Tüp Bebek Günlüğümüz Hamileler Liste Topiğimiz

merhaba egunal sn hangi listedesin?seni göremedimmm...merak ettim baya bilgilisin bu konuda ...inşallah hamile listesindesindşr ben görememişimdir...

yok canım hamişler listemize girip çıkmışlığım var... bebeğim beni bıraktı maalesef...
diğer liste topiğindeyim ben...

egunal merhaba canım ben bugün tekrar kan verdim 98 den 234 e çıkmış pazartesi kontrol var tekrar öpt şeker seni

egunal merhaba canım ben bugün tekrar kan verdim 98 den 234 e çıkmış pazartesi kontrol var tekrar öpt şeker seni

hay maşallahhhhh...
süpper katlanmış değerin...
hep böyle sağlıkla ve sorunsuz geçen bir gebelik nasip etsin Rabbim..
bu arada son adet tarihinide yaz ki bebişin muhtemel doğum tarihinide ekleyim listeye...

Hay maşallahhhhh...
Süpper katlanmış değerin...
Hep böyle sağlıkla ve sorunsuz geçen bir gebelik nasip etsin rabbim..
Bu arada son adet tarihinide yaz ki bebişin muhtemel doğum tarihinide ekleyim listeye...

tatlım sat :01.05.2012 öpt seni çok sağol iyi dileklerin için darısı senin ve tüm isteyenlerin başına

Son düzenleme:
tatlım sat :01.05.2012 öpt seni çok sağol iyi dileklerin için darısı senin ve tüm isteyenlerin başına

şekerim zaten gebelik takviminde bebişinin muhtemel doğum günü yazıyooo oraya bak demiyosun bende son adet tarihini senden alacam ve hesaplayacam diye düşünüyorum

peşindeyim dostummm...kız bebelerin hali kalmadı takla ata ata...yiirim onları benn

Arkadaşlar günaydın doğru yerdemiyim bilmiyorum ama 2 kez aşılama yaptırdım tutmadı dr. tüp bebek dedi. fsh hormonum 10 yumurtalık rezervleri yavaşlamış eskiyor yani. istanbul anadolu yakasındayım ve burada bildiğim 2 tüp bebek merkezi var üsküdarda eurofertil. koşuyolunca bahçeci umut tüp bebek merkezi. bu yerler hakkında bilgisi olan varmı başarı oranları nedir. yada önerebileceğiniz başka neresi var. şimdiden çok teşekkür ederim.

Arkadaşlarım bu topiği listelerimiz için açtım...
Sohbetlerimiz yine 2012 tüp bebek Günlüğümüz Topiğinden devam edecektir...

selam beni de bu listeye ekleyebilirsiniz. 30 yasımdayım, çikolata kisti yüzünden tedavi görüyordum. ikinci tedaviye başlamak üzereyken hamile oldugum müjdesini aldım. şuan 7 haftalık hamileyim.

artık bu listeye güldenimde girecekkkkk oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Arkadaşlar günaydın doğru yerdemiyim bilmiyorum ama 2 kez aşılama yaptırdım tutmadı dr. tüp bebek dedi. fsh hormonum 10 yumurtalık rezervleri yavaşlamış eskiyor yani. istanbul anadolu yakasındayım ve burada bildiğim 2 tüp bebek merkezi var üsküdarda eurofertil. koşuyolunca bahçeci umut tüp bebek merkezi. bu yerler hakkında bilgisi olan varmı başarı oranları nedir. yada önerebileceğiniz başka neresi var. şimdiden çok teşekkür ederim.

ama güzel hamişim benim bilgilerimi hiç güncellemiosuunnn

selam beni de bu listeye ekleyebilirsiniz. 30 yasımdayım, çikolata kisti yüzünden tedavi görüyordum. ikinci tedaviye başlamak üzereyken hamile oldugum müjdesini aldım. şuan 7 haftalık hamileyim.

Maşallahhhh
Ne güzel bir süpriz...
Bende aynı durumu dün yaşadım..
3.tüp bebek tedavime başlama planları yaparken dün kendiliğinden
hamile kaldığımı öğrendim
Listemize ekledim seni...
ama kaç günlüksünüz tam olarak azmamışsın mesela 6+2 gibi...
burası liste topiğimiz sohbet için kızlar diğer topikteler oraya gel lütfen...
bu linkten giriş yapabilirsin...

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/501981-2012-tup-bebek-gunlugumuz.html

artık bu listeye güldenimde girecekkkkk oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

eveeettt az önce giriş yaptım

ama güzel hamişim benim bilgilerimi hiç güncellemiosuunnn

ama yaaa bu aralar çok yoğunum ben ..
bi de zaten liste topiği burası cicim son durumlarınızı buraya yazın diğer topikte kızlara bilgi verin ama liste için bilgilerin burda toplanmasını istiyorum benim içinde daha kolay oluyor diğer topikte kaçırma ihtimalim var arada kaynayabiliyor...buraya yaz gelişmeleri olurmu canımmm benimmm öpcem seni

lütfen kendinide güncellermisin artıkkk

güncelledim cicim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…