• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz Tedavidekiler Liste Topiği

Arkadaslar merhaba size birsey sormak istiyorum. Doktorum 5. Gun transferine karar verdi. Biryerlerde blastokist asamasinda tek embriyo transfer edildigini okudum. Bu konuda bilgisi olan var mi? Tek embriyo transferi ile sansimin azalmasini istemiyorum :(

canım 5.gün embriyosuysa illa tek embriyo konur diye bişey yok...
isteyen doktor 2 tane koyar...
evet tek embriyoya göre 2 tane konması şansı artıran bişey...

Sevgili egunal tedavi merkezimm Ege Üniversitesi :))

saol canım eklerim şimdi..

Guldencim slm,az once transferim oldu allaha sukur..
3 dondurulmusum vardi,ikisi saglikli cozulmus,simdi onlar gobusumde..)))
Rahim kalinligi kafama takildigi icin tekrar olcermisiniz dedim,gerek yok iyi dedi ya...sinir oldum ama yapacak bisey yok...
Kismet artik allahim bi evlat daha nasip ederse bu sekildede olur insallah..
Optum

ooooo süppperrr bi haber buuuu 2 bebiş göbişte...
canım çok sevindim..
artık bundan sonra rahim kalınlığı vs..aklına takılma Allah ol demişse gerisi yalan...
güzel bi bekleme geçirmeni ve sonunda hamileyiimm haberini almayı diliyorum...

slmm canım.benide listeye eklermisin. 32 yaşındayım.fsh yüksekliği+rezerve azlığı 2. denemeye başlamak için yumurta takibindeyim fatih tüp bebek merkezi Allahım hepimizin gönlündekini versinn.........

evet çok kötü bir yumurta toplamadan sonra insan kendini iyi hissedemiyor işte :2:

slmm canım.benide listeye eklermisin. 32 yaşındayım.fsh yüksekliği+rezerve azlığı 2. denemeye başlamak için yumurta takibindeyim fatih tüp bebek merkezi Allahım hepimizin gönlündekini versinn.........

ekledim canım hemde millstone nin hemen altındaki sıraya...
biliyorum seni yumurta rezervi topiğinizi ara ara takip ediyorum millstone sayesinde...
inşallah herşey dilediğin gibi olur bebeğine en kısa zamanda kavuşursun...

Canim bu arada benim transferim yarin olacak. Hala saati icin aramalarini bekliyorum bakalim :)

belkide bu saatlerde bebişibi göbişine aldın:16:
test gününde pozitif haberle gelmeni diliyorum...

evet çok kötü bir yumurta toplamadan sonra insan kendini iyi hissedemiyor işte :2:

ama nolduki kötü geçtiiii:44:

merhaba arkadaşlar bugün transferimin 8.günü sabah test yaptım ama negatif 4 saat sonra sanki belli belirsiz bir çizgi var ama galiba onu da ben öyle görmek istediğim için.cuma büyük beklemek çok zor ve sıkıcı

Son düzenleme:
Selammm egunallllllllll:16::16::16::16:
canım benim eşim dün tese oldu ve çok şükür sperm bulunduuuuuuu..
yumoşlarımda toplandı 12 taneeeeeee..
bugün aradılar 11 e işllem yapılmışş 5 tanesi döllenmişş
perşembe donduracaklarmışşşş.transfer 1 ay sonra inşşş eylül başı gibiiiiii:34:

merhaba arkadaşlar bugün transferimin 8.günü sabah test yaptım ama negatif 4 saat sonra sanki belli belirsiz bir çizgi var ama galiba onu da ben öyle görmek istediğim için.cuma büyük beklemek çok zor ve sıkıcı

canım 4 saat sonra çıkan çizgi yanıltabilir ayrıca sana bişi deyim en son gebelik haberini aldığımız arkadaşımız 7.günde idrar testinde negatifi gördü ama 9.günde kan tahlili 59 çıktı şimdi hamiş...yani 8.günde yapılan testi ciddiye alma değeri 160 larda olan hatunlar kan testinde pozitifi gördükleri gün sırf içimizde kalmasın diye bi de idrar testi yaptılar ama yine negatif:1: bherkesin bhcg sinin idrara karışma süresi aynı değildir kanda 160 ı görenin idrarda çıkmaz ama 51 bhcg si olan idrarda çıkabilir mesela ben kimyasal gebelik geçirdiğimde 11.gün değerim 9 çıktı ve benim sıradan idrar testim çift çizgi çıktı...uzun yazdım ama anladın sen onu:40::34::9:

Selammm egunallllllllll:16::16::16::16:
canım benim eşim dün tese oldu ve çok şükür sperm bulunduuuuuuu..
yumoşlarımda toplandı 12 taneeeeeee..
bugün aradılar 11 e işllem yapılmışş 5 tanesi döllenmişş
perşembe donduracaklarmışşşş.transfer 1 ay sonra inşşş eylül başı gibiiiiii:34:

nasıl sevindim anlatamam canım çok şükür Rabbime...
maşallahhhh diyorumm..
eylülde de göbişe aldınmı Allahın izniyle anneliğe ilk adımını atmış olacaksın...
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
:32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21::21:

canım 4 saat sonra çıkan çizgi yanıltabilir ayrıca sana bişi deyim en son gebelik haberini aldığımız arkadaşımız 7.günde idrar testinde negatifi gördü ama 9.günde kan tahlili 59 çıktı şimdi hamiş...yani 8.günde yapılan testi ciddiye alma değeri 160 larda olan hatunlar kan testinde pozitifi gördükleri gün sırf içimizde kalmasın diye bi de idrar testi yaptılar ama yine negatif:1: bherkesin bhcg sinin idrara karışma süresi aynı değildir kanda 160 ı görenin idrarda çıkmaz ama 51 bhcg si olan idrarda çıkabilir mesela ben kimyasal gebelik geçirdiğimde 11.gün değerim 9 çıktı ve benim sıradan idrar testim çift çizgi çıktı...uzun yazdım ama anladın sen onu:40::34::9:

nasıl sevindim anlatamam canım çok şükür Rabbime...
maşallahhhh diyorumm..
eylülde de göbişe aldınmı Allahın izniyle anneliğe ilk adımını atmış olacaksın...
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
:32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21::21:

Çok şükür canım bende çokkkkk sevindimmmmmmmmm çokkkkk
inş tatlımm eylülü bekliyorumm heyecanlaaaa:49::49::49::49:

inşallah öyledir canım ister istemez insanın canı sıkılıyor çift çizgi göremeyince hayırlısı biz elimizden geleni yaptık takdir Allahın

Çok şükür canım bende çokkkkk sevindimmmmmmmmm çokkkkk
inş tatlımm eylülü bekliyorumm heyecanlaaaa:49::49::49::49:

Allah gönlüne göre versin arkadaşım:16:

inşallah öyledir canım ister istemez insanın canı sıkılıyor çift çizgi göremeyince hayırlısı biz elimizden geleni yaptık takdir Allahın

haklısın canım çift çizgiyi görmek için 7 yıl bekledim ben 8.yılımda 7 seneye yetecek kadar çift çizgim oldu o kadar çok test yaptımki...
mayısta 2.tüp bebek denememde pozitifi gördüm ama kimyasal gebelikti bi sürü test yaptım..
hemen sonraki ay kendiliğinden gebe kaldım ama dış gebelik oluştu bhcg değerim 1300 lere çıktı ama olmadı değerim hemen düşsün diye
dua eder oldum hergün idrar testlerinin koyuluğuna göre düşmeye başlayıp başlamadığını kontrol ediyordum düşmezse operasyonla bebek yerleştiği yerden
alınacaktı tabii kan ve ultrason takipleri hep yapıldı ama ben idrar testiylede durumu takip ediyordum.ve çift çizgi çıkmasın diye dua ediyordum..
yani 7 yıl o kadar koymuştuki çift çizgiyi görememek çok dua ettim bi görsem diye ama herşeyin hayırlısını dilemek istemek lazım..
istemediğim kadar çift çizgim oldu ama kötü şeyler ifade etti benim için..Rabbim herşeyin hayırlısını versin ve sanada herşeyin normal olduğu
bi gebelik nasip etsin inşallah...

canım yaşadıklarına çok üzüldüm ...Allah bi daha yaşatmasın.inşallah çift çizgiyi bebeğin sağlıklı halde göbüşündeyken görürsün.Bu arada bu gün 9.gün ve kan testi negatif 12 .günde değişmez herhalde tek kelimeyle çok zor bir süreçmiş.
Allah bu süreci yaşayanların yar ve yardımcısı olsun.

canım yaşadıklarına çok üzüldüm ...Allah bi daha yaşatmasın.inşallah çift çizgiyi bebeğin sağlıklı halde göbüşündeyken görürsün.Bu arada bu gün 9.gün ve kan testi negatif 12 .günde değişmez herhalde tek kelimeyle çok zor bir süreçmiş.
Allah bu süreci yaşayanların yar ve yardımcısı olsun.

bhcg 9.günde artışa geçiyor kanda sen yinede 12.günde bi daha baktır canım belli olmaz...

Back