Evet ya cok heyecanliym sanki hamile kaldim:) allah razi olsn canimmHeyecanlı bekleyiş başladı :) dua edicem sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya cok heyecanliym sanki hamile kaldim:) allah razi olsn canimmHeyecanlı bekleyiş başladı :) dua edicem sana
Hadi hayırlı olsun canım güzel haberlerle gel InşAllahOy masallah neguzel surpriz olms:) bugun transferim oldu canim beklemedeyim artik
canimm seni merak ettim.ne durumdasin test yaptin mi insallahh pozitifi gormussundurEvet c
anım iki gün önce transfer oldu,orta kaliteymiş embriyo,ne kadar doğru bilmem ama yüzde yirmibeş şansım varmış embriyoloğa göre,ben de transfer sonrası heyecanlı bekleyişe geçtim yani,hadi hayırlısı
Yok canım sonuç negatif oldu,embriyo orta kaliteydi tutma olasılığı yüzde yirmibeş denmişti zaten,altı ay kendime iyibakıp yeni tedaviye öyle başlayacağım, şimdi yumurta kalitesini artırmak için neler yapmam gerekir onu araştırıyorum.sen nasılsın tedaviye ne zaman başlayacaksın ?canimm seni merak ettim.ne durumdasin test yaptin mi insallahh pozitifi gormussundur
hayirlisi boyleymis canim uzulme allah buyuktur elbet birgun bizimde yuzumuz.gulecek bende daha adet olmadim adet olunca tekrar ariycam merkezi bakalim ama sanirsam bu ay baslatmazlar 1.ay dinlenme suresi veriyorlar genelde 2. ay baslatiyorlar kasim sonu baslariz diye dusunuyorum tabi.hersey nasip bakalim bizi nerler bekliyoYok canım sonuç negatif oldu,embriyo orta kaliteydi tutma olasılığı yüzde yirmibeş denmişti zaten,altı ay kendime iyibakıp yeni tedaviye öyle başlayacağım, şimdi yumurta kalitesini artırmak için neler yapmam gerekir onu araştırıyorum.sen nasılsın tedaviye ne zaman başlayacaksın ?
hayır canım opu günü değil ertesi gün 1. gün oluyor her hangi bir şey yapman gerekmiyor dua et yeterli :)günaydınlar...
opu yapıldığı gün döllenme için sayılıyormu acaba?? bir de yarın opu var önerilerinize açığım, ne yapmam lazım ya da ne yapmamam :)
Canım hayırlısı buymuş demek dışında bir şey diyemiyorum Ben 3. tüp bebeğimi deneyeceğim opu oldu 1 ay bekletiyorlar. Belki faydası olur diye yazmak istedim. İlk tüp bebeğimde yumurtalarım kalitesizdi sonradan kalan 1 taneyi de koydurdum ama tutmadı. Şimdiki tüp bebekte bal çörek otu ve tarçın yedim sabah akşam ve sonuç iyi geldi. Tutar mı bilemiyorum ama yumurtalarım kaliteli çıktı sende bir dene istersen.Yok canım sonuç negatif oldu,embriyo orta kaliteydi tutma olasılığı yüzde yirmibeş denmişti zaten,altı ay kendime iyibakıp yeni tedaviye öyle başlayacağım, şimdi yumurta kalitesini artırmak için neler yapmam gerekir onu araştırıyorum.sen nasılsın tedaviye ne zaman başlayacaksın ?
teşekkür ederim :) Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..hayır canım opu günü değil ertesi gün 1. gün oluyor her hangi bir şey yapman gerekmiyor dua et yeterli :)
Kizlar orta kalitede genelde olmuyo sanirm hep oyle okudum burada ins hepimizin yuzu guler
benım orta kalıteydi ikiside canım cok sükür tuttu
kalp atışı duydun mu kuzumbenım orta kalıteydi ikiside canım cok sükür tuttu
onu soruyordum bende kızlara canım ,7+5 teyim doktor 1 hafta 10 gun sonra dedi ama benden once duyanlar dahı olmuş bılmıyorum neden oyle dedı bende cok merak edıyorum yoksa sen nasılsın nasıl gıdıyorkalp atışı duydun mu kuzum
ben 5+0 şu an dünkü değerim 6290 kese gördük dün tek kese var dedi..herkeste değişir o telaş yapma güzel haberlerini bekliyoruz:)onu soruyordum bende kızlara canım ,7+5 teyim doktor 1 hafta 10 gun sonra dedi ama benden once duyanlar dahı olmuş bılmıyorum neden oyle dedı bende cok merak edıyorum yoksa sen nasılsın nasıl gıdıyor
ben 5+0 şu an dünkü değerim 6290 kese gördük dün tek kese var dedi..herkeste değişir o telaş yapma güzel haberlerini bekliyoruz:)
Sen guzel bi istisnasin ozaman canim allah bagislasin kucagina almak nasip olsin. Banada 2 transfer oldu cok heyecanliyim:)benım orta kalıteydi ikiside canım cok sükür tuttu
Amin canım benim heyecanını anlayabiliyorum insallah seninde güzel haberlerini buradan alacağız İnan ve bol bol dua et lütfenSen guzel bi istisnasin ozaman canim allah bagislasin kucagina almak nasip olsin. Banada 2 transfer oldu cok heyecanliyim:)
Amin canimcim ins sagol destegn icin bol duaya devam ediyorum:)Amin canım benim heyecanını anlayabiliyorum insallah seninde güzel haberlerini buradan alacağız İnan ve bol bol dua et lütfen
Kaçıncı gündesin cnm Rabbim güzel haberler duymayı nasip etsin:)Amin canimcim ins sagol destegn icin bol duaya devam ediyorum:)
4. Gundeyim canim aminnn:)Kaçıncı gündesin cnm Rabbim güzel haberler duymayı nasip etsin:)