• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok teşşekkürn ederim canım doktorun yanından ağlayarak çıktım eşim bebeğin tutunmadığını sanıp beni tesselli etmeye çalıştı ben ağlamaktan konuşamadım sonra tutunduğunu söyleyince o ağlamaya başladı değerlerim düşmez inşallah ALLAh herkezin gönlüne göere versin

Allah tamamına erdirsin canım. sağlıklı tosncukların olsun inşallah:)
darısı başımızaartık:)

ağlarım ama:( :43: :43: :43:
zaten kafam bulaşık teli gibi oldu sayfaları okurken.hassasım şuan.
:))))))))))))))))))))

çok teşşekkürn ederim canım doktorun yanından ağlayarak çıktım eşim bebeğin tutunmadığını sanıp beni tesselli etmeye çalıştı ben ağlamaktan konuşamadım sonra tutunduğunu söyleyince o ağlamaya başladı değerlerim düşmez inşallah ALLAh herkezin gönlüne göere versin

değerin niye düşsün canım hiç bişey olmaz rabbimin izniyle...hep böyle güzel günler görün ailecek...bu arada listemizde eksik bilgilerin var onları tamamlarsan sevinirim...yaş,merkez,kaçıncı deneme ve sebep...

Canım benimm yaaa benimde hayalimde hepp böyle canlanıyorr.Ben ağlamaktannn konuşamıyorummm..Eşim ağlıyorr,gülden telde ağğlıyorr..Bizede yaşatsın Rabbimm.Seninde herşey yolunda gitsin inş ve 9 ayın sonunda bebişini sağlıkla kucağına al inş..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

İNŞALLAAHHHHHH rabbim duy sesimizi gönder bebeklerimiziiiii....ağla ağla içimiz çıkacak inşallahhh...sonra gülüp eğlenecez acısını çıkaracaz bu günlerinnnn....

ağlarım ama:( :43: :43: :43:
zaten kafam bulaşık teli gibi oldu sayfaları okurken.hassasım şuan.
:))))))))))))))))))))

ağlamaaaaa kıyamammmm e tabiii gözlerde yoruldu oku oku...

kızlar markete gideceğim ama sayfalar fırlar diye korkuyorum... ya vaş yazın ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......... :18:

hadi çabuk git gel cicim daha tam kalabalık olmamışken acele et....

selam arkadaslar annemdeyim ve burda dayanamadım ablamın doktoruna 14 hafta 4 günlük göründü uyltrasonda 25 grm 8 cm ve cinsiyetine erkeğe benziyo dedi kesin cevapdeğil tabiki :)

evet hamile kalmak yrtmiyor ne yazıkki... ALLAH hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı doğumlar nasip etsin.. hep dua ediyorum rabbim tattırdığı bu mutluluğu yarım bıraktırmasın......

amin akasyacım amin ben brnys yazı okudum walla korktum şimdi hafta içi sorunlu gebelk prf var ondn radevu alıcam hemen unvsite hastanesn de bende tek değerde heterezigotum çümkü benm dr um %40 bayan da olduğunu korkulucak birşey değil diyr ama içim rahat etmiyr benm gerçi kötü düşünmk istemiyorum iğne de vermiyor kanamm olduğu anda aspirinde kestin onuda içmiyrm artık

e normal cicim aranızda aslan parçası yatıyor artık...
doktora sordunmu aşk yapmak ne zaman serbet oluyomuş:17::17:

ilk aylarda yasak dedi.. bende birdaha sormadım.. eşim gece yatarken sarılmaya da eli karnıma değince de korkuyor. biz aşk zor yaşarızz :))))

KIZZ YAZIIIKKKK
adamı yalnız bırakma kızzz. ben olsam hamiş olsam kocişe bi şekilde yardımcı olurdum herhalde:D:D:D

bana kim yardımcı olacak :)))))))))))))) şartlar eşit bu durumda... kıyamam o da hiç teklif bile etmiyor........hergün benimle ceviz,badem,fındık vs yiyor :)

Back