Tüp Bebek Günlüğümüz Tedavidekiler Liste Topiği

bende bugün genetik tahlilleri için eşimle birlikte kan verdim..
ayrıca rapor için başvurdum bakalım belgelerimi toparlıyorum şimdi..

bende bugün genetik tahlilleri için eşimle birlikte kan verdim..
ayrıca rapor için başvurdum bakalım belgelerimi toparlıyorum şimdi..

hayırlı olsun efenim sonuçlarda güzel gelirse bi deüstüne rapor çıkarsa mikemmel olur ve gelsin yeni tüp bebiş macerası...
seni takdir ediyorum fena halde her değişikliği bildiryorsun ben demeden öpücem seni

Canım ben yarın tekrardan başlıyorumm tedavimee Allahın izniyleee
bugün adet oldummmmmmm inş. bu sefer sorunusuz bi şekildeee sonuna kadar gider herşeyyy

Egunal, benim geçen ay ilk tüp denemem kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı. Ve ben bu ay hiç birşey yaptırmadan kendiliğinden HAMİLEYİM.Hala inanamıyorum.Biraz önce test sonucunu aldım 243,5. İnşallah bu defa kimyasal gebelik falan olmaz.Liste için haber vermek istedim.

Merhabalar...
Tüp bebişle ilgili bölümleri hep okuyordum ve rahatlıyordum; artık katılmalıyımm dedimm :) beni de ekleyin bekleyenler listesine lütfen 3.denemem olcak,tüplerim kapalı ağustosta inşallah yaşm 32

Bugun benim 2.kontrolum oldu. Kan tahlili yapildi.gonal f dozajini dusurdu dr.bugun ignelerin 4.gunu.Cmtesi gunu 3.kontrole gidecegim.buyuk ihtimal haftaya persembe yumoslar toplanacak.

Ayy tebrik ederim ne güzel bi sürpriz yapmış bebeğin sana Allah kucağına Almayida nasip etsin inşallah :))

Bu ramazan ayında ve bu güzel cuma gününde Allah tüm dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin,hepimizin kucağını bebişlerle doldursun inşallah.Beklemek çok zor günler geçmiyor,ister istemez strese giriyorum.P.tesi kan tahlilim var arkadaşlar bana dua edin 2.tüp bebek denememiz...

amerhaba arkadaşlar pazartesi transferim var Allahın izniyle hayırlı dualarınızı bekliyorum.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın iinşAllah

Canım ben yarın tekrardan başlıyorumm tedavimee Allahın izniyleee
bugün adet oldummmmmmm inş. bu sefer sorunusuz bi şekildeee sonuna kadar gider herşeyyy

çok sevindim canım yeni umutlarla yeni tüp bebek macerasına başlıyorsun Allah yolunu açık etsin işlerin rast gitsin ve sonunda hamileyiimmm demeyi nasip etsin...

bu nasıl güzel bi süpriz yaaa maşallah çok tebrik ederim..
canım benimde senin gibi oldu tüpte kimyasalı gördüğüm aydan sonra kendiliğin gebe kaldım gerçi benimki dış gebelikti ama sonuçta tedaviden sonra kendiliğinden gebe kalma şansı çok yüksek inşallah sağlıklı devam eden bir gebelik olur...gözünüz aydın

tedavin hayırlı olsun canım hoşgeldin...
3.denemende bebeğine kavuşmanı dilerim listeye eklerim ilk fırsatta

Bugun benim 2.kontrolum oldu. Kan tahlili yapildi.gonal f dozajini dusurdu dr.bugun ignelerin 4.gunu.Cmtesi gunu 3.kontrole gidecegim.buyuk ihtimal haftaya persembe yumoslar toplanacak.

ooo demek yumoşların güzel büyüyorki doktor dozu düşürmüş maşallah...

strese girmekn çok doğal...
pazartesi Allahın izniyle pozitifi görünce yaşadığın tüm olumsuzluklar geride kalacak...

amerhaba arkadaşlar pazartesi transferim var Allahın izniyle hayırlı dualarınızı bekliyorum.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın iinşAllah

bugün ne güzel haberler var böyle..
demek seninde pazartesi transferin oluyooo bebeklerine kavuşuyorsun...
Allah yardımcın olsun transferin sorunsuz geçsin inşallah...

geldiiim ben yaş 34,erkek faktörü,2. deneme irenbe tüp bebek merkezi agustos adetiyle baslayacak

beni de ekler misiniz listeye 1 tüp denedim kayseri tüp m de ,negatif ......
yaşım 27 , endometrioma+pcos+morfoloji sorunumuz var ..........
ben de anne olmak istiyorum Rabbim duy sesimi..........

aynen canım..temkinli gideyim bu sfer diyorum egunalım..
genetik, rapor, ince eleyip sık dokuayyım diyorum yani )
tabikide bildirmeliyim cnm bnm. üçücük bir adım bizi yavrularımıza dahada yakınlaştırıyor değil mi kuzum?
öp beni öp öp

Evt başladım cnm ben dün iitibariyleeeee tedavimeeee bugün 2. iğnemi oldum

canım bende bu listede olmak istiyorum (( son 4 gün kaldı sonuc ögrenmeme ( benide eklerseniz sevinirim

hemen ekledim canım ama bilgilerin eksik tamamlarsan sevinirim..
pozitif haberiyle inşallah hamişler listemize ekleyecem seni..

geldiiim ben yaş 34,erkek faktörü,2. deneme irenbe tüp bebek merkezi agustos adetiyle baslayacak

hoşgeldin
ekledim şekerim inşallah bu kez herşey yolunda gidecek...

beni de ekler misiniz listeye 1 tüp denedim kayseri tüp m de ,negatif ......
yaşım 27 , endometrioma+pcos+morfoloji sorunumuz var ..........
ben de anne olmak istiyorum Rabbim duy sesimi..........

ekledim canım umarın bu zor süreci bebeğine kavuşarak tamamlamanı diliyorum..

Evt başladım cnm ben dün iitibariyleeeee tedavimeeee bugün 2. iğnemi oldum

kevgire döneceksin kolay gelsin canım

Valla döncemmmmmmmm ama razıyımmmmmm yeterki sonu güzel olsunnn

egunal canimcim bugun dondurulmuslar icin randevum vardi,3 tane yumosum vardi 2 tanesi 15 mm 1 tanesi 17 mm yarin aksam 9 da catlatma ignesi olucammm..
yarin oglende ariyacaklar transfer nezaman olacak diye.. benden haberle bole sekerim..))) optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…