Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim merhaba,
İlk hcgye gore pozitif. Bu hafta bayagi bir kahverengi kanamam oldu. Cok moralim bozulmustu. Ama sonuc simdilik pozitif gorunuyor. Pazartesi gunu tekrar edecegiz. İnsallah hersey yolunda gider.
Herkese simdiden iyi bayramlar diliyorum.
ben artık tedavi olmak istiyorum nasıl gececek bu 3 ay yaaa...
merhaba arkadaşlar
bende sizler gibi mücadele ettim..sonunda 2.kez denememde başarılı sonuca ulaşabildik..şu an yaklaşık 5 aylık hamileyim..şükürler olsun..tedaviden yılmayın ne gerekiorsa fazlasını yapın..tüm dualarım sizinle.hayırlı bayramlar..
egunalımmmm...
inşallah şekerim inşallah..
gecsinde bende hamiş olayım bende bebğimi elime koyduğumda hissedeyim 9 ay boyunca..
sonrada alayım kucağıma mis kokulumu inşallah..
allahım bizlerede nasib et inşallah hepimizeee
Sevgili Egunal benm tedavim bayramdan dolayı ertelendi eylülde inşallah hayırlısı
merhaba egunal ve topik arkadaşlarım dün itibariyle iğnelere başladık hakkımızda hayırlısı olsun sonunda kucağımız bebekle dolsun inşallah
canım çok sevindim maşallahhh ailecek gözünüzaydın...
sağlıkla tamamına erdirsin Rabbim...
hemen hamişler listesine transfer ettim seni
Aşkısımmm benim merkezim istanbul tüp bebek merkezi olaraktan değiştii..Bilgine saygılarımla sunarım
tamam aşkısımmm bebeğim hemen güncellerim
saol kuzum hepimize hayırlı olsun..
daha derli toplu olacak böyle..
Aminnnn...
ekleriz cicim sende olursun...
hayırlı olsun tedavin bu arada...
evet canım eklemiştim..
hemencecik eksikleri tamamlarım...
tabi eklerim canım...
Allah yardımcın olsun...
önce hayırlısıyla opuyu atlatmanı sonra yumoşlarının döllenmelerini ve 1.kalite embriyo olmalarını diliyorum...