• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz Tedavidekiler Liste Topiği

Canim merhaba,

İlk hcgye gore pozitif. Bu hafta bayagi bir kahverengi kanamam oldu. Cok moralim bozulmustu. Ama sonuc simdilik pozitif gorunuyor. Pazartesi gunu tekrar edecegiz. İnsallah hersey yolunda gider.

Herkese simdiden iyi bayramlar diliyorum.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:46::46::46::46::46::46::46::46:
canım çok sevindim maşallahhh ailecek gözünüzaydın...
sağlıkla tamamına erdirsin Rabbim...
hemen hamişler listesine transfer ettim seni:nazar::emir_bebek::49::nazar:

ben artık tedavi olmak istiyorum nasıl gececek bu 3 ay yaaa...:50:

oyyyyy demek sen geldin taaaa buralara derdinimi anlattın...
3 ay da geçer kuzum baksana ne kadar zamanı geride bıraktık beraber...
kendiliğinden gelsin inşallah Rabbimin mucizesi seni bulsun kuzum...

merhaba arkadaşlar
bende sizler gibi mücadele ettim..sonunda 2.kez denememde başarılı sonuca ulaşabildik..şu an yaklaşık 5 aylık hamileyim..şükürler olsun..tedaviden yılmayın ne gerekiorsa fazlasını yapın..tüm dualarım sizinle.hayırlı bayramlar..

egunalımmmm...

inşallah şekerim inşallah..
gecsinde bende hamiş olayım bende bebğimi elime koyduğumda hissedeyim 9 ay boyunca..
sonrada alayım kucağıma mis kokulumu inşallah..:43:

allahım bizlerede nasib et inşallah hepimizeee:16:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
bende sizler gibi mücadele ettim..sonunda 2.kez denememde başarılı sonuca ulaşabildik..şu an yaklaşık 5 aylık hamileyim..şükürler olsun..tedaviden yılmayın ne gerekiorsa fazlasını yapın..tüm dualarım sizinle.hayırlı bayramlar..

Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin sağlıkla...

egunalımmmm...

inşallah şekerim inşallah..
gecsinde bende hamiş olayım bende bebğimi elime koyduğumda hissedeyim 9 ay boyunca..
sonrada alayım kucağıma mis kokulumu inşallah..:43:

allahım bizlerede nasib et inşallah hepimizeee:16:

Aminnn canım inşallah o günlerde gelecek inşallah...

merhaba egunal ve topik arkadaşlarım :3: dün itibariyle iğnelere başladık hakkımızda hayırlısı olsun sonunda kucağımız bebekle dolsun inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:46::46::46::46::46::46::46::46:
canım çok sevindim maşallahhh ailecek gözünüzaydın...
sağlıkla tamamına erdirsin Rabbim...
hemen hamişler listesine transfer ettim seni:nazar::emir_bebek::49::nazar:

Merhaba canim,

Uzun sure bir sey yazamadim moralim cok bozuktu cunku:-(
İlk iki testim pozitifti hcg 133 e kadar cikmistiki 3. Testim de degerim 85 e dusmustu.
Yani sonuc olarak bayram ertesi dr um la konustum.kimyasal gebelik olusmus maalesef.:-((
İki ay Sonra dondurulmuslarla deneyecegiz dedi.

Dondurulmuslarla ilgili proseduru biliyor musun? İkinci adetimden sonra konusacagiz drla. Lucrin olacaksin once dedi. Bu durumda 3. Adetimi de gecirmem mi gerekecek acaba? Bu bekleme suresi cok zor geliyor da bana.

Sevgiler

merhaba kızlar en baştaki sayfadan tedavi gördüğünüz merkezlere baktım eğer hala bu topiğe yazıyorsanız sizden bilgi almak istiyorum. ben şuan zeynep kamil hastanesine gidiyorum. tüp bebek raporum 15 eylül de çıkacak. ekim adetimle ilk denememi orda yaptırmayı düşünüyorum. ama ilaç raporumu aldıktan sonra umut tüp bebek medicine hospital e de gidebilirim. sizden samimi olarak merkezlerinizden memnun olup olmadığını öğrenmek istiyorum :) bizim sorunumuz sadece benim rahim anomalisine sahip olmam eşimde bir sorun yok. benim hormon değerlerimin hepsi normal çok yüksek dozda ilaca gerek kalmadan yumurtam gelişiyor. ama 3 tane aşılamayı devirdik gebe kalamadım. en son mayıs 2011 de hamile kaldım ilk ti klomen kullanarak oldu 8 haftalık düştü ve kürtaj oldum kürtajdan sonra da hamile kalamadım.
unicorn uterus yani halk dilinde yarım rahim hiç duydunuz mu? rahmim tek taraflı. tek yumurtalık tek tüp ve sola deviye yarım bir rahim. ayrıca bu sebepten 1 böbreğim de yok. zeynep kamilin doktorları bana çok özel bir hasta olduğumu söylüyorlar ben de onlara güvenebilecekmiyim emin değilim. yardımlarınızı bekliyorum.
şimdiden teşekkürler

EWEST canım donmuş bebişlerini aldın göbişine sıkı sıkı tutunup seni anne yapsınlar inşallah:16:

Merhaba canımmmmmmmm
cuma günü bende buz bebişlerimi alıcam göbüşümeeeee ..:emir_bebek::emir_bebek::1:
cum transferim varrrrrrr..:52::52::52:

tamam aşkısımmm bebeğim hemen güncellerim:16:

Egunal merhaba canım
Benide aranıza alırsanız çok sevinirim. Benim bir tane 8 yaşında kızım var ona kardeş istedik ama olmadı. Bir kere tüp bebek yaptırdık malesef oda nefatif oldu şimdi ikinciye geçtik. Bugün 3. gonal f yi vurundum.
Yaşım 29, sebepsiz infertilite, samsun ilkadım tüp bebek merkezi bu ikinci denemem olucak

eveeet nihayet ben de başladmm iğnelerime bugün itibariyle :))) bakalmm herşey yolunda gidecek inşallah Allah herkese gönlündekini versinn bebiş versnn..

saol kuzum hepimize hayırlı olsun..
daha derli toplu olacak böyle..

Aminnnn...

ekleriz cicim sende olursun...
hayırlı olsun tedavin bu arada...

evet canım eklemiştim..
hemencecik eksikleri tamamlarım...

tabi eklerim canım...
Allah yardımcın olsun...
önce hayırlısıyla opuyu atlatmanı sonra yumoşlarının döllenmelerini ve 1.kalite embriyo olmalarını diliyorum...

Back