• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz Hamileler Liste Topiğimiz

güldencim bugüm kontrole gittim.iki kese var ama biri yeni oluşuyo dedi doktor.şimdilik tek kese diyelim dedi.haftaya perşembe tekrar çağırdı.Rabbim kalp atışlarını da duymayı nasip etsin inşallah.

egunal son durumu bildiriyorum:pazartesi düşük yaptım,beni hamileler listesinden çıkarabilirsin.

bugun kontrolumuz vardı 32+6 da kızım 2288 gr maşallah 3 hafta sonra 15 temmuz gibi doktorum almayı planlıyor:nazar::nazar:

güldencim bugüm kontrole gittim.iki kese var ama biri yeni oluşuyo dedi doktor.şimdilik tek kese diyelim dedi.haftaya perşembe tekrar çağırdı.Rabbim kalp atışlarını da duymayı nasip etsin inşallah.

merhaba canım allah tamamına erdirsin inşallah benim de senin durumda bebişlerim.haftaya bakacsğız durumlarına.inşallah tutunurlar ve sağlıkla dünyaya gelirler

egunal benıde ekle canım buraya tutunbanaannem yasım 22 sebep erkek ınfertılıtesi,1.denememız.merkez istanbul medıcalpark (bahcelıevler) hastanesi,muhtemel doğum tarıhımde 10-02-2013

merhaba canım allah tamamına erdirsin inşallah benim de senin durumda bebişlerim.haftaya bakacsğız durumlarına.inşallah tutunurlar ve sağlıkla dünyaya gelirler

inşallah canım ikimizin de bebekleri bize sımsıkı tutunurlar ve onları sağlıkla kucağımıza alırız.

benimde suyum az dr bişey yapamayız kontrol edecez sürekli demişti en son kontrolde 1.400 gr dı bakalım haftaya bi daha kontrol :)

benimde suyum az dr bişey yapamayız kontrol edecez sürekli demişti en son kontrolde 1.400 gr dı bakalım haftaya bi daha kontrol :)

su azlığına birşey yuapılamıyor maalesef benımde az en başından beri ve haftalık kontrole gidiyorum
yalnız dikkatimi çeken birşey oldu 3 haftadır acayip karpuz yiyorum ve doktorum 3 haftadır su gözüme iyi görünüyor diyor:1::1:

egunal benıde ekle canım buraya tutunbanaannem yasım 22 sebep erkek ınfertılıtesi,1.denememız.merkez istanbul medıcalpark (bahcelıevler) hastanesi,muhtemel doğum tarıhımde 10-02-2013

ekledim efenim:42:
ne kadar genç anne olacaksın Maşallah...
Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah...

canım benim Allah korusun sizi...

ekledim efenim:42:
ne kadar genç anne olacaksın Maşallah...
Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah...

amin canım ınsallah cumlemıze nasıp etsın..4 yıldır evlıyım ılk yıldan berı bebek ısdedıgımız ıcın vakıt kaybetmek ıstemedık Allaha sukur 3 asılamadan sonra oldu yıkımlarla dolu 3 asılama tabbi..

slm benide eklermisin adim sercn seb erk in yurt disinda tedavi gördum 2 denemem 22+4 kizim ebrarim olcak isallah rabbim herkeze bu duyguyu tattirsin hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

ekledim şekerim...
Ebrar prensesini Rabbim bağışlasın sana...
sağlıkla kucağına almanı diliyorum:16:

Back