kızlar markete gideceğim ama sayfalar fırlar diye korkuyorum... ya vaş yazın ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......... :18:
Bence bu saatte hıc akıllı bır ıs degıl kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar markete gideceğim ama sayfalar fırlar diye korkuyorum... ya vaş yazın ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......... :18:
çok teşşekkürn ederim canım doktorun yanından ağlayarak çıktım eşim bebeğin tutunmadığını sanıp beni tesselli etmeye çalıştı ben ağlamaktan konuşamadım sonra tutunduğunu söyleyince o ağlamaya başladı değerlerim düşmez inşallah ALLAh herkezin gönlüne göere versin
canım arkadaşlarım ben çıkıyorumm biraz dua edeyim sonra zaten uyku vaktim görüşmek üzere hepinizi kocaman öpüyorummmm allaha emanet olun
çok teşşekkürn ederim canım doktorun yanından ağlayarak çıktım eşim bebeğin tutunmadığını sanıp beni tesselli etmeye çalıştı ben ağlamaktan konuşamadım sonra tutunduğunu söyleyince o ağlamaya başladı değerlerim düşmez inşallah ALLAh herkezin gönlüne göere versin
Canım benimm yaaa benimde hayalimde hepp böyle canlanıyorr.Ben ağlamaktannn konuşamıyorummm..Eşim ağlıyorr,gülden telde ağğlıyorr..Bizede yaşatsın Rabbimm.Seninde herşey yolunda gitsin inş ve 9 ayın sonunda bebişini sağlıkla kucağına al inş..
ağlarım ama
zaten kafam bulaşık teli gibi oldu sayfaları okurken.hassasım şuan.
:))))))))))))))))))))
kızlar bem 4 aydır eşimle kardeş gibiyim valla :))
ağlamaaaaa kıyamammmm e tabiii gözlerde yoruldu oku oku...
SEVİYORUM SİZİ
neden öylesiniz canım??
oğlum karnımda....
evet hamile kalmak yrtmiyor ne yazıkki... ALLAH hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı doğumlar nasip etsin.. hep dua ediyorum rabbim tattırdığı bu mutluluğu yarım bıraktırmasın......
e normal cicim aranızda aslan parçası yatıyor artık...
doktora sordunmu aşk yapmak ne zaman serbet oluyomuş
SEVİYORUM SİZİ
KIZZ YAZIIIKKKK
adamı yalnız bırakma kızzz. ben olsam hamiş olsam kocişe bi şekilde yardımcı olurdum herhalde
sevgi kelebeğim biz de seni seviyoruzzzz uleeennnnn