Arkadaslar merhaba size birsey sormak istiyorum. Doktorum 5. Gun transferine karar verdi. Biryerlerde blastokist asamasinda tek embriyo transfer edildigini okudum. Bu konuda bilgisi olan var mi? Tek embriyo transferi ile sansimin azalmasini istemiyorum
Sevgili egunal tedavi merkezimm Ege Üniversitesi :))
Guldencim slm,az once transferim oldu allaha sukur..
3 dondurulmusum vardi,ikisi saglikli cozulmus,simdi onlar gobusumde..)))
Rahim kalinligi kafama takildigi icin tekrar olcermisiniz dedim,gerek yok iyi dedi ya...sinir oldum ama yapacak bisey yok...
Kismet artik allahim bi evlat daha nasip ederse bu sekildede olur insallah..
Optum
canım 5.gün embriyosuysa illa tek embriyo konur diye bişey yok...
isteyen doktor 2 tane koyar...
evet tek embriyoya göre 2 tane konması şansı artıran bişey...
...
slmm canım.benide listeye eklermisin. 32 yaşındayım.fsh yüksekliği+rezerve azlığı 2. denemeye başlamak için yumurta takibindeyim fatih tüp bebek merkezi Allahım hepimizin gönlündekini versinn.........
Canim bu arada benim transferim yarin olacak. Hala saati icin aramalarini bekliyorum bakalim :)
evet çok kötü bir yumurta toplamadan sonra insan kendini iyi hissedemiyor işte :2:
merhaba arkadaşlar bugün transferimin 8.günü sabah test yaptım ama negatif 4 saat sonra sanki belli belirsiz bir çizgi var ama galiba onu da ben öyle görmek istediğim için.cuma büyük beklemek çok zor ve sıkıcı
Selammm egunallllllllll
canım benim eşim dün tese oldu ve çok şükür sperm bulunduuuuuuu..
yumoşlarımda toplandı 12 taneeeeeee..
bugün aradılar 11 e işllem yapılmışş 5 tanesi döllenmişş
perşembe donduracaklarmışşşş.transfer 1 ay sonra inşşş eylül başı gibiiiiii
canım 4 saat sonra çıkan çizgi yanıltabilir ayrıca sana bişi deyim en son gebelik haberini aldığımız arkadaşımız 7.günde idrar testinde negatifi gördü ama 9.günde kan tahlili 59 çıktı şimdi hamiş...yani 8.günde yapılan testi ciddiye alma değeri 160 larda olan hatunlar kan testinde pozitifi gördükleri gün sırf içimizde kalmasın diye bi de idrar testi yaptılar ama yine negatifbherkesin bhcg sinin idrara karışma süresi aynı değildir kanda 160 ı görenin idrarda çıkmaz ama 51 bhcg si olan idrarda çıkabilir mesela ben kimyasal gebelik geçirdiğimde 11.gün değerim 9 çıktı ve benim sıradan idrar testim çift çizgi çıktı...uzun yazdım ama anladın sen onu
nasıl sevindim anlatamam canım çok şükür Rabbime...
maşallahhhh diyorumm..
eylülde de göbişe aldınmı Allahın izniyle anneliğe ilk adımını atmış olacaksın...
Çok şükür canım bende çokkkkk sevindimmmmmmmmm çokkkkk
inş tatlımm eylülü bekliyorumm heyecanlaaaa
inşallah öyledir canım ister istemez insanın canı sıkılıyor çift çizgi göremeyince hayırlısı biz elimizden geleni yaptık takdir Allahın
canım yaşadıklarına çok üzüldüm ...Allah bi daha yaşatmasın.inşallah çift çizgiyi bebeğin sağlıklı halde göbüşündeyken görürsün.Bu arada bu gün 9.gün ve kan testi negatif 12 .günde değişmez herhalde tek kelimeyle çok zor bir süreçmiş.
Allah bu süreci yaşayanların yar ve yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?