Tüp Bebek Günlüğüm Yeni tedaviye başlayanlar Gelin Tedavimizi Bırlıkte Yürütelim

Selam kızlar bende toplama oldu ama histereskopi den sonra transfer olacak var mı benim gibi olan? ??
Benimde aynı Aralık ilk haftası gibi histereskopi olacak ondan sonra transfer dedi doktor bakalım bekliyoruz hayırlısıyla kaç tane embriyon donduruldu

Son düzenleme:
Toplanan 20 yumurtadan 5.güne üç tanesi ulaştı malesef ( inşallah tutunurlar .. Senin nasıl oldu?
Önemli olan kalitesi inşallah güzel haberler alırsın benim 14 yumurta toplantı 12 tanesi işleme girmiş 7tanesini dondurmuslar beni 3.gunu aradılar doldurduklarını kalitelerinin gayet iyi olduğunu söylediler hayırlısı artık yalnız histeroskopiden sonra hemen transfer yapıyorlar mı bilgin var mı

Doğru diyorsun. 1. ,3., günü 5. Günü bilgi verildi bize de. inşallah hayırlısı olur.
Histereskopi oldum ben geçen gün. Haftaya kontrolüm var tahminim bir ay sonra transfer olacak. Kontrolde doktorum ne der bilmiyorum ama..
Burada bazı yorumlara baktım kimisi 1-2 ay korunma önerdi demiş kimisi hamile kalmış. umarım embriyonun tutunmasına yardımcı olur

Inşallah benim rahime duvarın ince o yüzden yapılacak histeroskopi nar suyu da içiyorum faydası oluyormuş aralık başı gibi olacak benim histereskopi

Benimde çizik atıldı histereskopi ile.. Rahim duvarı ile ilgili bişey demedi doktor
Bana verilen diyet listesinde nar yenilmeyenler arasında .o yüzden yemiyorum ne kadar ilginç? !! Şifa olur inşallah sana

Bana
Benimde çizik atıldı histereskopi ile.. Rahim duvarı ile ilgili bişey demedi doktor
Bana verilen diyet listesinde nar yenilmeyenler arasında .o yüzden yemiyorum ne kadar ilginç? !! Şifa olur inşallah sana
bana diyet vermedi internetten araştırırken narın faydası oluğunu buldum doktor yıyebilirsin dedi inşallah faydası olur inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşuruz

Selam kizlar Allah emeklerinizin karsiligini bosa cikarmasin. Bnde pozitifi gordum sukurler olsun bol hamis cikti sanirm. Yazmayi u untmsm aklima geldi forumlara bakarken. Allah hepinizn yuzunu guldursn inss saglikla devam etsi en onemlisi o

Selam kizlar Allah emeklerinizin karsiligini bosa cikarmasin. Bnde pozitifi gordum sukurler olsun bol hamis cikti sanirm. Yazmayi u untmsm aklima geldi forumlara bakarken. Allah hepinizn yuzunu guldursn inss saglikla devam etsi en onemlisi o
Gözün aydın Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Allah bizlere de göstersin insallah senin adına çok sevindim

Kızlar benimde oğlum olucakmış iki gün önce öğrendik herşey yolunda çok şükür
Hayırlı olsun allah sağ Salim kucağına da almayı nasip etsin darısı basıma insallahh bende bugün tekrardan başladım ilk iğnemi olucam bugün dua et hamişlerin duası kabul olurmuş

Hayırlı olsun allah sağ Salim kucağına da almayı nasip etsin darısı basıma insallahh bende bugün tekrardan başladım ilk iğnemi olucam bugün dua et hamişlerin duası kabul olurmuş
InşAllah canım hepimiz dualarımdasınız en kısa sürede Allah sağlıcakla evlâd nasip eylesin

Oy masallah Allah sana bagislasin canim sagsaglim kucagina alirsn ins❤ benim de ikizlerim olucakmis yeni ogrendik 4 5 gun oldu:)) inss saglikli surer hamileligm
Ayy maşallah ne güzel Allah sizlere bağışlasın InşAllah sağlıklıca ilerlesin gebeliğiniz

Ayy maşallah ne güzel Allah sizlere bağışlasın InşAllah sağlıklıca ilerlesin gebeliğiniz
Cok istiyordum surpriz oldu inss sonuna kadae ulasirim ve kucagima alirim aminn canim cok sagol. Bnde cinsiyeti cok merak ediyorm biraz gec blli olur bnde sanirim:) bu arada bu topik umut olmstu bana sukue ilknde pozitifi gordum Allah gonlunuze gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…