Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güldencim bugüm kontrole gittim.iki kese var ama biri yeni oluşuyo dedi doktor.şimdilik tek kese diyelim dedi.haftaya perşembe tekrar çağırdı.Rabbim kalp atışlarını da duymayı nasip etsin inşallah.
egünal cnm bebeğimin topikcan olacağı kesinleşti..ismide muhammed alperen olacak inşallah..
merhaba canım allah tamamına erdirsin inşallah benim de senin durumda bebişlerim.haftaya bakacsğız durumlarına.inşallah tutunurlar ve sağlıkla dünyaya gelirler
benimde suyum az dr bişey yapamayız kontrol edecez sürekli demişti en son kontrolde 1.400 gr dı bakalım haftaya bi daha kontrol :)
güldencim benim de muhtemel doğum tarihim 22/02/2013 canım,eklersin.öpüyorum seni.
egünal cnm bebeğimin topikcan olacağı kesinleşti..ismide muhammed alperen olacak inşallah..
egunal benıde ekle canım buraya tutunbanaannem yasım 22 sebep erkek ınfertılıtesi,1.denememız.merkez istanbul medıcalpark (bahcelıevler) hastanesi,muhtemel doğum tarıhımde 10-02-2013
benimde suyum az dr bişey yapamayız kontrol edecez sürekli demişti en son kontrolde 1.400 gr dı bakalım haftaya bi daha kontrol :)
egunal son durumu bildiriyorumazartesi düşük yaptım,beni hamileler listesinden çıkarabilirsin.
bugun kontrolumuz vardı 32+6 da kızım 2288 gr maşallah 3 hafta sonra 15 temmuz gibi doktorum almayı planlıyor
ekledim efenim
ne kadar genç anne olacaksın Maşallah...
Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah...
amin canım ınsallah cumlemıze nasıp etsın..4 yıldır evlıyım ılk yıldan berı bebek ısdedıgımız ıcın vakıt kaybetmek ıstemedık Allaha sukur 3 asılamadan sonra oldu yıkımlarla dolu 3 asılama tabbi..
Maşallahhhhh senin 2288 gr lık kızını yirim ben
ben listeye ekleme yapamıyorumm.. 14+2 olduk. cinsiyeti öğrenmedim daha:)))
slm benide eklermisin adim sercn seb erk in yurt disinda tedavi gördum 2 denemem 22+4 kizim ebrarim olcak isallah rabbim herkeze bu duyguyu tattirsin hayirli saglikli evlatlar nasip etsin