Merhaba canımmmmmmmm
cuma günü bende buz bebişlerimi alıcam göbüşümeeeee ..
cum transferim varrrrrrr..
çok sevindim ama büyük gün gelmiş...
Allah yardımcın olsun canım sıkı sıkı tutunsunlar inşallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canımmmmmmmm
cuma günü bende buz bebişlerimi alıcam göbüşümeeeee ..
cum transferim varrrrrrr..
Egunal merhaba canım
Benide aranıza alırsanız çok sevinirim. Benim bir tane 8 yaşında kızım var ona kardeş istedik ama olmadı. Bir kere tüp bebek yaptırdık malesef oda nefatif oldu şimdi ikinciye geçtik. Bugün 3. gonal f yi vurundum.
Yaşım 29, sebepsiz infertilite, samsun ilkadım tüp bebek merkezi bu ikinci denemem olucak
eveeet nihayet ben de başladmm iğnelerime bugün itibariyle :))) bakalmm herşey yolunda gidecek inşallah Allah herkese gönlündekini versinn bebiş versnn..
merhaba canım...
aranıza alın ne demek hoşgeldin sefalar getirdin..
2.bebiş maceran hayırlı olsun inşallah kavuşursun bebeğine...
Teşekkür ederim canım bende cevap vermediğin için üzülmüştüm
ben de geldimmm beni de alın listeye yaş:31 sebep:sperm sayı hız merkez:hrs ankara 8 eylülde gonol f 300 ile başladım
bu arada ilk denemem canım
Selam cnmm
cuma transferim oldu benimmm 19 eylül test günümmmmmmm
inş bebişlerim tutnur sıkı sıkı banaaaaaaaaaaaaa
canım benim bu ayda ertelendi.adetin 2. günü ultrasonda bir önceki aydan kalma kist olmaya aday 2 tane büyük folikül vardı.bu arkadaşlar yüzünden ertelemek zorunda kaldık.şimdi tekrar adet olmayı bekliyorum.2 hafta sonra adetle başlıyacağım inşallah.
uzun zamandır kulübe girmiyorum.
beklemedeydik çünkü. Erol Tavmergen'e başladık. çikolata kisti için hap verdi.
1 ay kullanıp gidicektim sözde.semineri varmış benim regliye denk geldi gidemedik. bidahaki ay yurt dışındaydı. geçen ay bayram tatiliydi.3 ay hap kullandım. 4.ay kullanmadım. neyse bugün adetin 2. günüydü benim. tuttuk doktorun yolunu. aşılama tedavisine başlıycaktı amaaa benim çikolata kisti 4santime yaklaşmış.büyümüş yani.ve yumurta çatlamamış aynı yumurtalıkta bide küçük kist oluşmuş.yumurtlayamamışım. bu şekilde aşılama yapamam dedi. Desolett diye bi ilaç verdi. 1 ay onu kullancam.çıkamayan yumurtayı atsın diyeymiş. ondan sonra laparoskopi yapabiliriz dedi. ama biz laparoskopiden önce tüp bebek denemek istiyoruz. Tutar mı bilmiyoruz. dr.a sordum.tutmama ihtimali var dedi. dedim ki laparoskopiden sonra tüp bebek şansımızı da yitirebilirmiyiz? kimse tavsiye etmiyo tekrar büyüyomuş yapışıklık yapabiliyomuş.ya sonra hiç olmazsa ne yaparız? bişey demedi yaa. sadece tüp bebek yapabiliriz ama tutmayacağını düşünün dedi. ben yine de deneyelim diyorum. Siz ne dersiniz? Ameliyattan önce bir kez denemenin zararı olmaz diyorum ben.anca 5000 tl kadar bi zararımız olur. onu da göze alıyoruz. ya sonra pişman olursak yaptırmadığımıza diye...
oooff çok uzun yazdım kusuruma bakmayın canlarım.aylardır girmiyorum çok birikti..
Ucuncu denemem.iki negatif tüp denemesi. 34 yaşındayım izmir irene tüp bebek merkezi 6. Eylül de yumurtalar toplandı 9 Eylül transfer gerçekleşti sorun eşimde sperm problemi artı bend operasyon edilmiş asherman sendromu ameliyat oldum kontrol. Normaldi arkadaslar dua edin olumlu olsun bu kez ...dualariniza gercekten ihtiyacım var
Ucuncu denemem.iki negatif tüp denemesi. 34 yaşındayım izmir irene tüp bebek merkezi 6. Eylül de yumurtalar toplandı 9 Eylül transfer gerçekleşti sorun eşimde sperm problemi artı bend operasyon edilmiş asherman sendromu ameliyat oldum kontrol. Normaldi arkadaslar dua edin olumlu olsun bu kez ...dualariniza gercekten ihtiyacım var
tabii eklerim şekerim...
tedavin hayırlı sonu bebekli olsun inşallah...
21 Eylül büyük gün demek inşallah pozitif haberinide paylaşmak nasip olur..
bu arada Tüp bebek günlüğümüz topiğimizdeki ikinci asherman sendromu olan ikinci arkadaşımızsın...
bir de İKRAMAYA var...topiğe bekliyorum seni sohbet için
tatlım hoşgeldinn...kimde ameliyat oldun lütfeen yazar mısın ??ben asherman sendromu teşhisinden sonra 2 kez daha hist oldum ama yapışklıklar aynen duruyor rahim iyice daraldı... ve korkuyorum tekrar o masaya yatmaya bir de negatif tüp denemem var...mutlaka yazışalım ben yarın sabahtan topikteyim
Duy ikramayanın sesiniiiii