Tüp Bebek Günlüğümüz Hamileler Liste Topiğimiz

hepinize günaydın hayırlı kandilleriniz olsun ben topiğin ismini görüp geçmişi hiç okumadan gelmıştım hemen bilgileri yazayım yaş 28 , 1. deneme , sebeb sperm azlığı, merkez ankara medicana , doğum tarihi inş 25 kasım 2012 herşey yolunda gidiyor cumartesi günü ikili tarama sonucu çıkacak onu göstereceğiz ilk çocuğumuz olduğu için cinsiyet merakımız pek yok

Son düzenleme:
teyzesi bizim cinsiyetimizi yazmamışsın topikcanım ı.. çok sık giremiyorum ama listenin çoğalıp sayfaların taşması için dua ediyorummm

seninde kandilin mübarek olsun
hemen ekliyorum eksik bilgilerini...
demek ankaradasın ne güzel...

oyyyy yerim ben senin SARE kızını
öyküsü gitti sare si kaldı demek...
eklerim şimdi

ewet canım öykü yü attık sare kaldı,,ama babamız bu sabah demezmiiiii bana acaba başka bir isimmi düşünsek diyeeeşok oldumnasıl yani dedim sare dışın damı ?evet dedi ,,benim kocişte çok kararsızz yaa,ne yapçaz bakalım

sonunda çift isime doğru gidiyorsunuz bence...
babasıda bir isim koysun tabii...
ama annesinin ismi olmasın

annesinin ismi olmaz zaten,başta kociş karşı öyle şeylere,ama benimkide çok kararsız anacımmmm

heh iyi o zaman anne ismi koyma konusuna karşı olmasına sevindim deli ediyoooo bu fikir beni...
kuzunun doğum şekerleri hazırlanana kadar zamanı var...
üzerinde ismi olacak çünkü mecbur belirleyecek...

heh iyi o zaman anne ismi koyma konusuna karşı olmasına sevindim deli ediyoooo bu fikir beni...
kuzunun doğum şekerleri hazırlanana kadar zamanı var...
üzerinde ismi olacak çünkü mecbur belirleyecek...

annesi yaşarken ,annesinin ismini isteyen varmı acaba,hani rahmetli olmuş olsa neyse ama,,
dün aldık şeker malzemelerini,başladık hazırlamaya,gerçi şeker almadık ,lavanta aldık,onları hastaneye gelenlere ikram için aldık.artık mevlütte başka yaparız yada alırız kısmetse,,çok zevkliymiş yaaaa,Allahım inşallahhhhh darısı başınıza canım benim,,

zevkli olmazmı yaaa...
Aminnn canım Rabbim anne olmayı isteyen tüm kardeşlerimize bu duyguları yaşatsın...
mevlüdünü bile konuşuyoruz bak...
şükürler olsun...

Arkadaşlar ikili tarama sonucumuz çıktı herşey güzelde haftasonu temizlik yaptıydım ondan mı bilmiyorum bebek aşağı inmiş benım gibi sorun yaşayan var mı

Arkadaşlar ikili tarama sonucumuz çıktı herşey güzelde haftasonu temizlik yaptıydım ondan mı bilmiyorum bebek aşağı inmiş benım gibi sorun yaşayan var mı

Hİmmm 2 li sonucun iyi çıkması süper ama bebegin aşağıda olması icin birşey diyemiyorum cnm Dr un ne dedi ben ce doner herhalde yukarı istirahat et dinlen ayaklarına yastık koy yat dinlen Güzelce yorma kendini su temizlik işine de biraz ara verin lütfen neler çektik bu bebeklere kavuşana kadar yormayın kendinizi ben surekli dinlenme halindeydim ya da gezme pozisyonun daGezerken birşeyim yok ev de oturuma cok sıkıntı dan sancım oluyor sanki

İkili sonucunuza Maşallahhh
bebeğin aşağıya inmesi konusunda bir fikrim yok maalesef...
Bir sıkıntı olsa doktor söylerdi bence...
Temizlik yapma artık lütfen nolur nolmaz...

şu bebeklerın sevımlılığıne bakın yine takla attırıyorsunuz

topiğe listeyi güncellemek için her gelişimde bebekleri takla attırmak istiyorum çok tatlılar gerçekten..

merhaba egunal sn hangi listedesin?seni göremedimmm...merak ettim baya bilgilisin bu konuda ...inşallah hamile listesindesindşr ben görememişimdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…