Sukur tatlim masallah ne guzeldir tabiki hep boyle saglikla guzel gitsn hamileligin. Darisi basimiza:)Selam kızlar ben bugün bebeğimin kalbini duydum çok güzeldi duygu yükü doluydu şükür haftamızla da uyumlu gelişiyoruz herşey yolunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sukur tatlim masallah ne guzeldir tabiki hep boyle saglikla guzel gitsn hamileligin. Darisi basimiza:)Selam kızlar ben bugün bebeğimin kalbini duydum çok güzeldi duygu yükü doluydu şükür haftamızla da uyumlu gelişiyoruz herşey yolunda
Selam kızlar ben bugün bebeğimin kalbini duydum çok güzeldi duygu yükü doluydu şükür haftamızla da uyumlu gelişiyoruz herşey yolunda
Maşallahhh,Konunuza şans eseri denk geldim ama çaktırmadan okuyup takip ediyorummSelam kızlar ben bugün bebeğimin kalbini duydum çok güzeldi duygu yükü doluydu şükür haftamızla da uyumlu gelişiyoruz herşey yolunda
Bende oyle sanirdim planladigimz zaman baslamstik sora cok pisman oldum gelsn de dedigin gibi herseye deger gonal fleri esim vurdu gobektn canim onda bisi yok yakmiyo ve tek igneydi 5 gun boynca. Cok onmli hep wyni saatte alcaksn hemsire bi cizelge veriyo yaziyo. Sona yaklastikca ayni anda 3 igne yakiyo falan deynce onlarda acile gittim ayni hastaneye riske atmadim. Ctmatla ignesinide 2 tane veriyo:) hayirlisi olsn inss canm benim
Evlenmeden önce bende çocuğun hemen olucağını sananlardaydım Allah bi sınadı sonra 22 ay sonra oldu çok şükür InşAllah sizlerde güzel haberlerimizi alırsınız tedavi sürecinde yazın gene bize burdan yazmak insanı rahatlatıyo çünkü bizi bi tek biz anlarız burda durumumuzu dışarıya vurmayan anlatmayan güçlü kahramanlarızInsallah zormus evet, evlenmeden once yada korunurken bi kerede olucak die dusunceler bosmus anlamis oldum :))
Tek hersey yolunda gidip tutunsunda varligini hissidince cekilen agrilarda unutulur. Bu arada Igneleri hep kendinmi yapiosun yoksa hemsirenin vurmasi gerekenler ayrimi. Kimisi gobegimden vurdum yazio kimisi saglik ocagina gttim bgn hep ayni saatte olmasi gerekio dio.
Amin canım InşAllah topiğimiz bebeklerle dolup taşsın InşAllah seninde tedavi sürecin sağlıcakla sorunsuz bi şekilde ilerlesinayy ne güzel yaa :) maşallah....
rabbim hayırlısıyla bizlere de nasip etsin..
Kız niye çaktırmadan okuyosun katılsana aramıza konuşalım dertleşelim arkadaş olalım durumun nedir kaç senelik evlisin InşAllah herhangi sıkıntınız yoktur Rabbim kısa sürede nasip eylesin 9 ay karnında bir ömür yanında olmayı nasip etsin . Aslına bakarsan bende nasıl pozitif olabildiğimi anlayamıyorum sanırım güçlü olup hep olumlu düşünmemı gurbette olmama bağlıyorum. Çünkü nazlanıcak birin olmadığında hayat büyütüyo seni . Tedavi kolay bi süreç değildi memleketimde olsaydım anam babam arkamda olurdu bir dediğim iki olmazdı . Tek desteğim eşimdi oda yoğun mesaisi ile Allah bin kere razı olsun yorgun olduğu halde 7 kere uykusuz şekilde siirtten diyarbakıra gittik geldik birinde de uykusuzum demedi yüzünden gülümsemesini eksik etmedi . Bu ortamda olunca ayakta durmak adına güçlü pozitif olmam gerekti şükür böyle de oldu sonucunuda aldık Rabbim sağlıcakla da kucağımıza almamızı da nasip eder InşAllah .Maşallahhh,Konunuza şans eseri denk geldim ama çaktırmadan okuyup takip ediyorumm
O kadar pozitif bi enerji veriyorsunuz ki anlatamam
Bende anne olmayı çok istiyorum en umutsuz olduğum an sizin yazıları okuyup keyfim yerine geliyor.
Lütfen tüm isteyenlere dua edin.Dualarınızı bizlerden eksik etmeyin
Sen ne zaman gidiceksin kalp atışını dinlemeye canımÇok sevindim canım maşallah bende heyecanla bekliyorum o günü
Sukur tatlim masallah ne guzeldir tabiki hep boyle saglikla guzel gitsn hamileligin. Darisi basimiza:)
InşAllah en kısa sürede bu güzel duyguları sizlerde yaşayın Allahım nasip eylesinSukur tatlim masallah ne guzeldir tabiki hep boyle saglikla guzel gitsn hamileligin. Darisi basimiza:)
İnşallah canım benim inşallah.. yarın kontrolüm var bakalım benim yumoşlar kaç tane olmuş, ne kadar büyümüş..Amin canım InşAllah topiğimiz bebeklerle dolup taşsın InşAllah seninde tedavi sürecin sağlıcakla sorunsuz bi şekilde ilerlesin
Güzel güzel büyüyüp olgunlaşsınlar InşAllah kaliteli olsun hepsi bizleri de haberdar et canımİnşallah canım benim inşallah.. yarın kontrolüm var bakalım benim yumoşlar kaç tane olmuş, ne kadar büyümüş..
Tabiki burdan cok sey ogrendim yasayan bilir ve moral olurAnladim canim hakkimizda hayirlisi olur insallah. Tedavi baslayinca bilen biriyle konusmak iyi gelio napcani bilio insan. Yine yazarim size, gidene kadar takipe devam
Evlenmeden önce bende çocuğun hemen olucağını sananlardaydım Allah bi sınadı sonra 22 ay sonra oldu çok şükür InşAllah sizlerde güzel haberlerimizi alırsınız tedavi sürecinde yazın gene bize burdan yazmak insanı rahatlatıyo çünkü bizi bi tek biz anlarız burda durumumuzu dışarıya vurmayan anlatmayan güçlü kahramanlarız
Ben bir buçuk yıllık evliyim 2 kimyasal gebelik yaşadım şimdi genetik testlerimin sonucunu bekliyrum sanırım kan pıhtılaşması var çünkü internetten baktığım kadarıyla öyle anladım bakalım hepsinin çıkmasını bekliyorumKız niye çaktırmadan okuyosun katılsana aramıza konuşalım dertleşelim arkadaş olalım durumun nedir kaç senelik evlisin InşAllah herhangi sıkıntınız yoktur Rabbim kısa sürede nasip eylesin 9 ay karnında bir ömür yanında olmayı nasip etsin . Aslına bakarsan bende nasıl pozitif olabildiğimi anlayamıyorum sanırım güçlü olup hep olumlu düşünmemı gurbette olmama bağlıyorum. Çünkü nazlanıcak birin olmadığında hayat büyütüyo seni . Tedavi kolay bi süreç değildi memleketimde olsaydım anam babam arkamda olurdu bir dediğim iki olmazdı . Tek desteğim eşimdi oda yoğun mesaisi ile Allah bin kere razı olsun yorgun olduğu halde 7 kere uykusuz şekilde siirtten diyarbakıra gittik geldik birinde de uykusuzum demedi yüzünden gülümsemesini eksik etmedi . Bu ortamda olunca ayakta durmak adına güçlü pozitif olmam gerekti şükür böyle de oldu sonucunuda aldık Rabbim sağlıcakla da kucağımıza almamızı da nasip eder InşAllah .
Tabiki hamilesin hadi hayırlı olsun canımKIzlar bir türlü test yaptıramadım korkudan bugün 15. Gün 1700 çıktı şoklardayım hamile miyim ben
Gozun aydin canim hayirli olsun :)) belirti yok muyduKIzlar bir türlü test yaptıramadım korkudan bugün 15. Gün 1700 çıktı şoklardayım hamile miyim ben
Çok teşekkür ederim cnm inşallah Rabbim tamamına erdirir. Göğüs hassasiyetim çok fazlaydı bir de adetten bir gün önce kahverengi leke geldi 3 gün sürdü ben adet olucam sandım ama sen ne aşamadasın:)Gozun aydin canim hayirli olsun :)) belirti yok muydu
Oy masallah neguzel surpriz olms:) bugun transferim oldu canim beklemedeyim artikÇok teşekkür ederim cnm inşallah Rabbim tamamına erdirir. Göğüs hassasiyetim çok fazlaydı bir de adetten bir gün önce kahverengi leke geldi 3 gün sürdü ben adet olucam sandım ama sen ne aşamadasın:)
Heyecanlı bekleyiş başladı :) dua edicem sanaOy masallah neguzel surpriz olms:) bugun transferim oldu canim beklemedeyim artik