• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz Hamileler Liste Topiğimiz

canım bu gün bebeğimin kalp atışlarınıda duydum.:nazar::nazar::nazar::nazar:

canım kaçıncı gündü ben en son 6+0 da gittim keseleri gördük aslında tek embriyo konulmuştu doktor tek yumurta ikizi dedi ve 2 hafta sonrasıa cağırdı yani 8+o da gidicem inşallah kalp atışlarını duyarız bana gec gibi geldi ama ..

canım kaçıncı gündü ben en son 6+0 da gittim keseleri gördük aslında tek embriyo konulmuştu doktor tek yumurta ikizi dedi ve 2 hafta sonrasıa cağırdı yani 8+o da gidicem inşallah kalp atışlarını duyarız bana gec gibi geldi ama ..

ben 6+4 de duydum.ama vajinal ultrasonla baktı.inşallah sende duyarsın.:nazar::nazar::nazar:

Arkadaşlar Merhaba;
5 haftanın içinde tüp bebek hamilesiyim.Crinone jel kullanıyorum.Bu jel le ilgili yazılan çok şey var ama okudukça kafam karıştı.Dün akşam jelin pembe diyebileceğim tonda geri geldiğini gördüm.Sonrasında çok az vişne çürüğüne döndü.Sabah wc ye girdiğimde yoktu birşey.Kendimi dinleyip duruyorum.Kasıyorum galiba.Belimi sıktığımı farkediyorum.Belim hafif ağrıyor sanki...Başınızdan böyle birşeyler geçti mi?

Arkadaşlar Merhaba;
5 haftanın içinde tüp bebek hamilesiyim.Crinone jel kullanıyorum.Bu jel le ilgili yazılan çok şey var ama okudukça kafam karıştı.Dün akşam jelin pembe diyebileceğim tonda geri geldiğini gördüm.Sonrasında çok az vişne çürüğüne döndü.Sabah wc ye girdiğimde yoktu birşey.Kendimi dinleyip duruyorum.Kasıyorum galiba.Belimi sıktığımı farkediyorum.Belim hafif ağrıyor sanki...Başınızdan böyle birşeyler geçti mi?

Cnm o jel kanama olmasını engelliyor. Ben ilk 4 ay kanama gecirdim ve o jeli ben daha bu hafta bıraktım. Kafana takma. Pembelik falan gordugunde 1-2 gun uzan dinlen

Cnm o jel kanama olmasını engelliyor. Ben ilk 4 ay kanama gecirdim ve o jeli ben daha bu hafta bıraktım. Kafana takma. Pembelik falan gordugunde 1-2 gun uzan dinlen

saol canım.Doktoru da aramıştım o da her renkte geri gelebilir aktif kanama yoksa korkmana gerek yok dedi.Allah sağlıcakla kucağın almayı nasip etsin bebişini...

Sevgili Hamilelerimiz Sizden Ricam Erken Gebelik Belirtileriniz Nelerdi,İdrar testi yaptıysanız kaçıncı gün ve sonuç ne oldu,kan testini transferden sonra kaçıncı gün yaptırdınız ve ilk değeriniz kaç çıktı...Bu soruları topiğin ilk sayfasındaki ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ LİSTE TOPİĞİ linkine girerek cevaplarsanız sizin gibi test gününü heyecanla bekleyen arkadaşlarınıza yaşadıklarınızla yardımcı olursunuz..Teşekkürler...

Canım listeye yazmışsın görmemişim ben.dolduralım hemen.
neden:sebepsiz
3.deneme
doğum tarihi:02-08-2013 (ilk randevudan sonra değişebilir)
antalya tüp bebek merkezi
10.12.2012 ilk tanışma :) :49:

egunalcim

cnm ben testi tekrarladım.sıkıntı görünmüyor Allaha şükür.15 aralıkta ilk randevum..kese görmek için inşallah.

Son düzenleme:
merhaba beni de listenize alır mısınız?
yaş: 35, sebepsiz infertilite, samsun medical park eurofertil'de ilk deneme, 7/12/12'de beta HCG pozitif. henüz tek mi ikiz mi belli değil :)

Canım listeye yazmışsın görmemişim ben.dolduralım hemen.
neden:sebepsiz
3.deneme
doğum tarihi:02-08-2013 (ilk randevudan sonra değişebilir)
antalya tüp bebek merkezi
10.12.2012 ilk tanışma :) :49:

egunalcim

cnm ben testi tekrarladım.sıkıntı görünmüyor Allaha şükür.15 aralıkta ilk randevum..kese görmek için inşallah.

merhaba beni de listenize alır mısınız?
yaş: 35, sebepsiz infertilite, samsun medical park eurofertil'de ilk deneme, 7/12/12'de beta HCG pozitif. henüz tek mi ikiz mi belli değil :)

kızlar bilgilerinizi ekledim:16::16::16::16:

canım yaş 28 ilk deneme doktorların dediğine göre sebepsiz fertijin tüp bebek merkezi istanbul
arz ederim canım
inşallah kalbini duyduk diyede yazarım gerçi doktorum hareketlenmeye başlamış kalbi dedi ama biz yine de bi dinleyelim darısı hepinizin başına

merhaba, benim 14. günkü beta HCG değerim 456 geldi. iki gün sonra tekrar bakacağız. doktorum 29 Aralık'ta kalp atımı bakmak için usg randevusu verdi.
hepimize booool şans :)

canım yaş 28 ilk deneme doktorların dediğine göre sebepsiz fertijin tüp bebek merkezi istanbul
arz ederim canım
inşallah kalbini duyduk diyede yazarım gerçi doktorum hareketlenmeye başlamış kalbi dedi ama biz yine de bi dinleyelim darısı hepinizin başına

yaşım 38 ilk tüp bebek denemem, sebebi sperm azlığı antalya memorıal batu bey doktorum şuanda 38 haftadayım. Doktorum 2 hafta önce normal doğum olabilir demişti birkaç gün önce gittiğimde yer değiştirmiş bebek o yüzden sezeryan dedi 20 aralık 2012 büyük ihtimal sezeryan.. Heyecanla bekliyorum... Rabbim tez zamanda bebek isteyen tüm hanımlara nasip etsin inşallah...:49:

yaşım 38 ilk tüp bebek denemem, sebebi sperm azlığı antalya memorıal batu bey doktorum şuanda 38 haftadayım. Doktorum 2 hafta önce normal doğum olabilir demişti birkaç gün önce gittiğimde yer değiştirmiş bebek o yüzden sezeryan dedi 20 aralık 2012 büyük ihtimal sezeryan.. Heyecanla bekliyorum... Rabbim tez zamanda bebek isteyen tüm hanımlara nasip etsin inşallah...:49:
ayyy canım ne güzel sağlıkla al bebişini kucağına darsı başımıza canım bi görsem o günleri canım dua et nolur benim içinde:21::21::21::21::54::54::54::54:

merhaba, benim beta hcg değerim 456'dan 925'e çıkmış, artık tahlil yok, 29 Aralıkta kalp atımını görmek için ultrason randevumuz var. hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi :)

dün doktor randevum vardı.keseleri gördük cnm.darısı herkese inşallah.29 aralık kalp atışları için gitcem.inşallah yine güzel haberlerle gelirim.

merhaba canim bizde kesemizi kalp atislarimizi gördük cok sükür. dogum tarihi de 31 Temmuz insallah:nazar::emir_bebek::nazar:

arz ederim canım

ekledim canım bilgilerini..

merhaba, benim 14. günkü beta HCG değerim 456 geldi. iki gün sonra tekrar bakacağız. doktorum 29 Aralık'ta kalp atımı bakmak için usg randevusu verdi.
hepimize booool şans :)

maşallahhhh:nazar:
29 aralıktada kalp atışları haberini bekliyorum canım..

dün doktor randevum vardı.keseleri gördük cnm.darısı herkese inşallah.29 aralık kalp atışları için gitcem.inşallah yine güzel haberlerle gelirim.

bir 29 aralık daha bebeklerimizn kalp atışları aynı güne dek gelmiş:16:

merhaba canim bizde kesemizi kalp atislarimizi gördük cok sükür. dogum tarihi de 31 Temmuz insallah:nazar::emir_bebek::nazar:

maşallah kuzum çok sevindim..

Back