Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bugün genetik tahlilleri için eşimle birlikte kan verdim..
ayrıca rapor için başvurdum bakalım belgelerimi toparlıyorum şimdi..
Egunal, benim geçen ay ilk tüp denemem kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı. Ve ben bu ay hiç birşey yaptırmadan kendiliğinden HAMİLEYİM.Hala inanamıyorum.Biraz önce test sonucunu aldım 243,5. İnşallah bu defa kimyasal gebelik falan olmaz.Liste için haber vermek istedim.
Canım ben yarın tekrardan başlıyorumm tedavimee Allahın izniyleee
bugün adet oldummmmmmm inş. bu sefer sorunusuz bi şekildeee sonuna kadar gider herşeyyy
Egunal, benim geçen ay ilk tüp denemem kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı. Ve ben bu ay hiç birşey yaptırmadan kendiliğinden HAMİLEYİM.Hala inanamıyorum.Biraz önce test sonucunu aldım 243,5. İnşallah bu defa kimyasal gebelik falan olmaz.Liste için haber vermek istedim.
Merhabalar...
Tüp bebişle ilgili bölümleri hep okuyordum ve rahatlıyordum; artık katılmalıyımm dedimm :) beni de ekleyin bekleyenler listesine lütfen 3.denemem olcak,tüplerim kapalı ağustosta inşallah yaşm 32
Bugun benim 2.kontrolum oldu. Kan tahlili yapildi.gonal f dozajini dusurdu dr.bugun ignelerin 4.gunu.Cmtesi gunu 3.kontrole gidecegim.buyuk ihtimal haftaya persembe yumoslar toplanacak.
Bu ramazan ayında ve bu güzel cuma gününde Allah tüm dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin,hepimizin kucağını bebişlerle doldursun inşallah.Beklemek çok zor günler geçmiyor,ister istemez strese giriyorum.P.tesi kan tahlilim var arkadaşlar bana dua edin 2.tüp bebek denememiz...
amerhaba arkadaşlar pazartesi transferim var Allahın izniyle hayırlı dualarınızı bekliyorum.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın iinşAllah
Arkadaşlarım bu topiği listelerimiz için açtım...
Sohbetlerimiz yine 2012 Tüp Bebek Günlüğümüz Topiğinden devam edecektir...
hayırlı olsun efenim sonuçlarda güzel gelirse bi deüstüne rapor çıkarsa mikemmel olur ve gelsin yeni tüp bebiş macerası...
seni takdir ediyorum fena halde her değişikliği bildiryorsun ben demeden öpücem seni
canım bende bu listede olmak istiyorum (( son 4 gün kaldı sonuc ögrenmeme ( benide eklerseniz sevinirim
geldiiim ben yaş 34,erkek faktörü,2. deneme irenbe tüp bebek merkezi agustos adetiyle baslayacak
beni de ekler misiniz listeye 1 tüp denedim kayseri tüp m de ,negatif ......
yaşım 27 , endometrioma+pcos+morfoloji sorunumuz var ..........
ben de anne olmak istiyorum Rabbim duy sesimi..........
Evt başladım cnm ben dün iitibariyleeeee tedavimeeee bugün 2. iğnemi oldum
hemen ekledim canım ama bilgilerin eksik tamamlarsan sevinirim..
pozitif haberiyle inşallah hamişler listemize ekleyecem seni..
hoşgeldin
ekledim şekerim inşallah bu kez herşey yolunda gidecek...
ekledim canım umarın bu zor süreci bebeğine kavuşarak tamamlamanı diliyorum..
kevgire döneceksin kolay gelsin canım