ekledim şekerim...
Ebrar prensesini Rabbim bağışlasın sana...
sağlıkla kucağına almanı diliyorum
güzel ve hayırlı bir ömür yaşasın inşallah canım.
cok sagol canim rabbim herkeze evlatlarini kucadina almayi nasip etsin
canım bugün keselerimizi gördük ikizler geliyo inş. 15 gün sonraya randevum var kalp atışı için
canım bugün keselerimizi gördük ikizler geliyo inş. 15 gün sonraya randevum var kalp atışı için
canım keselerimizi gördük ikiz bebekler geliyo 15 gün sonra kalp atışına gidicez inş.
merhaba arkadaşlar!! bugun idrar testi yaptik, bugun transferin onuncu gun, ve test çok hafif gozuken bir silik çizgi gosterdi, siz test yaparken sonuşlari nasil çikiyorlardi!!!! şu anda mutlu olmaktan korkuyorum biraz,neticede çizgi silik...... cevablarinizi bekliyorum!!!!
Egunalcim merhaba canim. 25 haziranda doktorumuz bebegimizin %70 Kiz gibi goruyorum dédi. Cok hareketli ve kipir kipir bir bebek. Parmaklarini ayagini elini poposunu bile gorduk). Insallah saglikla gémir allahin izniyle. Herkes icin dua ediyorum rabbim nasip etsin diye.
merhaba arkadaşlar!! bugun idrar testi yaptik, bugun transferin onuncu gun, ve test çok hafif gozuken bir silik çizgi gosterdi, siz test yaparken sonuşlari nasil çikiyorlardi!!!! şu anda mutlu olmaktan korkuyorum biraz,neticede çizgi silik...... cevablarinizi bekliyorum!!!!
2. dondurulmuş tüp denememde hamileyim galiba hala şaka gibi 11.gün kan değerim:82.89 12.gün değerim:118.6 13. gün idrarda 2 çizgiyi gördüm şoktayım hala :)
2. dondurulmuş tüp denememde hamileyim galiba hala şaka gibi 11.gün kan değerim:82.89 12.gün değerim:118.6 13. gün idrarda 2 çizgiyi gördüm şoktayım hala :)
Maşallah size
Hemen ekliyorum listemize...
Bir bilgide vereyim bu liste topiği sadece listedeki arkadaşlar ve sohbetimiz diğer topiğimizden devam ediyor..
Aşağıdaki linkten topiğe gelebilirsin canım
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/501981-2012-tup-bebek-gunlugumuz.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?