Tüp Bebek Günlüğüm Yeni tedaviye başlayanlar Gelin Tedavimizi Bırlıkte Yürütelim

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim benim esimde problem ver criptoazospermi genetik testlerimiz herşey normal düzeyde durumumuz ise tup bebek tedavisine baslayacagiz insallah tum tahlillerim rahim kalinligim rezervim rahim filmim vs hersey temizz cikti doktor cok iyisin dedi ama sansini artirmak icin istersen hitereskopi yapabiliriz sana birakiyorum ben siz karar verin dedi bende dusunuyorum hersey guzelse gerek var mi rahmin zedelenmesinden korkuyorum cok vs eger bu ay hitereskopi olursam ocak ayina kalicak tup bebek tedavisine baslamak sadece cizik atacak sekilde olacakmiss sizin fikriniz nedir sorun olmamasina dair bilee hitereskopi yaptirmali miyim?
Cok sagolun

Merhabalar.Ben de tüp bebek tedavisine başlayacak olanlardanım.Adetten 10 gün önce doktorum bir ilaç verdi şuan onu kullanıyorum.Adetin 2. Ya da 3. günü gideceğim.Hem stresli hem de heyecanlıyım.Görüyorum ki hepiniz benden çok daha fazla bilgi sahibisiniz.Bu süreçte takıldığım yerlerde sizlerdem yardım almak istiyorum.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Bende yaptıracağım bence yaptırmakta fayda var için daha rahat olur.

Canım tedavin hayirli olsun. 2400 tuttu 1400 aldılar demişsin raporun mu vardı baya indirilmiş fiyatları da

Canım tedavin hayirli olsun. 2400 tuttu 1400 aldılar demişsin raporun mu vardı baya indirilmiş fiyatları da
Yok canım raporum yoktu sadece kliniğin altındaki eczane indirim yaptı tedavi suretindeyseniz eğer pazarlık yaparak alın ilaçlarınızı

Aleykum selam diyarbakır diyince merak ettim bizim de değerlerde sayı ve hız düşük 1 kez gebelik oldu ama kimyasal gebelik ti düşük oldu. 6 aydır hamile kalamadım bu yüzden zaman kaybetmek istemiyoruz aşılama düşündük bizde diyarbakırda gittiğiniz doktorun önerdiği tedavi neydi acaba ve sperm değeriniz neydi yani doğal yolla olabilicek demiş doktor o orano bilmek istiyorum

Ve bizim değerlerde sayı 19, hareketlilik 18. Bu değerlerde doğal yolla gebelik olurmu ? Batmanda gittiğiniz bi doktor var mı yoksa direkt diyarbakıra mi gittiniz? O doktoru merak ettim eşimle araştırıyoruz bu aralar aşılama için ama gebelik olursa yine kimyasal olur diye korkuyoruz. Bilgi verir misin

Aleykum selam canım. Ben direk diyarbakıra gittim eşinin değerleri ile eşimin değerleri aynı idi fakat bende gebelik hiç oluşmadı. Doktorumun tedavisi ise kısa protokol tüp bebek tedavisiydi rahim dinlendirme falan yapmadı dinlendirme olanlara uzun protokol deniliyo. Şükür ben memnun kaldım şimdi 9 aylık bi oğlum var benden sana tavsiye elinde kendi adına hormon tahlilidir hsg sonucudur eşinin sperm tahlilleridir ne evrak varsa topla zeki akkuma ücretsiz ön görüşme için randevu al ve git derim. Sonuçlarınıza tek tek bakıp inceler not alır sizin için en uygun tedavi neyse onu baslaticagina eminim şimdiden geçmiş olsun Rabbim gönlünüze göre versin InşAllah hayırlı haberler alın

Allah razı olsun inşallah söylediğini yapıcaz en kısa zamanda. Eşim ikinci testini yaptı dün sayı artmış çok şükür ama hareketlilik halen yetersiz 22 olmuş sayı. Haftaya ultrason a bakalım demiş dr. Onun sonucunu da öğrenelim o zaman gideriz inşallah. Ama ben bayan doktordan yanayım hiç önerebileceğin bayan doktor var mı?

Malesef canım şu bayan doktor iyi diyebileceğim bilgisi ve tecrübesiyle beni cezbeden bi doktor olmadı ama sana şunu diyebilirim zeki bey mahremiyete çok önem veriyo tedavi sürecinde yumurta takibinde hep alttan bakiliyo üzerine bi örtü örtüp bayan hemşireler hazirliyo seni hazır olduktan sonra doktor içeri giriyo mahremiyete dikkat ediliyor

Hım anladım inşallah o doktor aklımızda. Peki kısaca ne ler gerekli .benim sadece genel yapilan kan testim hormon seviyelerim falan var sadece bide jinekolog gitmeyi düşünüyorum orda da rahim filmi ultrason gibi belgeler de elimde olur bunlar yeterli mi

Hormon tahlillerin hsg filmin bide eşinin sperm tahlilleri yeterli olur canım

Bu arada çok uzattım ama adeyliyken mi hsg çektirmem gerekiyor. Yanı şuan da gidebilirim ama adetli değilim yoksa adet dönemimi mi bekliyim
Canım benim çekileli iki seneyi geçiyo ama yalnış hatırlamıyosam adetin 3. Günümde çekilmişti

Merhaba bayanlar...Bir bucuk yıllık evliyim 26 yaşındayım.bende hiç bir sorun yok eşimde sperm hareketsizliği var sayıda problem yok.Tüp bebektedavisine başladık.lucrin kullandım gonal kullandım ikinci ölçüm yapıldı şu amfa menapur da eklendi üç tane igne kullanıyorum 2. Ölçümde 6,7 yumurta olusmus su anda iyi dedi başlangıç için cok iyi dedi Pazartesi üçüncü ölçüm olacak ve menapurda bitecek elimde sadece ovitrelle kaldı oda çatlatma iğnesi galiba Pazartesi günü ki ölçümde boyutları belirlenecek kaç mm olması gerekşyoe bilgisi olan varmı ? Brde bizim gibi olup ilk denemesinde tüp bebek tutan var mı?Birde otrvelle ignesinden kaç gün sonr yumurta toplama işlemi olur tahmini

Canım merhaba bizim durumumuzda sizinle aynı şuanda tüp bebk aşamasındayız önümüzdeki hafta yumurtalar topalanacak szin ilk denemenizde mi oldu bebişin. ( bu arada sağlıkla sıhhatle büyüsün hayırlı uzun bir ömrü olsun)

Allah razı olsun sağolasın canım evet ilk deneme oldu çok şükür bizim . BANA GÖRE Sıkıntı erkekte olduğunda tüp bebek tedavisi daha olumlu sonuç veriyo çünkü spermleri yalnış hatırlamıyosam yüzde 600 oranında büyütülüp enn iyilerini seçiyorlar döllemekiçin buda şansı artiriyo InşAllah sizde güzel haberler alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…