- 15 Ekim 2018
- 159
- 72
- 98
Benimde aynı Aralık ilk haftası gibi histereskopi olacak ondan sonra transfer dedi doktor bakalım bekliyoruz hayırlısıyla kaç tane embriyon dondurulduSelam kızlar bende toplama oldu ama histereskopi den sonra transfer olacak var mı benim gibi olan? ??
Benimde aynı Aralık ilk haftası gibi histereskopi olacak ondan sonra transfer dedi doktor bakalım bekliyoruz hayırlısıyla kaç tane embriyon donduruldu
Önemli olan kalitesi inşallah güzel haberler alırsın benim 14 yumurta toplantı 12 tanesi işleme girmiş 7tanesini dondurmuslar beni 3.gunu aradılar doldurduklarını kalitelerinin gayet iyi olduğunu söylediler hayırlısı artık yalnız histeroskopiden sonra hemen transfer yapıyorlar mı bilgin var mıToplanan 20 yumurtadan 5.güne üç tanesi ulaştı malesef( inşallah tutunurlar .. Senin nasıl oldu?
Inşallah benim rahime duvarın ince o yüzden yapılacak histeroskopi nar suyu da içiyorum faydası oluyormuş aralık başı gibi olacak benim histereskopiDoğru diyorsun. 1. ,3., günü 5. Günü bilgi verildi bize de. inşallah hayırlısı olur.
Histereskopi oldum ben geçen gün. Haftaya kontrolüm var tahminim bir ay sonra transfer olacak. Kontrolde doktorum ne der bilmiyorum ama..
Burada bazı yorumlara baktım kimisi 1-2 ay korunma önerdi demiş kimisi hamile kalmış. umarım embriyonun tutunmasına yardımcı olur
bana diyet vermedi internetten araştırırken narın faydası oluğunu buldum doktor yıyebilirsin dedi inşallah faydası olur inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşuruzBenimde çizik atıldı histereskopi ile.. Rahim duvarı ile ilgili bişey demedi doktor
Bana verilen diyet listesinde nar yenilmeyenler arasında .o yüzden yemiyorum ne kadar ilginç? !! Şifa olur inşallah sana
Bana
bana diyet vermedi internetten araştırırken narın faydası oluğunu buldum doktor yıyebilirsin dedi inşallah faydası olur inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşuruz
Gözün aydın Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Allah bizlere de göstersin insallah senin adına çok sevindimSelam kizlar Allah emeklerinizin karsiligini bosa cikarmasin. Bnde pozitifi gordum sukurler olsunbol hamis cikti sanirm. Yazmayi u untmsm aklima geldi forumlara bakarken. Allah hepinizn yuzunu guldursn inss saglikla devam etsi en onemlisi o
Aminn canim darisi sizlerin basina dualarim o yonde tez zmaanda kavusun inssGözün aydın Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Allah bizlere de göstersin insallah senin adına çok sevindim
Hayırlı olsun allah sağ Salim kucağına da almayı nasip etsin darısı basıma insallahh bende bugün tekrardan başladım ilk iğnemi olucam bugün dua et hamişlerin duası kabul olurmuşKızlar benimde oğlum olucakmış iki gün önce öğrendik herşey yolunda çok şükür
InşAllah canım hepimiz dualarımdasınız en kısa sürede Allah sağlıcakla evlâd nasip eylesinHayırlı olsun allah sağ Salim kucağına da almayı nasip etsin darısı basıma insallahh bende bugün tekrardan başladım ilk iğnemi olucam bugün dua et hamişlerin duası kabul olurmuş
Oy masallah Allah sana bagislasin canim sagsaglim kucagina alirsn ins❤ benim de ikizlerim olucakmis yeni ogrendik 4 5 gun oldu:)) inss saglikli surer hamileligmKızlar benimde oğlum olucakmış iki gün önce öğrendik herşey yolunda çok şükür
Ayy maşallah ne güzelOy masallah Allah sana bagislasin canim sagsaglim kucagina alirsn ins❤ benim de ikizlerim olucakmis yeni ogrendik 4 5 gun oldu:)) inss saglikli surer hamileligm
Cok istiyordum surpriz oldu inss sonuna kadae ulasirim ve kucagima alirimAyy maşallah ne güzelAllah sizlere bağışlasın InşAllah sağlıklıca ilerlesin gebeliğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?