günaydınnnnnnnnnnnnn cnm ama gece gnaydınları bastı sımdıde topıgı yawwwww uyanıklar sızı :))))))))))
günaydın cnm kızçeler senle neden ugrasıyor yawwww agzın var sesın yokkkk
gunaydın cnmmmm valla o dedıgın zor cnm malesefff ben gece 11,20 de bıraktım sabah baktım 10 sayfa bende 20 mj olyor bırde 10 mj lı yapsam her halde artık bıtıremezdım okumayı bızım kızlar masallah yanı
ya bende anlamadım hep bana cadı diyolar
günaydınnnnn güzel arkadaşlarımmmmm.....
sanda günaydın canım arkadaşım
günaydın kızlar nasılsınız???
iyiz canım sen nasılsın
Güzellerrr hepinize günaydınn,tünayydınn..Akşam ne gülldük ama..Valla aklıma geldikçe kocişe uyuma numarası yapıp topiğe geldiğini halen gülüyorummm..Şu mübarek cuma günü,saatinde Rabbim ettiğimiz tüm duaları kabul buyuraaa..Ben başka bir forumdan arkadaşlarımla hatim bitirmiştimm..Bu öğlen kayınpederim camide duasını yaptıracakk,o yüzden heyecannlı ve mutluyummm..Bende ecrinn gibi oturupp birazz dua ediyimmm..Kenzül arş okuyoruz bide arkadaşlarla 7 cuma üst üste okunması gerekliymişş..Benim 6. cumammmm..Hepinizi seviyorumm,sevgi pıtırcıklarımmmm..
Bu arada benim eltimin oğlu minik paşamm dün akşam aşağı indiğinde annesine şikayett etmiş beniii.Yengemin sırrını çözemedim annee,çözemedim sırrını diyip durmuşş..Laptopa bakıp bakıp gülüyordu,ben sorduğumda da bana bakktı hiç birşey demedi gülldüü demişş..Balık oldum iyice geçmişi okuyupp,laf yetiştiricemm diye çocukta anlamışş.Çok güldümm vallaa sabah kahvaltısındaa..
Bu arada su hanımmmm sennn küsss yapp ama benn senii çokk seviyorummmm..Merkezdaşımsınn sen benimmm hemmmm..Küsmeeeeeeee...
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
seninlede barış imzaladım hadı biz seninle merkezdaşız iyim sen nasılsın canom
canım arkadaşları BRNYNS arkadaşımız 6 şubatta düşük riski nedeniyle hastaneye yatmıştı...dün 2.kez bebeğini kaybettiii....
ay inamıyorum ya vallaha çok üzüldüm
allah sabır versin
şimdi sana bişi sölicemm ama kızmak yokben çıkmak zorundayım yine ama geri gelcem markete gitcem çarşıda bi kaç işim war onları halledip hemen aranıza döncemmçok yazmayın ya öğle tatili yapın sizde
git canım ama topikde mesai yeni başlıyo