracağım yazdıklarını biraz geç görüyorum.yenile düğmesine basıyorum öyle.sizde de mi öyle?

canım yenile düğmesinin yerine son sayfadan bir önceki sayfa numarasına bas ve tekrar son sayfaya gel o zaman daha çabuk görürsün

Back