oyyyy canım benimmm çok tatlısın maşaallah gördüm sonunda bende gördümmm
canım listelere bakarken senin yaşın gözüme çarptı inanamadım.. yaşını hiç göstermiyorsun en fazla 25-26 gösteriyon.... şaşırttın beni haberin olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyyyy canım benimmm çok tatlısın maşaallah gördüm sonunda bende gördümmm
çoklu alıntı yapıp evap vereyim demiştim ama beceremedim ... ayıp bana.. kendimi kınıyorummm :26:
canım arkadaşları BRNYNS arkadaşımız 6 şubatta düşük riski nedeniyle hastaneye yatmıştı...dün 2.kez bebeğini kaybettiii....
hayatım benım kınama bırlıkte yapalımmı bak sımdı cevap verme yerı varya alıntı ıle cevap dıyo hanı onun yanında kucum bıryer daha var dıyelım 5 kısıye yazıcan 1. kısı ısın sadece o kutuya tıka 2.3.4 dıgerı ııcnde aynı ıslem en son kısıde kutu ve alıntı ıle cevap dersen olur kuzummmm....
tatlım benim papatya 4242 nin altında niliüfer yazıyor neden ben yazmadım nasıl kaldırabilirim onuu
hayatım benım kınama bırlıkte yapalımmı bak sımdı cevap verme yerı varya alıntı ıle cevap dıyo hanı onun yanında kucum bıryer daha var dıyelım 5 kısıye yazıcan 1. kısı ısın sadece o kutuya tıka 2.3.4 dıgerı ııcnde aynı ıslem en son kısıde kutu ve alıntı ıle cevap dersen olur kuzummmm....
sayfanın sağ üst köşesinde kontrol paneli var oraya gir...
sol tarafta ayarlarım bölümünden profil düzenleye gir...
karşına sana ait bilgiler çıkacak..
isteğe bağlı bilgiler diye bir yer var...orada RÜTBE yazar senin şu an rütbe bölümünde nilüfer yazıyor sıfırla kutusunu seçersen hiç bişey yazmaz eğer yazıyı değiştirmek istersen hemen altındaki boş kutuya yaz ve sayfanın alt kısmında değişiklikleri kaydete bas...
canım arkadaşları BRNYNS arkadaşımız 6 şubatta düşük riski nedeniyle hastaneye yatmıştı...dün 2.kez bebeğini kaybettiii....
papatyacım.... dur tahmin yoluyla sana cevap vereyim...
nilüferi sen yazmadın doğrudur.. yazamazsında zaten......
tahminimce senin gönderdiğin mesaj sayın nedeni ile sana verilen ünvan - NİLÜFER...
diğer arkadaşların rumuzlarının altına da bak onlarda da benzer çiçek isimler yazıyor ...
bu konuda tecrübeli olan arkadaşlar tahminimin doğru olup olmadığı konusunda beni bilgilendirin ... kestane kebap acele cevap
sayfanın sağ üst köşesinde kontrol paneli var oraya gir...
Sol tarafta ayarlarım bölümünden profil düzenleye gir...
Karşına sana ait bilgiler çıkacak..
Isteğe bağlı bilgiler diye bir yer var...orada rütbe yazar senin şu an rütbe bölümünde nilüfer yazıyor sıfırla kutusunu seçersen hiç bişey yazmaz eğer yazıyı değiştirmek istersen hemen altındaki boş kutuya yaz ve sayfanın alt kısmında değişiklikleri kaydete bas...
teşekkürler ecrin.. sanırım bu sefer olacak
doğru tahmin etmişim egunal....
tek yanıldığım yazının silinemeyeceğiydi... demekki silinebiliyormuş..
bak ama rütbe olayını anlamışım değil mi...
hani bana alkışlar aferinler.....
ben topiğin 31 lik çıtırıyımcanım listelere bakarken senin yaşın gözüme çarptı inanamadım.. yaşını hiç göstermiyorsun en fazla 25-26 gösteriyon.... şaşırttın beni haberin olsun
doğru tahmin etmişim egunal....
tek yanıldığım yazının silinemeyeceğiydi... demekki silinebiliyormuş..
bak ama rütbe olayını anlamışım değil mi...
hani bana alkışlar aferinler.....
canımm benimmm çok tşk ederim beni bilgilendirdiğin için hemen bakıcam
sanırım olduu
yaa çok üzüldümmm.ALLAH yardımcısı olsunn.çok geçmiş olsun...
olmamışşş
çok üzüldüm ya... en son okuduğumda kanaması vardı ama bebeği iyiydi.. hastaneden eve çıkmaya hazırlanıyodu... rabbim sabrını versin... çok zor...canım arkadaşları BRNYNS arkadaşımız 6 şubatta düşük riski nedeniyle hastaneye yatmıştı...dün 2.kez bebeğini kaybettiii....
2 gün önce msn de yazışmıştık hastaneden...kan değerleri düşmüştü...dün de bebeğini kaybettii...tüp bebek tede aynı şeyi yaşadı normal gebelik oldu onda da aynı şeyi yaşadı...ALLAH sabır versin...
ne yaptın da olmadı bi deyiver bakiimmm..
olmus kuzummmmmm :):)))) alkıslar sana
ben topiğin 31 lik çıtırıyım
al sana alkış...
evet cicim yazıyı değiştirebiliyorsun...bir çoğumuzun nick inin altında kendi yazıları var..mesela benimki ''bekliyorum...''