Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Günlüğümüz Hamileler Liste Topiğimiz
- Konu Sahibi egunal
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Cnm hep dua ediyorum inann
Ela dusunuyoruz :) ama hala emin dıılızz
canım çok güzel bir isim ELA bence karar vermek için çok düşünmeyin derim..
Kızlar bende suan hamileliğinin 5.haftasi içindeyim profilinde göstermek istyorum ama çizelge diye biyer var oraya ne yazmam gerek tam bilmiyorum yurtdışından katılıyorum tam anlamıyorum o kısmı yardım edermisiniz
kuzum sen kalp atışlarını gördünmü bebişinin.
Güldencim ayrıntılı ulutrosunumuz iyi çıktı çok şükür.
oğlum 700 gr olmuş.
her şey yolunda şükürler olsun
maşallahhhh paşamıza
700gr lık aslan parçası yatıyoo göbüşte...
bu gün kesemizi gördük.inşallah pıt pıtlarınıda duyarım.
canım benim ne güzel bir haber bu demek keseyi gördünüz sıra dünyanın en anlamlı sesine geldi...
Allahın izniyle onun haberinide paylaşacaksın
Egunalcim benide artık bu sayfaya transfer edebilir mısın:) 2. Deneme cok şükür pozitif. 14 Kasım ilk randevu olucak. Muhtemel d.trihi 7 Temmuz
sen ne ara 2.tedaviye başladında bi de hamiş kaldın Allah senin iyiliğini versin emi..
çoookkk sevindim çookkk...
14 kasımda bir güzel haber daha vereceksin inşallah..
daha sık gel konuşalım neler yaşadın bu süreçte merak ediyorum..
Guldencm dün kontrolumuz vardı.
Ultrasona göre 17 haftaligiz ve cinsiyetimiz belli oldu
KIZIM olacak Rabbimin izniyle
Uzun zamandır ugrayamadim ama bugün baktım listede adımı görünce bildirmek istedim
maşallahh kuzum...
durumunuzu güncelledim ana kız
Slm Egunal nasılsın canım ? Ben cuma gunu kalp atisini gördüm leblebimin cok şükür :)) Allah herkese nasip etsin.Sali gunu artık kendi kadın druma gidicem.Allah hepimizin yüzünü güldürsün buyolda.
canım bu gün bebeğimin kalp atışlarınıda duydum.
canlarım çok sevindim ikinizde kalp atışlarını duymuşsunuz maşallahhhh
darısı bizlere olsun inşallah...
uzun zamandır yazamadım,listeden çıkarmamışsın saol.şükür herşey yolunda.biliyosun istanbulda annemde kalıyodum 2 hafta önce izmire evime döndüm.temizlik yerleşme derken ancak yazabiliyorum.26 5 olduk.detaylı organ tarama testimiz ve kızımın kalp ekosu[kalp taraması] yapıldı şükürler olsun ikiside iyi çıktı.şimdi hastane ve doktor bakıyorum bir yandan.rabbim isteyen herkese hepinize tattırsın bu duyguları inş hep dua ediyorum arkadaşım.hayırlısıyla şu bir haftayıda atlatırsak 7.ayda korkularım biraz daha azalıcak inş.rabbim hepimizin yardımcısı olsun öpüyorum
uzun zamandır yazamadım,listeden çıkarmamışsın saol.şükür herşey yolunda.biliyosun istanbulda annemde kalıyodum 2 hafta önce izmire evime döndüm.temizlik yerleşme derken ancak yazabiliyorum.26 5 olduk.detaylı organ tarama testimiz ve kızımın kalp ekosu[kalp taraması] yapıldı şükürler olsun ikiside iyi çıktı.şimdi hastane ve doktor bakıyorum bir yandan.rabbim isteyen herkese hepinize tattırsın bu duyguları inş hep dua ediyorum arkadaşım.hayırlısıyla şu bir haftayıda atlatırsak 7.ayda korkularım biraz daha azalıcak inş.rabbim hepimizin yardımcısı olsun öpüyorum
canım benim listeden çıkarırmıyım hiç..
maşallah herşey yolundaymış
evine döndüysen artık aramıza katılırsın dimi..
merhaba canım. Bizimde bugün son kontrolümüz vardı.tahlillerimiz yapıldı herşey yolunda şükür.19 KASIM pazartesi günü spinal sezeryanla oğluşumuza kavuşacağız .ALLAH ın izniyle.
Darısı tüm evlat hasreti çekenlere .ALLAH ım isteyen herkese nasip etsin inşşş...
19 kasıma ne kaldı çoooook yakınnnn...
4 kasımda ahmet kaan paşayı kucağına alacaksın ne güzel
Allah yardımcın olsun canım...
canım benim listeden çıkarırmıyım hiç..
maşallah herşey yolundaymış
evine döndüysen artık aramıza katılırsın dimi..
19 kasıma ne kaldı çoooook yakınnnn...
4 kasımda ahmet kaan paşayı kucağına alacaksın ne güzel
Allah yardımcın olsun canım...
düzeltme yapıyorum 4 gün sonra diyeceğime 4 kasımda demişim
- 24 Mayıs 2011
- 1.348
- 38
- 158
sen ne ara 2.tedaviye başladında bi de hamiş kaldın Allah senin iyiliğini versin emi..
çoookkk sevindim çookkk...
14 kasımda bir güzel haber daha vereceksin inşallah..
daha sık gel konuşalım neler yaşadın bu süreçte merak ediyorum..
Ehehehe:)) 2. Tup bebis denememizde Ohss oldugum icin transferim ertelendi ve bebiklerimi dondurmuştuk. Sonraki ayda dondurulmuslarimla oldu iste :) Dün bebisimin keseciginide gördüm . 27 kasimda da kismetse kalp atışları icin gidecem Ben arada bir geliyorum ama hızınıza yetişemedigim icin bir sey yazamiyorum Masallahhh cok çabuk ilerliyor sayfalar :)
Son düzenleme:
Ehehehe:)) 2. Tup bebis denememizde Ohss oldugum icin transferim ertelendi ve bebiklerimi dondurmuştuk. Sonraki ayda dondurulmuslarimla oldu iste :) Dün bebisimin keseciginide gördüm . 27 kasimda da kismetse kalp atışları icin gidecem Ben arada bir geliyorum ama hızınıza yetişemedigim icin bir sey yazamiyorum Masallahhh cok çabuk ilerliyor sayfalar :)
çok yumurtan vardı hatta bende ohss mağduru olduğumdan bunu konuşmuştuk seninle ve o ara ortalıktan kayboldun...
demek o zamandan kalan bebişlerin seni anne yaptı
kese tamam sıra kalp atışında süpper yaaa harika
sen gel kuzum direk dal hızımızı napcan yazdığın an muhabbetin içindesin zaten
benide ekleyin ben istanbul acıbadem maslakta yaptırdım kalp atışlarını duyduk şu an 3 ay 2 günlüğüz bizimkide sebepsiz infertilite
teşekkür ederim
maşallahhh
yakında cinsiyetide belli olur..
Çok tebrik ederim...
vee listemize ekledim bundan sonrada Annelermiz ve Bebeklerimiz listesine ekleyecem Allahın izniyle