• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz Tedavidekiler Liste Topiği

egunal canimcim bugun dondurulmuslar icin randevum vardi,3 tane yumosum vardi 2 tanesi 15 mm 1 tanesi 17 mm yarin aksam 9 da catlatma ignesi olucammm..
yarin oglende ariyacaklar transfer nezaman olacak diye.. benden haberle bole sekerim..))) optum:16:

guldencim bu aksam 9 da catlatma ignemi yaptim,5 agustos pazar gunu fakat saati belli degil ogun arayacaklar,transferim olacak allahin izniyle...
optum

2.denememizdede yine sonuç negatif... 12.gün kan testi sıfır,inanmak gelmiyor içimden ama böyle, daha sonra pozitif olurmu diye düşünmeden edemiyorum,üzgünüm çok ama hayırlısı böyleymiş diyorum

guldencim bu aksam 9 da catlatma ignemi yaptim,5 agustos pazar gunu fakat saati belli degil ogun arayacaklar,transferim olacak allahin izniyle...
optum

Tamam canım güncelledim bilgilerini..
pazar gününden sonrada geri sayıma başlayacaz inşallah..

Valla döncemmmmmmmm :1:ama razıyımmmmmm yeterki sonu güzel olsunnn:emir_bebek:

aynen öyle anne olmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz bu uğurda kevgir de olmak varmış:1:

egunalcım ben 1 defa tüp yaptırdım orda denemede 2 yazıyo ama?

canımcım başlanacak deneme sayısını yazıyorum bir tane yaptın tüp bebiş ama bu ikinci olacak o nedenle 2 yazıyooo:16:

2.denememizdede yine sonuç negatif... 12.gün kan testi sıfır,inanmak gelmiyor içimden ama böyle, daha sonra pozitif olurmu diye düşünmeden edemiyorum,üzgünüm çok ama hayırlısı böyleymiş diyorum

seni çok iyi anlıyorum neler hissettiğini biliyorum 2 tüp bebek denememde biri negatif diğeri kimyasal gebelikle sonlandı...
sadece kabullenme gücü ve sabır diliyorum Allahtan...
bu son negatifin olsun ve evladına bir an önce kavuş inşallah..

merhaba kızlarrr uzun bır aradan sonra yıne ben :) yarın 2. tedavıme baslıyorum allahın ıznıyle:) yenı baslamıs yada baslayacak olanlar var mı aranızda ...

Arkadaşlarım bu topiği listelerimiz için açtım...
Sohbetlerimiz yine 2012 Tüp Bebek Günlüğümüz Topiğinden devam edecektir...

arkadaslar beta sonucum 156 rabbime şükürler olsun tüm sonuc bekleyenlerinde rabbim yardımcısı olsun bu mutluluğu onlarada nasip etsin inşallah ... bebegimi göreceğim günü sabırsızlıkla beklıyorum iki hafta sonra muayne olucam iiki günde birde beta yaptırıcam dua edın ne olur bi aksiilik çıkmasın inşallah... rabbim gönlünüzdekini versin...

canım çok üzüldüm :( allahım dayanma gücü versin yardımcın olsun ...

arkadaslar beta sonucum 156 rabbime şükürler olsun tüm sonuc bekleyenlerinde rabbim yardımcısı olsun bu mutluluğu onlarada nasip etsin inşallah ... bebegimi göreceğim günü sabırsızlıkla beklıyorum iki hafta sonra muayne olucam iiki günde birde beta yaptırıcam dua edın ne olur bi aksiilik çıkmasın inşallah... rabbim gönlünüzdekini versin...
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
maşallah canım değerin çok güzel...
Allah kucağına aldığın günleride yaşatsın inşallah..
ailecek gözünüz aydın...

Gözün aydın cnm hayırlı olsunnnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar:
Rabbim tamamına erdirsin inş..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Arkadaslar merhaba size birsey sormak istiyorum. Doktorum 5. Gun transferine karar verdi. Biryerlerde blastokist asamasinda tek embriyo transfer edildigini okudum. Bu konuda bilgisi olan var mi? Tek embriyo transferi ile sansimin azalmasini istemiyorum :(

Sevgili egunal tedavi merkezimm Ege Üniversitesi :))

çok sevindim canım yeni umutlarla yeni tüp bebek macerasına başlıyorsun Allah yolunu açık etsin işlerin rast gitsin ve sonunda hamileyiimmm demeyi nasip etsin...

bu nasıl güzel bi süpriz yaaa maşallah çok tebrik ederim..
canım benimde senin gibi oldu tüpte kimyasalı gördüğüm aydan sonra kendiliğin gebe kaldım gerçi benimki dış gebelikti ama sonuçta tedaviden sonra kendiliğinden gebe kalma şansı çok yüksek inşallah sağlıklı devam eden bir gebelik olur...gözünüz aydın:nazar:

tedavin hayırlı olsun canım hoşgeldin...
3.denemende bebeğine kavuşmanı dilerim listeye eklerim ilk fırsatta:16:

ooo demek yumoşların güzel büyüyorki doktor dozu düşürmüş maşallah...

strese girmekn çok doğal...
pazartesi Allahın izniyle pozitifi görünce yaşadığın tüm olumsuzluklar geride kalacak...

bugün ne güzel haberler var böyle..
demek seninde pazartesi transferin oluyooo bebeklerine kavuşuyorsun...
Allah yardımcın olsun transferin sorunsuz geçsin inşallah...

Guldencim slm,az once transferim oldu allaha sukur..
3 dondurulmusum vardi,ikisi saglikli cozulmus,simdi onlar gobusumde..)))
Rahim kalinligi kafama takildigi icin tekrar olcermisiniz dedim,gerek yok iyi dedi ya...sinir oldum ama yapacak bisey yok...
Kismet artik allahim bi evlat daha nasip ederse bu sekildede olur insallah..
Optum

Back