• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz Hamileler Liste Topiğimiz

ama şekerim sen buraya bilgilerini yazacaksın bende seni ekleyecem...
hadi yazıver hemen...
yaş,sebep,deneme sayısı, merkez,son adet tarihi bebeğin muhtemel doğum tarihini hesaplamak için lazım bi de ne aşamadasın onu yaz...mesela doktor randevun ne zaman...

Yaş 25 pko sebep ilk deneme bursa acıbadem son adet tarihi 12 mayisti sanırım randevum 18 haziranda keseyi göreceğiz inşallah bugün transferin 19. Günü 12. Gün 92 idi degerim sanırım tek gebelik

masallhhh hamişlerımız cogaldıııııııııııııııııııııııııı

evet canım çoğalıyor hamilerimiz...
Rabbim sağlıkla tamamına erdisin ve kucaklarına alabilsinler bebeklerini...

Yaş 25 pko sebep ilk deneme bursa acıbadem son adet tarihi 12 mayisti sanırım randevum 18 haziranda keseyi göreceğiz inşallah bugün transferin 19. Günü 12. Gün 92 idi degerim sanırım tek gebelik

tamam şekerim ekledim...

tatlım merhaba inş ii sindir biz bugün bebişimizi gördük kalp atışını da dinledik çok şükür 1 ay sonra kontrol var inş herşey yolunda gider canım darrısıda senin başına hayırlı bir şekilde öpt seni çokkkk

canım ikiz bebişlerin keselerini gördüm.. biri büyük biri küçük keselerin.. biraz üzüldüm.. bir hafta geriden gidiyormuş biri...insallah yetişir diğerine...

egunalim,,34 haftamızı doldurduk,hatta 1,5 hafta öndeyiz,,3 hafta sonra doğum olucak kısmetse,,başka ne yazayım bilemedim :))

egunalim,,34 haftamızı doldurduk,hatta 1,5 hafta öndeyiz,,3 hafta sonra doğum olucak kısmetse,,başka ne yazayım bilemedim :))

canımmmm ne kadar az kaldı yaaa:52:
Allah yardımcın olsun ilk bebeğimiz geliyor inanamıyorum çok duygulanıyorum:14:

canım 16 da ikiz keseleri gördük şükür 22 haziranda kalp atışları için gitcem...

Maşallahhhhh hemende nazarlıklarımı kondurayım:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

canım ikiz bebişlerin keselerini gördüm.. biri büyük biri küçük keselerin.. biraz üzüldüm.. bir hafta geriden gidiyormuş biri...insallah yetişir diğerine...

çok güzel haberle gelmişsin kuzum hiç sıkma canını ikizlerde biri diğerinden genelde geri gelir ve daha sonradan arayı kapatır kapatmasa bile bu bi sorun değildir ciddi fark yoksa sakın endişelenme..

selam :bugün dr gittim 1 kese gördük.Kalp atışımız görüldü.15 gün sonra 2. randevumuz var.

bi Maşallah ta sana canım:nazar:
15 gün sonrada güzel haberle geleceksin Allahın izniyle...

tatlım merhaba inş ii sindir biz bugün bebişimizi gördük kalp atışını da dinledik çok şükür 1 ay sonra kontrol var inş herşey yolunda gider canım darrısıda senin başına hayırlı bir şekilde öpt seni çokkkk

iyiyim canım saol...
Maşallahhh:nazar: demek herşey yolunda çok sevindim Rabbim hep sağlıkla devamını getirsin inşallah...

canımmmm ne kadar az kaldı yaaa:52:
Allah yardımcın olsun ilk bebeğimiz geliyor inanamıyorum çok duygulanıyorum:14:

evet canım yaa,,,kısmetse ,,bende hala inanamıyorummm,,çok heyecanlıyımm,,,iyiki varsınızzz,çok seviyorum sizleri ,benim en büyük destekçilerimsinizzz,,darısı başınıza inşş

evet canım yaa,,,kısmetse ,,bende hala inanamıyorummm,,çok heyecanlıyımm,,,iyiki varsınızzz,çok seviyorum sizleri ,benim en büyük destekçilerimsinizzz,,darısı başınıza inşş

canım benim sende iyi varsın...
uzun bi süreci beraber yaşadık Allahın izniyle bebeklerimizin doğumunu ve büyümelerinide paylaşacaz belki bu kadar
aktif olamıcaz bebiş izin vermediği için ama yinede hep birbirimizden haberimiz olacak...
geriye kaldı 40 gün Allahım sağlıkla tamamına erdirsin...

günaydıııııııııııııııııııın güzel hamişler.ben de varım.haftaya inşallah kalp atışlarını duyacağız.şimdilik herşey yolunda inşallah.

bizde bu haftasonu üçlü taramayı yaptırdık bebişimiz erkekmiş hala bebişimiz aşağıda bırde böbrekte şişme varmış bakalım yeni yeni sorunlar çıkıyor rabbim şimdi de bu şekilde sınıyor

Back