• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğüm Yeni tedaviye başlayanlar Gelin Tedavimizi Bırlıkte Yürütelim

Evet c

anım iki gün önce transfer oldu,orta kaliteymiş embriyo,ne kadar doğru bilmem ama yüzde yirmibeş şansım varmış embriyoloğa göre,ben de transfer sonrası heyecanlı bekleyişe geçtim yani,hadi hayırlısı
canimm seni merak ettim.ne durumdasin test yaptin mi insallahh pozitifi gormussundur

canimm seni merak ettim.ne durumdasin test yaptin mi insallahh pozitifi gormussundur
Yok canım sonuç negatif oldu,embriyo orta kaliteydi tutma olasılığı yüzde yirmibeş denmişti zaten,altı ay kendime iyibakıp yeni tedaviye öyle başlayacağım, şimdi yumurta kalitesini artırmak için neler yapmam gerekir onu araştırıyorum.sen nasılsın tedaviye ne zaman başlayacaksın ?

Kizlar orta kalitede genelde olmuyo sanirm hep oyle okudum burada ins hepimizin yuzu guler

Yok canım sonuç negatif oldu,embriyo orta kaliteydi tutma olasılığı yüzde yirmibeş denmişti zaten,altı ay kendime iyibakıp yeni tedaviye öyle başlayacağım, şimdi yumurta kalitesini artırmak için neler yapmam gerekir onu araştırıyorum.sen nasılsın tedaviye ne zaman başlayacaksın ?
hayirlisi boyleymis canim uzulme allah buyuktur elbet birgun bizimde yuzumuz.gulecek bende daha adet olmadim adet olunca tekrar ariycam merkezi bakalim ama sanirsam bu ay baslatmazlar 1.ay dinlenme suresi veriyorlar genelde 2. ay baslatiyorlar kasim sonu baslariz diye dusunuyorum tabi.hersey nasip bakalim bizi nerler bekliyo

günaydınlar...
opu yapıldığı gün döllenme için sayılıyormu acaba?? bir de yarın opu var önerilerinize açığım, ne yapmam lazım ya da ne yapmamam :)

Canım hayırlısı buymuş demek dışında bir şey diyemiyorum :( Ben 3. tüp bebeğimi deneyeceğim opu oldu 1 ay bekletiyorlar. Belki faydası olur diye yazmak istedim. İlk tüp bebeğimde yumurtalarım kalitesizdi sonradan kalan 1 taneyi de koydurdum ama tutmadı. Şimdiki tüp bebekte bal çörek otu ve tarçın yedim sabah akşam ve sonuç iyi geldi. Tutar mı bilemiyorum ama yumurtalarım kaliteli çıktı sende bir dene istersen.

kalp atışı duydun mu kuzum
onu soruyordum bende kızlara canım ,7+5 teyim doktor 1 hafta 10 gun sonra dedi ama benden once duyanlar dahı olmuş bılmıyorum neden oyle dedı bende cok merak edıyorum yoksa :( sen nasılsın nasıl gıdıyor

onu soruyordum bende kızlara canım ,7+5 teyim doktor 1 hafta 10 gun sonra dedi ama benden once duyanlar dahı olmuş bılmıyorum neden oyle dedı bende cok merak edıyorum yoksa :KK43: sen nasılsın nasıl gıdıyor
ben 5+0 şu an dünkü değerim 6290 kese gördük dün tek kese var dedi..herkeste değişir o telaş yapma güzel haberlerini bekliyoruz:)

Sen guzel bi istisnasin ozaman canim allah bagislasin kucagina almak nasip olsin. Banada 2 transfer oldu cok heyecanliyim:)
Amin canım benim heyecanını anlayabiliyorum insallah seninde güzel haberlerini buradan alacağız İnan ve bol bol dua et lütfen :KK200:

Back