ya bende listeye dahil olmak istiyorum ama nasıl yapıcam:)
güldencim
bilgilerim 16 nisanda kalmış..oyuzden yeni haberleri veriyim hemen..
bebeğim bugün itibariyle 14 hafta 6 günlük,sat'ım da değişti.doktorum sat'ımı transfere göre kendi belirledi ve sat 28 şubat olarak alınınca muhtemel doğum tarihi 4 aralık oldu...ikili testimiz çok şükür rabbime iyi çıktı..bugünkü kontrolumuzde doktorumuz erkek olma ihtimali var dedi..yani bi topikcanım olabilir inşallah..
Canım benim sende hamileymişsin çok sevindim ben biz bugün bebişimin kesesini gördük teyzesi darısı benim yeğenime yani size allah hayırlı etsin inş
güldencim
bilgilerim 16 nisanda kalmış..oyuzden yeni haberleri veriyim hemen..
bebeğim bugün itibariyle 14 hafta 6 günlük,sat'ım da değişti.doktorum sat'ımı transfere göre kendi belirledi ve sat 28 şubat olarak alınınca muhtemel doğum tarihi 4 aralık oldu...ikili testimiz çok şükür rabbime iyi çıktı..bugünkü kontrolumuzde doktorumuz erkek olma ihtimali var dedi..yani bi topikcanım olabilir inşallah..
Selam canim durumumu guncelliyim dedim epey geri kalmis, carsamda dr randevumuz vardi. 11+5 olmusuz, bebis 5 cm olmus, kahverengi lekelenme devam, ikili test yapildi, cuma sonuclari alicaz hayirlisiyla
canım salı günü testi tekrar edeceğiz....
selam listeye benide eklerseniz Sevinirim.bilgilerim şöyle Sebep:sperm hareketsizliği tedavi merkezim İst.Cerrahi hastanesi 22/05 transfer doğum tarihi 08/02/13 ilk muayene tarihi 18/06/13 :))
ekledim şekerim....
Allah tamamını erdirsin inşallah...
tamam şekerim düzeltirim hemen ama eksik bilginide tamamla bi zahmet...
son adet tarihin lazım bebelerinin muhtemel doğum tarihlerini hesaplamam için...
ya da sen hesapla direk doğum tarihini yaz bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?