egunal canimcim bugun dondurulmuslar icin randevum vardi,3 tane yumosum vardi 2 tanesi 15 mm 1 tanesi 17 mm yarin aksam 9 da catlatma ignesi olucammm..
yarin oglende ariyacaklar transfer nezaman olacak diye.. benden haberle bole sekerim..))) optum
guldencim bu aksam 9 da catlatma ignemi yaptim,5 agustos pazar gunu fakat saati belli degil ogun arayacaklar,transferim olacak allahin izniyle...
optum
Valla döncemmmmmmmmama razıyımmmmmm yeterki sonu güzel olsunnn
egunalcım ben 1 defa tüp yaptırdım orda denemede 2 yazıyo ama?
2.denememizdede yine sonuç negatif... 12.gün kan testi sıfır,inanmak gelmiyor içimden ama böyle, daha sonra pozitif olurmu diye düşünmeden edemiyorum,üzgünüm çok ama hayırlısı böyleymiş diyorum
Merhabalar Allahın izniyle dün transferim oldu.Adet olacakmış gibiyim ve beyaz akıntı var normal mı acaba
Merhaba cnm hayırlı olsunn inş.. hamiş olduğunuda haber vermek nasip olurrr
Arkadaşlarım bu topiği listelerimiz için açtım...
Sohbetlerimiz yine 2012 Tüp Bebek Günlüğümüz Topiğinden devam edecektir...
2.denememizdede yine sonuç negatif... 12.gün kan testi sıfır,inanmak gelmiyor içimden ama böyle, daha sonra pozitif olurmu diye düşünmeden edemiyorum,üzgünüm çok ama hayırlısı böyleymiş diyorum
Arkadaşlarım bu topiği listelerimiz için açtım...
Sohbetlerimiz yine 2012 Tüp Bebek Günlüğümüz Topiğinden devam edecektir...
arkadaslar beta sonucum 156 rabbime şükürler olsun tüm sonuc bekleyenlerinde rabbim yardımcısı olsun bu mutluluğu onlarada nasip etsin inşallah ... bebegimi göreceğim günü sabırsızlıkla beklıyorum iki hafta sonra muayne olucam iiki günde birde beta yaptırıcam dua edın ne olur bi aksiilik çıkmasın inşallah... rabbim gönlünüzdekini versin...
yaş 24 ilk deneme pozitif :)))
arkadaslar beta sonucum 156 rabbime şükürler olsun tüm sonuc bekleyenlerinde rabbim yardımcısı olsun bu mutluluğu onlarada nasip etsin inşallah ... bebegimi göreceğim günü sabırsızlıkla beklıyorum iki hafta sonra muayne olucam iiki günde birde beta yaptırıcam dua edın ne olur bi aksiilik çıkmasın inşallah... rabbim gönlünüzdekini versin...
çok sevindim canım yeni umutlarla yeni tüp bebek macerasına başlıyorsun Allah yolunu açık etsin işlerin rast gitsin ve sonunda hamileyiimmm demeyi nasip etsin...
bu nasıl güzel bi süpriz yaaa maşallah çok tebrik ederim..
canım benimde senin gibi oldu tüpte kimyasalı gördüğüm aydan sonra kendiliğin gebe kaldım gerçi benimki dış gebelikti ama sonuçta tedaviden sonra kendiliğinden gebe kalma şansı çok yüksek inşallah sağlıklı devam eden bir gebelik olur...gözünüz aydın
tedavin hayırlı olsun canım hoşgeldin...
3.denemende bebeğine kavuşmanı dilerim listeye eklerim ilk fırsatta
ooo demek yumoşların güzel büyüyorki doktor dozu düşürmüş maşallah...
strese girmekn çok doğal...
pazartesi Allahın izniyle pozitifi görünce yaşadığın tüm olumsuzluklar geride kalacak...
bugün ne güzel haberler var böyle..
demek seninde pazartesi transferin oluyooo bebeklerine kavuşuyorsun...
Allah yardımcın olsun transferin sorunsuz geçsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?