Tüp Bebek Günlüğümüz !

dualarım seninle canım bak ameliyatlıyım hastaların duası kabul olur derler...

evet canımm......oğluşumu çokkk üzdüm...Ne olur dua edin herşey güzel olsun....

tabiki ederiz canım... ama senin oğlun bi savaşcı 2.gün embriyosu olmasına rağmen sıkı sıkı tutundu annesine.. normalde ne kadar zor bu biliyosun... ama senin savaşcı yavrun inat etti bırakmadı seni o yüzden endişe etme bişeyciği yoktur bebişin... inşallah herşey yoluna giricek.....

canımmm Allah yardımcınız olsun hem senin hem de bebişininnn.İnşallah çook güzel şeyler duyacaksın dualarım seninle...

Insallah bebisine hep salikli olur masallah 41 kere

ya hemen ne amniyo sentezi.. daha bunun üçlü testi var hatta dörtlü testi bunlardaki olasılık hesaplarına göre karar veriliyo amniyosenteze.... ayrıca sonucun kötü çıkmış değilki niye böyle kalbini karartıyosun....

dualarım seninle canım bak ameliyatlıyım hastaların duası kabul olur derler...

Sanada çokk geçmiş olsun canım. Allah razı olsun.

Evet canım haklısın. benim paşamm savaşçı ve bu zamana kadar da annesini hiç üzmedi.. İkimiz çokk rahat geçirdik günlerimizi.. Ben inat o benden inat inşallah Allahın izniyle herşeyi güzel atlatırız.

canımmm Allah yardımcınız olsun hem senin hem de bebişininnn.İnşallah çook güzel şeyler duyacaksın dualarım seninle...

Allah razı olsun canım

Insallah bebisine hep salikli olur masallah 41 kere

Allah razı olsun canım

tatlımmmm sınamekı zararlı yumurtalara zarar verıyor zaten kullanmayın dıyorlar cnm o yuzden dıkkat etmek lazımmmm

Canım benim hiç takılma....Bana da aynı şeyleri söylemişlerdi...Şimdi biraz koca kafalı bi oğlum var:))) Darısı sizlerin başına:)))

kızlar merhaba yarın öğleden sonra transferim var az önce konuştuk doktorumla gayet iyiler dedi bu 4. olcak inşallah son olur yavrucuklarımı yarın alıp gelcem kısmetse dualarını eksik etmeyin kızlar sizce bu dönemde incir suyu içsem zararı olurmu veya nerler yiyim incir suyu tutunmasına yardımcı oluyomuş diyolar ama emin değilim

Allah yardımcın olsn canım benim.. Ben ananas yedim, suyunu içtim. DIMESIN %100 olanını aldım ve bolca kabak çekirdeği içtim. İncir suyunu içme derim

ben çıkıyorum kızlar kociş laptopuma el koyuyorr iyi geceler tatlı rüyalar inşallah yarın hepimiz için daha güzel bir gün olur

hayırlı olsun..inşallah tutunur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…