Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah olurMrb arkdş lar bende tüp bebek tedavisine başladım inşallah olur gonalf kullanıyorum inofolic
Canım bir de benimki 2. gün embriyosuydu. Çok ümitsizdim ama oldu. Allah varsa ümit herzaman var unutmayınCok sevindim hayirli olsun bize umut oldunuz. Allah saglikli bir gebelik ve bebek nasip etsin:)
estrofeme devam ediyorum prednolu transferden sonra kullanma dediTransferden sonra estrofem ve prednol kullanan var mı
büyükçe pamuğa kolonya döküp iğne yerlerinize koyun ara ara ovun bana iyi geldiEvet yapıyor ama özelikle kalçadan aşağıya çok ağrı yapıyor kalça kemiklerim kırılacak gibi ağrıyor topalliyarak yürüyom
Canım benim de ilaçlar 4. Günü başlandı. Sıkıntı olmaz dedi doktorum ve olmadı da hamdolsun.Merhaba kızlar . Benim adetimin 2. Gunu cumartesi , 3. Gunu pazara geliyor . 4. Gunu gideceğim mecburen olur mu acaba ? Pazartesi gittiğim hastahaney ı arayacağım zaten de. Böyle bir durumda ne yapıyorlar acaba başlanır mi tedaviye illa 2 ya da 3 mu şart ?
Evet canım maşallah iyi bir değerKizlar acil yardim carsamba yumurta toplanacak bugun adetimin 11.gunu e2 780 iyi mi bu değer?
Insallah cnm bu aksam catlatma ignesi carsamba opu var insallah.sen hangi aşamadasınEvet canım maşallah iyi bir değer
Canım ben polikistik overliyim bu nedenle ben de durum farklı oldu. Tedaviye başlamadan önce 2 ay kontrol hapı kullandım ve belki size ilginç gelecek ben tedaviye başladığım ay sadece peceteye hafif bir kanama şeklinde adet olmuştum. O da sadece 1 gün sürdü. Doktorum önemli değil dedi. E2 degerim yumurta toplanmadan önce 2500 civarıydı ve çok daha fazla olursa ohhs diye birşey var ondan olabilirim diye tedbir aldı doktorum. 20 yumurtamdan 12 tanesini doktorum topladı. Çok uzattım sonuçta 4 tane bebişim donduruldu. Ağustosun sonu gibi 2. Adetimde tekrar tedavi ve yerleştirme olacak. RABBİM kimsenin kucağını boş koymasın amin....Insallah cnm bu aksam catlatma ignesi carsamba opu var insallah.sen hangi aşamadasın
Amin canim rabbim gonlumuze gore hayirlisini versin.benim de insallah tahmimimce transferim temmuz sonu agustos basi olur.Canım ben polikistik overliyim bu nedenle ben de durum farklı oldu. Tedaviye başlamadan önce 2 ay kontrol hapı kullandım ve belki size ilginç gelecek ben tedaviye başladığım ay sadece peceteye hafif bir kanama şeklinde adet olmuştum. O da sadece 1 gün sürdü. Doktorum önemli değil dedi. E2 degerim yumurta toplanmadan önce 2500 civarıydı ve çok daha fazla olursa ohhs diye birşey var ondan olabilirim diye tedbir aldı doktorum. 20 yumurtamdan 12 tanesini doktorum topladı. Çok uzattım sonuçta 4 tane bebişim donduruldu. Ağustosun sonu gibi 2. Adetimde tekrar tedavi ve yerleştirme olacak. RABBİM kimsenin kucağını boş koymasın amin....
Canım inşallah hayırlı ve güzel haber verirsin.haberini bekliyoruzHerkeşe merhaba, baştan sona tüm topiği okudum. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Ben 30 yasindayim Izmir'de yasiyorum. Ege Üniversitesi tup bebek merkezinde 8Temmuz'da tedavim başladı.
18 Temmuz'da 16 yumurta toplandı. Bu arada merak eden arkadaşlar için anestezi almadım ve çok şükür rahat geçti.
13 yumurta işleme alınmış 11 tanesi döllenmiş 20 Temmuz'da bir embriyo transferi yapıldı. Şimdi beklemedeyiz. Bir tane embriyo da blastokist aşamasında donduruldu. Yaz tatili olduğu için evde geciriyorum sureci
Hakkımızda hayırlısı olsun. Burası insana iyi geliyor.