hepinize günaydın hayırlı kandilleriniz olsun ben topiğin ismini görüp geçmişi hiç okumadan gelmıştım hemen bilgileri yazayım yaş 28 , 1. deneme , sebeb sperm azlığı, merkez ankara medicana , doğum tarihi inş 25 kasım 2012 herşey yolunda gidiyor cumartesi günü ikili tarama sonucu çıkacak onu göstereceğiz ilk çocuğumuz olduğu için cinsiyet merakımız pek yok
teyzesi bizim cinsiyetimizi yazmamışsın topikcanım ı.. çok sık giremiyorum ama listenin çoğalıp sayfaların taşması için dua ediyorummm
seninde kandilin mübarek olsun
hemen ekliyorum eksik bilgilerini...
demek ankaradasın ne güzel...
oyyyy yerim ben senin SARE kızını
öyküsü gitti sare si kaldı demek...
eklerim şimdi
ewet canım öykü yü attık sare kaldı,,ama babamız bu sabah demezmiiiii bana acaba başka bir isimmi düşünsek diyeeeşok oldum nasıl yani dedim sare dışın damı ?evet dedi ,,benim kocişte çok kararsızz yaa,ne yapçaz bakalım
sonunda çift isime doğru gidiyorsunuz bence...
babasıda bir isim koysun tabii...
ama annesinin ismi olmasın
annesinin ismi olmaz zaten,başta kociş karşı öyle şeylere,ama benimkide çok kararsız anacımmmm
heh iyi o zaman anne ismi koyma konusuna karşı olmasına sevindim deli ediyoooo bu fikir beni...
kuzunun doğum şekerleri hazırlanana kadar zamanı var...
üzerinde ismi olacak çünkü mecbur belirleyecek...
annesi yaşarken ,annesinin ismini isteyen varmı acaba,hani rahmetli olmuş olsa neyse ama,,
dün aldık şeker malzemelerini,başladık hazırlamaya,gerçi şeker almadık ,lavanta aldık,onları hastaneye gelenlere ikram için aldık.artık mevlütte başka yaparız yada alırız kısmetse,,çok zevkliymiş yaaaa,Allahım inşallahhhhh darısı başınıza canım benim,,
Arkadaşlar ikili tarama sonucumuz çıktı herşey güzelde haftasonu temizlik yaptıydım ondan mı bilmiyorum bebek aşağı inmiş benım gibi sorun yaşayan var mı
Arkadaşlar ikili tarama sonucumuz çıktı herşey güzelde haftasonu temizlik yaptıydım ondan mı bilmiyorum bebek aşağı inmiş benım gibi sorun yaşayan var mı
şu bebeklerın sevımlılığıne bakın yine takla attırıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?