şu an kızlar geçmişi okumakla meşguller rahatsız etmeyelim dikkatleri dağılmasın dimiii
canım arkadaşlarım ben çıkıyorumm biraz dua edeyim sonra zaten uyku vaktim görüşmek üzere hepinizi kocaman öpüyorummmm allaha emanet olun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu an kızlar geçmişi okumakla meşguller rahatsız etmeyelim dikkatleri dağılmasın dimiii
bak şimdi daha çok heyecanlandm bir iki gün daha bekle ve mutlaka kan testi yaptır derim...
Kızlar 2 şubatta tranferim vardı bugün doktora gittim kan testi sonucum 40 çıktı sanırım hamileyiiiiim[/QUOT
çok sevimdim.rabbim sonuna kadar götürsün inşallah...
Kızlar 2 şubatta tranferim vardı bugün doktora gittim kan testi sonucum 40 çıktı sanırım hamileyiiiiim
Kızlar 2 şubatta tranferim vardı bugün doktora gittim kan testi sonucum 40 çıktı sanırım hamileyiiiiim
canım arkadaşlarım ben çıkıyorumm biraz dua edeyim sonra zaten uyku vaktim görüşmek üzere hepinizi kocaman öpüyorummmm allaha emanet olun
Kızlar 2 şubatta tranferim vardı bugün doktora gittim kan testi sonucum 40 çıktı sanırım hamileyiiiiim[/QUOT
çok sevimdim.rabbim sonuna kadar götürsün inşallah...
Çok saolun inşallah hersey gönlümüzce olur
ay ben şimdi okudum ve şok oldummm rabbım sabır versin insallh hepimize sağlıkla almayı nasip etsin bebeklerimizi kucağımıza yaa işte sadece hamile kalmak yetmiyor herke birşekilde hamile kalıyor önemli olan eve sağlıklı bır bebekle dönebilmek
eveeeetttttt hamilesinnnn canımmmm çok sevindim maşallah...rabbim kucağına almayıda nasip etsinnnn....hemen kutlamalar başlasıııınnnn....:118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
hak mıdır revamıdır biz çalışırken bu kadar yazmak...ama inat ettin okudum... ve şu an gözüm kararıyor ekrana bakarken...
294-254= 40 sayfa okudum...
RABBIM KORUSUN BEBGINI SAGLIK BIR SEKILDE KUCAGINA ALIRISIN INS CNM BENIMMMM TEBRIK EDRIMMMMMKızlar 2 şubatta tranferim vardı bugün doktora gittim kan testi sonucum 40 çıktı sanırım hamileyiiiiim
çok teşşekkürn ederim canım doktorun yanından ağlayarak çıktım eşim bebeğin tutunmadığını sanıp beni tesselli etmeye çalıştı ben ağlamaktan konuşamadım sonra tutunduğunu söyleyince o ağlamaya başladı değerlerim düşmez inşallah ALLAh herkezin gönlüne göere versin
taktik çalışmak lazım desene
bende yenile diyordum
bunu öğrendiğim iyi oldu.
tamam dağılmasında ... bizimde canımız sıkılıyor .. çok sessiz kaldı forum canım...
bu arada babam geldi bende çıkıyom malesef.....
zaten kürtajdan 10 gün sonra yumurtladım akıntıdan anladım.yaklaşık 10 gün sonra lekelenme yaşadım.hayırlısı artık.olmyor diye korunmadık zaten.belki de süprriz olur.
hak mıdır revamıdır biz çalışırken bu kadar yazmak...ama inat ettin okudum... ve şu an gözüm kararıyor ekrana bakarken...
294-254= 40 sayfa okudum...
nasılsınız bakalım.. akşam çok eğlenmişsiniz benden sonra.. sabahta bir muhabbet bir muhabbet...
ama bende kendimce bir yol buldum bu sayfaları okurken... madem çalıştığımız için topikte kalamıyoruz... öyleyse öğrencilerime ödev vereceğim hepsi 1 er sayfanın önemli konuşmalarını yazıp gelsinler... nasıl fikir ama...