• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğüm Yeni tedaviye başlayanlar Gelin Tedavimizi Bırlıkte Yürütelim

Canım ne yaptın,yumurtalar ne durumda,benim yumurta toplama oldu,sadece iki tane toplandı,sayı az oldu diye kafaya taktım ama önemli olan kaliteli olmadı.hepimiz için hayırlısı olsun Allah emeklerimizi zayi etmesin ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
benimde bugun kontrolum vardi canim benim.de 3 tane yumurta var suan ama 1 tanesi buyumus oda tam.degil daha 16mm gonal f in yaninda bugun ek.olarak menegon 75verdi yarin tekrar gidicem kontrole sayi.az.diye.benimde moralim bozuldu baya sans dusuk cunku ama hemsire 1 tan.de olsa yeter kaliteli olursa.dedi ama yine.de.moralim bozuk

benimde bugun kontrolum vardi canim benim.de 3 tane yumurta var suan ama 1 tanesi buyumus oda tam.degil daha 16mm gonal f in yaninda bugun ek.olarak menegon 75verdi yarin tekrar gidicem kontrole sayi.az.diye.benimde moralim bozuldu baya sans dusuk cunku ama hemsire 1 tan.de olsa yeter kaliteli olursa.dedi ama yine.de.moralim bozuk
Valla canım bu işler hiç belli olmaz,bol dua edelim, bakarsın bir yumurta altın yumurtadır

kızlar benim ilk tüp bebeğimde 20 toplandı 15 i döllendi ve sadece 3 tanesi 3. günü gördü ve 1. kalite denildi önce 2 tanesi konuldu tutmadı 1 sene sonra 1 ini koyduk yine tutmadı kendinizi üzmeyin önemli olan tek olsun ama tutunsun çok yumurta iyi demek değil.

Özelden yazdım ama burdan da yazayım benimde agrım ve şişliğim oldu hatta 2 gün çok fazlaydı gazdan oluyor siskinlik gecicek hiç merak etme canım
Özelden yazdım ama burdan da yazayım benimde agrım ve şişliğim oldu hatta 2 gün çok fazlaydı gazdan oluyor siskinlik gecicek hiç merak etme canım
Şişkinlik geçer de cnn transfer olucak ya tutmaya engel olur mu diye korktum

Şişkinlik geçer de cnn transfer olucak ya tutmaya engel olur mu diye korktum
Hiç bişeycik olmaz canım hiç stres yapma sen ben transferden 1 gün önce ağır bi grip oldum öksürmekten ciğerlerim söküldü hatta transfer masasına dahi öksüre öksüre yattım rahat 6 gün geçmedi ama bişeyde olmadı çok şükür

İnşallah o tek yumurtan çok çok kaliteli çıkar ki öyle olacak hissediyorum..kaliteli bir embriyo olup hayırlı evlat olmasını göstersin Rabbim :dua:
keske canim bugun kontrolm vardi ve tedavim iptal edildi malesef doktorum.asilama.yapalim dedi ama onuda ben istemedim nasip olursa birdahaki ay tekrar deniycez

Canım ne yaptın,yumurtalar ne durumda,benim yumurta toplama oldu,sadece iki tane toplandı,sayı az oldu diye kafaya taktım ama önemli olan kaliteli olmadı.hepimiz için hayırlısı olsun Allah emeklerimizi zayi etmesin ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
canim ne yaptin dollenmis mi yumurtalarin benim tedavim iptal oldu

canim ne yaptin dollenmis mi yumurtalarin benim tedavim iptal oldu
Canım ikisi de döllenmiş,inşallah güzel geçer,senin tedavin neden iptal oldu? Benim geçen sene iki kez iptal oldu,üst üste yaptırdım ondan galiba,en son tedavide aynı seninki gibi yumurtalarım ilaçlara rağmen yeterli büyümeyince çok yüksek dozda ilaç aldım 4 tane toplandı üç tane üçüncü gün transfer edildi ama tutmadı,yüksek doz yumurta kalitesini bozuyormuş, bunun üzerine bir sene ara verdim,şimdi kullandığım dozun yarısı kadar kullandım,hiç büyümeyecek diye korkmama rağmen iki tane olgun yumurta toplandı, biraz vücudunu dinlendirdikten sonra tekrar başlarsın tedaviye,inşallah bu sefer büyüyecek mi stresi yaşamadan yumurtaların gelişir,bir de seni daha sık takip edecek bir doktor bulsan iyi olur ,canım inşallah tez vakitte hayırlı evlatların olur,bu arada dut kurusu yumurtalara iyi geliyormuş ben yiyemedim fazla ama sen dene istersen,herşeyin hayırlısı canım,tedavi iptali ve negatif sonuçlarla geçmiş dört tedavinin ardından ben de yoruldum ama rabbimden şuanda hepimiz için duam bize sabır,maddi manevi güç ve sonunda da maddi manevi güzelliklerle donatılmış ve peygamber efendimizin güzel ahlakıyla ahlaklandırılmıştır evlatlar nasip etsin

Canım ikisi de döllenmiş,inşallah güzel geçer,senin tedavin neden iptal oldu? Benim geçen sene iki kez iptal oldu,üst üste yaptırdım ondan galiba,en son tedavide aynı seninki gibi yumurtalarım ilaçlara rağmen yeterli büyümeyince çok yüksek dozda ilaç aldım 4 tane toplandı üç tane üçüncü gün transfer edildi ama tutmadı,yüksek doz yumurta kalitesini bozuyormuş, bunun üzerine bir sene ara verdim,şimdi kullandığım dozun yarısı kadar kullandım,hiç büyümeyecek diye korkmama rağmen iki tane olgun yumurta toplandı, biraz vücudunu dinlendirdikten sonra tekrar başlarsın tedaviye,inşallah bu sefer büyüyecek mi stresi yaşamadan yumurtaların gelişir,bir de seni daha sık takip edecek bir doktor bulsan iyi olur ,canım inşallah tez vakitte hayırlı evlatların olur,bu arada dut kurusu yumurtalara iyi geliyormuş ben yiyemedim fazla ama sen dene istersen,herşeyin hayırlısı canım,tedavi iptali ve negatif sonuçlarla geçmiş dört tedavinin ardından ben de yoruldum ama rabbimden şuanda hepimiz için duam bize sabır,maddi manevi güç ve sonunda da maddi manevi güzelliklerle donatılmış ve peygamber efendimizin güzel ahlakıyla ahlaklandırılmıştır evlatlar nasip etsin
sagol canim iyi dileklerin icin tek.bir yumurtam varmis oda hala buyumemisti 16 mm de kalmos doktorum da tek yumurtayla bosuna denemeyelim.diye iptal etti asilama yapalim dedi fakat asilamada da sans oldukca dusuk o yuzden bizde asilamayi.kabul etmedik yarin catlatma ignesi vurup iliski gunu onerdi belki normal olur dedi olmazsa tekrar deneriz dedi aslinda iptal etmesini bende istiyordum tek bir yumurtayla sansim cok dusuk olacakti bosuna denemek istemiyordum iyi oldu bir yandan insallahh birkac ay sonra tekrr deneriz ve daha iyi yumurtalarim olur diye dua edyorm baska elimden gelen bisey yok seninde insallahh embriyolarin guzel ilerlerde tedavin iptal olmaz tramsfere gidersin insallahh ve sana simsiki tutunur bebeisin

Back