Tüp Bebek Günlüğümüz Hamileler Liste Topiğimiz

Canım benim sende hamileymişsin çok sevindim ben biz bugün bebişimin kesesini gördük teyzesi darısı benim yeğenime yani size allah hayırlı etsin inş

güldencim
bilgilerim 16 nisanda kalmış..oyuzden yeni haberleri veriyim hemen..
bebeğim bugün itibariyle 14 hafta 6 günlük,sat'ım da değişti.doktorum sat'ımı transfere göre kendi belirledi ve sat 28 şubat olarak alınınca muhtemel doğum tarihi 4 aralık oldu...ikili testimiz çok şükür rabbime iyi çıktı..bugünkü kontrolumuzde doktorumuz erkek olma ihtimali var dedi..yani bi topikcanım olabilir inşallah..

Son düzenleme:

evet canım durum güncellemen epey geride kalmıştı...
Maşallah oğluşumuza
Allah sağlıkla devamını nasip etsin canım...

Canım benim sende hamileymişsin çok sevindim ben biz bugün bebişimin kesesini gördük teyzesi darısı benim yeğenime yani size allah hayırlı etsin inş

Maşallah canım demek keseyide gördünüz
Allahrazı olsun kuzum inşallah bizede nasip olur...

canım ben günümü yanlış yazmışım gecen gün sanalisteye bakınca anladım..
13+6 demem gerekirken 14+6 demişim..
bugün itibariyle 14+1 olduk..

Selam canim durumumu guncelliyim dedim epey geri kalmis, carsamda dr randevumuz vardi. 11+5 olmusuz, bebis 5 cm olmus, kahverengi lekelenme devam, ikili test yapildi, cuma sonuclari alicaz hayirlisiyla

Selam canim durumumu guncelliyim dedim epey geri kalmis, carsamda dr randevumuz vardi. 11+5 olmusuz, bebis 5 cm olmus, kahverengi lekelenme devam, ikili test yapildi, cuma sonuclari alicaz hayirlisiyla

Maşallah size...
Güncelledim canım bilgilerini...
5 cm lik yavru kartalını yerim ben senin...

canım salı günü testi tekrar edeceğiz....

tamam şekerim düzeltirim hemen ama eksik bilginide tamamla bi zahmet...
son adet tarihin lazım bebelerinin muhtemel doğum tarihlerini hesaplamam için...
ya da sen hesapla direk doğum tarihini yaz bana...

selam listeye benide eklerseniz Sevinirim.bilgilerim şöyle Sebep:sperm hareketsizliği tedavi merkezim İst.Cerrahi hastanesi 22/05 transfer doğum tarihi 08/02/13 ilk muayene tarihi 18/06/13 :))

selam listeye benide eklerseniz Sevinirim.bilgilerim şöyle Sebep:sperm hareketsizliği tedavi merkezim İst.Cerrahi hastanesi 22/05 transfer doğum tarihi 08/02/13 ilk muayene tarihi 18/06/13 :))

ekledim şekerim....
Allah tamamını erdirsin inşallah...

tamam şekerim düzeltirim hemen ama eksik bilginide tamamla bi zahmet...
son adet tarihin lazım bebelerinin muhtemel doğum tarihlerini hesaplamam için...
ya da sen hesapla direk doğum tarihini yaz bana...

canım.. son adet tarihim 12 mayıs.. bebişlerin doğum tarihi 16. 02.2013 olaca... bu arada 19 hairanda bebişlerin keselerini göreceğiz insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…