• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok üzüldüm ya... en son okuduğumda kanaması vardı ama bebeği iyiydi.. hastaneden eve çıkmaya hazırlanıyodu... rabbim sabrını versin... çok zor...

çoook geçmişolsunn allahım sabrını bol versin inşaallah kötü günlerini unutturacak sağlıklı bebekler versin rabbim bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine

kızlar merhaba benim bugun kasıklarım ve belim çok ağrıyor adet olcak gibi yaaa hiç iyi bişey düşüemiyorum off çok karamsarım ben ya hep aynı şeyi yapıyorum hep olumsuz düşünüyorum sonuçta olumsuz oluyor inşallah bu sefer ben yanılırım

oooo bu güzel haber demek kasık ağrıların varrr...bebişler tutunmuş yerleşiyorlardır ve sana biz geldik annee sinyali veriyorlardır inşallahhh...valla ben çok mutlu oldum bu mesajına:21::21::21:

senin dediklerini aynen yapıvedimm sıfılavedim geldim olmayıvemiş gali men ne yapim galiii :9::9:

sıfırla dedin de sayfanın altındaki değişikliği kaydeti tıkladın mı:44:

oooo bu güzel haber demek kasık ağrıların varrr...bebişler tutunmuş yerleşiyorlardır ve sana biz geldik annee sinyali veriyorlardır inşallahhh...valla ben çok mutlu oldum bu mesajına:21::21::21:

sıfırla dedin de sayfanın altındaki değişikliği kaydeti tıkladın mı:44:

tabiside tıkladım kuzum yaaa :5::5::5::5:

cnm inşallah dediğin gibidir bu son olur artık 8yıl oldu tam bu yolda uğraşıyoruz artık hiç ümidim kalmadı. doktorumda zaten bu 3günde tutuncak olduktan sonra tutunur dedi sonra normal hayatına dön dedi inşallah benimledir meleklerim

olmus kuzummmmmm :):)))):46::46::46::46::46::46: alkıslar sana :1:

ben topiğin 31 lik çıtırıyım:12::12::12:

:46::46::46::46::46::46:
al sana alkış...
evet cicim yazıyı değiştirebiliyorsun...bir çoğumuzun nick inin altında kendi yazıları var..mesela benimki ''bekliyorum...''

ayrıca alkışların için teşekkür ediyorum... sizleri seviyorum kızlar...

oooo bu güzel haber demek kasık ağrıların varrr...bebişler tutunmuş yerleşiyorlardır ve sana biz geldik annee sinyali veriyorlardır inşallahhh...valla ben çok mutlu oldum bu mesajına:

gerçekten mi egunal...
ara sıra bende de kasık ağrısı oluyor ama ben düşünmemeye çalışıyordum, valla şimdi cevabını yazınca umutlandım....

birde dün Pınar levent arkadaş vardı . bugün test yaptırcam demişti....

tüp bebekte en erken ne zaman belli oluyor acaba...

benim transfer 6 sında yapıldı. 16 sında teste gel denildi...

erken belli oluyorsa boşuna 16 sını beklemeyelim..... dimi ama

ayrıca alkışların için teşekkür ediyorum... sizleri seviyorum kızlar...
gerçekten mi egunal...
ara sıra bende de kasık ağrısı oluyor ama ben düşünmemeye çalışıyordum, valla şimdi cevabını yazınca umutlandım....

birde dün Pınar levent arkadaş vardı . bugün test yaptırcam demişti....

tüp bebekte en erken ne zaman belli oluyor acaba...

benim transfer 6 sında yapıldı. 16 sında teste gel denildi...

erken belli oluyorsa boşuna 16 sını beklemeyelim..... dimi ama

bizde seni seviyoruz bebişimmm...
bizim topik geçmişimiz kasım-aralık topiği aslında sonradan buraya taşındık biliyorsundur...yani kasım ayından bu yana 50 inin üzerinde hamilemiz oldu...edindiğimiz gebelik belirtileri hakkındaki tecrübelerimi yazıyorum şimdi...
öncelikle hiç bir belirti yaşamadanda gebe olduğunu öğrenen çok arkadaşımız oldu yani belirtiler her zaman gebeliğin varlığı ya da yokluğu anlamında belirleyici olmayabiliyor...
genel olarak kasıklarda batma ve adet olacakmış hissi yaşayan bir çok arkadaşımız gebelik haberlerini aldılar...ama bu ağrılar transferden sonra 7. ya da 8. gün kesilenler yani bu ben ve benim gibiler negatif sonuç aldık...çok fazla takılmamak gerekiyor belirtilere... en erken 14 ünde kan testi yapabilirsin bence...

cnm inşallah dediğin gibidir bu son olur artık 8yıl oldu tam bu yolda uğraşıyoruz artık hiç ümidim kalmadı. doktorumda zaten bu 3günde tutuncak olduktan sonra tutunur dedi sonra normal hayatına dön dedi inşallah benimledir meleklerim

valla inşallah öyledir canım...bende 7 yıldır uğraşıyorummm rabbim daha fazla bekletmesin...normal hayatına dön ama abartma..yüksek bir yere uzanma,kabız olma,ağır kaldırma vs...

şimdi sana bişi sölicemm ama kızmak yok:1:ben çıkmak zorundayım yine ama geri gelcem markete gitcem çarşıda bi kaç işim war onları halledip hemen aranıza döncemm:10::10:çok yazmayın ya öğle tatili yapın sizde:9:

şimdi sana bişi sölicemm ama kızmak yok:1:ben çıkmak zorundayım yine ama geri gelcem markete gitcem çarşıda bi kaç işim war onları halledip hemen aranıza döncemm:10::10:çok yazmayın ya öğle tatili yapın sizde:9:

yok canım ben artık gezentilere kızmıyorum sadece gülüyoruummm:60::60::60:
cezanız gelince geçmişi okumak oluyor ya ondan...
sen bilirsin cicim git gez dolaş sonra gel bayılıyoruuuuuummmm deeeee tamammııııı:1:

canımcım işlerin varsa bu saatelerde git hallet hemen öğleden sonra topik kalabalık oluyor o zamana yetişirsin...:10:

bizde seni seviyoruz bebişimmm...
bizim topik geçmişimiz kasım-aralık topiği aslında sonradan buraya taşındık biliyorsundur...yani kasım ayından bu yana 50 inin üzerinde hamilemiz oldu...edindiğimiz gebelik belirtileri hakkındaki tecrübelerimi yazıyorum şimdi...
öncelikle hiç bir belirti yaşamadanda gebe olduğunu öğrenen çok arkadaşımız oldu yani belirtiler her zaman gebeliğin varlığı ya da yokluğu anlamında belirleyici olmayabiliyor...
genel olarak kasıklarda batma ve adet olacakmış hissi yaşayan bir çok arkadaşımız gebelik haberlerini aldılar...ama bu ağrılar transferden sonra 7. ya da 8. gün kesilenler yani bu ben ve benim gibiler negatif sonuç aldık...çok fazla takılmamak gerekiyor belirtilere... en erken 14 ünde kan testi yapabilirsin bence...

evet ben topiğe ilk başladığımda bir taşınma olayından bahsediyordunuz.
maşallah bereketliymiş topiğimiz 50 çok güzel bir sayı....

inşallah bizlerde dahil oluruz o gruba .. aslında bende belirtilere takılmak istemiyorum o yüzden hiç kale almamıştım kasıklarımdaki ara sıra meydana gelen sancıyı.. ama senin yazdıklarını okuyunca umutlandım işte ne yapayım...

acaba pınar levent arkadaşımız sonucunu aldı mı merak ettim doğrusu...

hey güzeller neredesiniz yaa...

topik en sakin halini yaşıyor inanamıyorum,...

yoksa topikte olmayanlara torpil mi geçiyorsunuz... geldiklerinde geçmişi okumakta zorlanmasınlar diye :1:

merhaba arkadaşlar,oku oku bitmiyor yazdıklarınız.bugün kürtaj olalı24.günüm adet olmayaı bekliyorum.3.aşılama için.testlerim yapıldı geçen hafta haftaya sonuçları alacağım inşallah.iki gün önce hafif bir lekenme geçirdim devamı yok.acaba diyorum üstüne mi gördüm.ya da kürtajın etkisi mi bilmiyorum hayırlısı artık.

günaydın canlar nasılsızın tppiğe küsmek olmaz dedim sadece egunal ve millistone kusum muhatap olmuyorum

GEÇMİŞİ OKUYUP GELİYİM AMA MAŞALLAH 224/280 OLMUŞ

KARASUM CANIM GÜNAYDIN
canımmm sana da GÜNAYDIN İYİ GÜNLER VE hayırlı cumalar geçmişi okuyamadım ben tam okumak çok zor walla maşallh kızlar sizeee
bi gunaydin:3::3::3::3: deyip hemen cikicam kizlar...
insallah hersey istekleriniz dogrultusunda olur....
fazla yazmayinda zorlanmayim,lutfen agirdan alin olurmu:1::1:
mine canımmm nasılsınnnnn sana da hayırlı cumalar
Kızlar merhaba hepinize. Bana İstanbul da Anadolu yakasında iyi tecrübeli bı tup bebek merkezi onerebilirmisiniz? Ben yurt disindayim burdan arasam durumumla ilgili bilgi verirlermi önümüzdeki ay ikinciyi deneyeceğim Buda olmazsa Türkiye ye gitmeyi düşünüyorum.
canım ben izmir den umut tup bebek süleyman tosuna gittim şiddetle tavsiye ediyorum kendisini anadolu yakasında hayrlı olsun tedavin
ayy beğendik çok güzel şeyler war.benim daha eşyalarım eskimedi ama walla alasım geldi:18:ew yaptırıoz bizde görümcemle bitişik olcak ama onun ki düğüne yetişcek benimkide 1 sene sonra falan biter heralde.mutfak kapı mobilya herşeye baktık fiat çıkarcaklar önce bakalım haber beklioz.eşim delirmek üzere ama 2 ew yapılıo bide düğün war bide tüp bebişimiz war.ama önce onunki bitcek bizimkinin kabası bitcek içini yavaş yavaş yaptırırız işte.aman saglık olsunda zevkli şeyler çok.walla testlerimin temiz çıkmasına çok sewindim çok şükür yani.işşallah dediğin gibi olur bebişimle dönerim oralardan.ya transferin ertesi günü dönsem acaba bişi olurmu arabayla mı geleyim dio eşim acaba uçakta için falan kalkarmı dio ama arabayla da 7 saat yol çekilmez napcam bilmiom.zararı olurmu ki uçağın acaba?

canımmm benimmmm kan testi sonuçlarının temiz çıkıcağını ben tahmin ediyordum zaten sizin inşallh tedavinin sonucuda tahminimz gibi pozitif olucak kızım senin bebeler gezenti kime çektiler acaba çocuklar istanbulda aşk yaşamak istiyorlar bu kadarcık ohhh annecik senınde sefan olsun gez tadını çıkar heranın istanbulda ve bir gun mutlaka eyüp sultana git derim ben sana bol bol dua et hepimize buarada bana süleyman dr demiştiki dönebilirsin ama sen enaz 2 gun otelde dinlen sonra uçağada binebilirsin demişti sen de enaz 2 gun dinlen transfer sonrası ayrıca araba yolculuğu yorar be şekerim atla ucağa gel evine 1 saatte

canımcım işlerin varsa bu saatelerde git hallet hemen öğleden sonra topik kalabalık oluyor o zamana yetişirsin...:10:

cnm nasılsınnnnnnn bugün maşallhh topik aldı başını gidiyor sayende teşekkur ederiz sana herşey için hiç bir topik senın olduğun gibi değil buranın neşesi sensin :38:

merhaba arkadaşlar,oku oku bitmiyor yazdıklarınız.bugün kürtaj olalı24.günüm adet olmayaı bekliyorum.3.aşılama için.testlerim yapıldı geçen hafta haftaya sonuçları alacağım inşallah.iki gün önce hafif bir lekenme geçirdim devamı yok.acaba diyorum üstüne mi gördüm.ya da kürtajın etkisi mi bilmiyorum hayırlısı artık.

geçmiş olsun arkadşım inşallh bu son olur tedavın buarada işine karışmk gibi olmasın ama neden aşılama ile vakit kaybediyorsun ki tup bebek denesen olmaz mı ben bilmiyorum konuyu tam şimdi okuyunca dikkatımı çekir rabbım yardımcın olsun inşallhh

cnm nasılsınnnnnnn bugün maşallhh topik aldı başını gidiyor sayende teşekkur ederiz sana herşey için hiç bir topik senın olduğun gibi değil buranın neşesi sensin :38:

katılıyorum sana karasu...

egunal bu işi çok güzel yürütüyor... ve gerçektende topiğimizin neşesi gülü...

bak bunları duymasın ama .. şımarır sonra karışmam :1:

geçmiş olsun arkadşım inşallh bu son olur tedavın buarada işine karışmk gibi olmasın ama neden aşılama ile vakit kaybediyorsun ki tup bebek denesen olmaz mı ben bilmiyorum konuyu tam şimdi okuyunca dikkatımı çekir rabbım yardımcın olsun inşallhh

aşılama ile gebelik oluştuğu için önermiyor doktorum.bir kez daha deneyelim diyor.

Back