canım.. son adet tarihim 12 mayıs.. bebişlerin doğum tarihi 16. 02.2013 olaca... bu arada 19 hairanda bebişlerin keselerini göreceğiz insallah....
Tamamdır şekerim güncelledim...
19 haziranda bol keseler sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım.. son adet tarihim 12 mayıs.. bebişlerin doğum tarihi 16. 02.2013 olaca... bu arada 19 hairanda bebişlerin keselerini göreceğiz insallah....
Ben nerdeyim
masallhhh hamişlerımız cogaldıııııııııııııııııııııııııı
Yaş 25 pko sebep ilk deneme bursa acıbadem son adet tarihi 12 mayisti sanırım randevum 18 haziranda keseyi göreceğiz inşallah bugün transferin 19. Günü 12. Gün 92 idi degerim sanırım tek gebelik
egunalim,,34 haftamızı doldurduk,hatta 1,5 hafta öndeyiz,,3 hafta sonra doğum olucak kısmetse,,başka ne yazayım bilemedim :))
canım 16 da ikiz keseleri gördük şükür 22 haziranda kalp atışları için gitcem...
canım ikiz bebişlerin keselerini gördüm.. biri büyük biri küçük keselerin.. biraz üzüldüm.. bir hafta geriden gidiyormuş biri...insallah yetişir diğerine...
selam :bugün dr gittim 1 kese gördük.Kalp atışımız görüldü.15 gün sonra 2. randevumuz var.
tatlım merhaba inş ii sindir biz bugün bebişimizi gördük kalp atışını da dinledik çok şükür 1 ay sonra kontrol var inş herşey yolunda gider canım darrısıda senin başına hayırlı bir şekilde öpt seni çokkkk
canımmmm ne kadar az kaldı yaaa
Allah yardımcın olsun ilk bebeğimiz geliyor inanamıyorum çok duygulanıyorum
evet canım yaa,,,kısmetse ,,bende hala inanamıyorummm,,çok heyecanlıyımm,,,iyiki varsınızzz,çok seviyorum sizleri ,benim en büyük destekçilerimsinizzz,,darısı başınıza inşş
evet canım yaa,,,kısmetse ,,bende hala inanamıyorummm,,çok heyecanlıyımm,,,iyiki varsınızzz,çok seviyorum sizleri ,benim en büyük destekçilerimsinizzz,,darısı başınıza inşş