Tüp Bebek Günlüğümüz Hamileler Liste Topiğimiz

canım bugün keselerimizi gördük ikizler geliyo inş. 15 gün sonraya randevum var kalp atışı için

canım bugün keselerimizi gördük ikizler geliyo inş. 15 gün sonraya randevum var kalp atışı için

maşallah.ne güzel.allah kalp atışlarını duymayı da nasip etsin inşalllah.ben de bugün kalp atışlarını dinlemeye gittim.çok şükür duyduk daha doğrusu gördük pıt pıt atıyordu çok güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin.

maşallah.ne güzel.allah kalp atışlarını duymayı da nasip etsin inşalllah.ben de bugün kalp atışlarını dinlemeye gittim.çok şükür duyduk daha doğrusu gördük pıt pıt atıyordu çok güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin.

Egunalcim merhaba canim. 25 haziranda doktorumuz bebegimizin %70 Kiz gibi goruyorum dédi. Cok hareketli ve kipir kipir bir bebek. Parmaklarini ayagini elini poposunu bile gorduk). Insallah saglikla gémir allahin izniyle. Herkes icin dua ediyorum rabbim nasip etsin diye.

merhaba arkadaşlar!! bugun idrar testi yaptik, bugun transferin onuncu gun, ve test çok hafif gozuken bir silik çizgi gosterdi, siz test yaparken sonuşlari nasil çikiyorlardi!!!! şu anda mutlu olmaktan korkuyorum biraz,neticede çizgi silik...... cevablarinizi bekliyorum!!!!

merhaba canım inşallah güzel haberler verirsin.ben 10 uncu gün kan testi yapıp ögrenmniştim istersen git bi kan testi yaptır garanti olur

Maşallahhhh
Canım demek kızın olacak yerim ben onu yaaa...
Ne güzel bir duygudur onu izlemek görmek...

büyük ihtimal hamilesin şekerim...
kan ver derim belli olur...

2. dondurulmuş tüp denememde hamileyim galiba hala şaka gibi 11.gün kan değerim:82.89 12.gün değerim:118.6 13. gün idrarda 2 çizgiyi gördüm şoktayım hala :)

2. dondurulmuş tüp denememde hamileyim galiba hala şaka gibi 11.gün kan değerim:82.89 12.gün değerim:118.6 13. gün idrarda 2 çizgiyi gördüm şoktayım hala :)

ne güzel canım Allah sağlıcakla kuçağına aldığın günleride göstersin.darısı bizim gibi bekliyenlere.

ay canım yaaa çok tebrik ederim...
donmuşlarla gebesin demek maşallahh...
Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah...
Ailecek gözünüz aydın...
değerinde çok güzel tekrar maşallah...

benide ekleyin akdaşlar maslak acı badem tüp bebek 12+5 cinsiyet belli değil tam ancak erkeğe benzetiyorlar tahmini doğum 7 ocak ancak sezeryan olcagı ıcın aralık son hafta gözüküyor kendi istedim normal yoldan hamilelik ama kese gelişmediği için ikiside düşük bende herşe kontrol altında olsun diye tüp bebek istedim.hayırlısı inşallah...

selam kızlar Rabbime sonsuz şükürler olsun keseyi gördüm ayy çok farklı bir duyguymuş Rabbim bir an önce bekleyen tüm arkadaşlarıma tattırsın bu güzel duyguyu haftaya cumartesi de kalp atışı için gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…